برگزاری اجلاسیه اقامه نماز در کردستان/گفتمان نماز ترویج یابد

امام جمعه سنندج بر ترویج و گسترش گفتمان نماز در صدا وسیمای کردستان تاکید کرد.

خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا فائق رستمی عصر امروز در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در استانداری کردستان، بر ترویج و گسترش گفتمان نماز در صداوسیمای کردستان تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه پیامبر بزرگوار اسلام (ص) در میان مردمانی که به بی اخلاقی و سرکشی نامبردار بودند مبعوث شد و علمدار و مروج اخلاق و انسانیت و درستی در جهان شد، گفت: مسئولان نیز از این رویکرد و سبک زندگی الگوگیری کنند.

امام جمعه سنندج بر ترویج فرهنگ نمازخوانی در مدارس استان تاکید کرد و گفت: معلمان باید الگوی خوبی برای دانش آموزان باشند.

ماموستا رستمی با اشاره به ارزش و منزلت علم و دانش از دیدگاه اسلام تصریح کرد: دانش آموزان بازمانده از تحصیل باید شناسایی شوند و علل آن آسیب شناسی شود.

برگزاری اجلاسیه اقامه نماز

اکبر عظیمی، مسئول ستاد اقامه نماز در استان کردستان نیز در ادامه، یکی از اولویت های آموزش و پرورش را تقویت فرهنگ نماز در میان دانش آموزان و گسترش روحیه معنویت در این قشر عنوان کرد.

وی از مدارس و دانش آموزان به عنوان مهم ترین پایگاه و سرمایه اجتماعی نام برد و افزود: طنین انداز شدن آهنگ اذان در مدارس و گسترش فرهنگ اقامه نماز در میان دانش آموزان می تواند بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.

عظیمی با اشاره به هجمه های ویرانگر رسانه های غربی در شبکه های مجازی و تبلیغاتی، ترویج نماز را بهترین ابزار برای مقابله با این هجمه ها بیان کرد و برگزاری اجلاسیه اقامه نماز را نیازمند حمایت تمام ادارات استان دانست.

اجرای طرح توانمندسازی دانش آموزان در 34 مدرسه کردستان

عزت الله طیبی راد، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به طرح نماز (نظام مراقبت اجتماعی) در آموزش و پرورش گفت: در راستای اجرای این طرح 16 منطقه در آموزش و پرورش مشخص شده و آسیب های اجتماعی را بررسی کرده است.

وی افسردگی و پرخاشگری را مهم ترین مشکلات در میان دانش آموزان شهرستان های قروه و بیجار عنوان کرد و افزود: بررسی ها نشان داده فقر، کودکان بدسرپرست و بی سرپرست، خشونت، انحرافات اخلاقی، سوء مصرف داروها و روانگردان ها از آسیب های اجتماعی در ناحیه سنندج است.

معاون آموزش و پرورش استان کردستان حل آسیب های اجتماعی در آموزش و پرورش را نیازمند مشارکت همه ادارات استان دانست و عنوان کرد: طرح توانمندسازی دانش آموزان 34 مدرسه را تحت پوشش قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه طرح نماز از اولویت های مهم آموزش و پرورش است تصریح کرد: ترویج فرهنگ اقامه نماز از موضوعات مهم در دست اجرای آموزش و پرورش است.

طیبی راد اضافه کرد: نهادینه کردن فرهنگ اقامه نماز در مدارس به کاهش آسیب های اجتماعی کمک می کند.

وی با بیان اینکه نماز در خانواده شکل می گیرد و در مدرسه تقویت می شود، یادآورشد: فرهنگ سازی در امر نماز باید در خانواده آغاز شود و آموزش و پرورش تنها بخش کوچکی از این پازل است.

وی با اذعان به اینکه برخی دکه های روزنامه فروشی در جوار مدرسه قرار دارد و اغلب این دکه ها توزیع کننده سیگار و مواد دخانی است تاکید کرد: در این جلسه باید تدابیر اساسی برای این آسیب جدی اتخاذ شود.

فرماندار سنندج نیز خواستار ورود قاطعانه نیروی انتظامی با دکه های توزیع کننده سیگار و مواد دخانی به دانش آموزان شد.

ادارات سهل انگار در کاهش آسیب های اجتماعی به دستگاه قضا معرفی شوند

نماینده دستگاه قضا نیز گفت: معضلات و آسیب های دانش آموزان تنها بوسیله آموزش و پرورش حل نمی شود بلکه حل این معضل نیازمند مشارکت دستگاه های دیگر است.

وی خواستار معرفی قصور و سهل انگاری ادارات مرتبط در حوزه کم کاری آسیب های اجتماعی به مراجع قضایی شد.

به گفته مسئولان آموزش و پرورش کردستان، توزیع مواد مخدر و قلیان از سوی برخی دکه های گزارش شده است در این راستا اولیاء مدارس معترض شدند و خواستار مقابله با این آسیب اجتماعی شدند.

انتهای پیام/487/

نظرات

captcha