ایتالیا: ماسک نقشی در آزادی خبرنگار ایتالیایی در ایران نداشت
«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا روز جمعه اعلام کرد «ایلان ماسک» در مذاکرات میان رم و تهران برای آزادی «چچیلیا سالا» خبرنگار ایتالیایی از ایران هیچ نقشی نداشته است
به گزارش ایرنا، علیرضا دورباشی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پیگیری واگذاری شرکت هفت تپه بیان کرد: مرداد 1400 بر اساس مصوبه ای در سطح ملی شرکت کشت و صنعت هفت تپه به صورت «پیمان مدیریت» به شرکت توسعه نیشکر واگذار و در آن نشست قرار بود طی سه ماه حسابرسی ویژه شرکت در دوره مدیریت بخش خصوصی با محوریت دیون و طلبکاران هفت تپه مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، علیرضا دورباشی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پیگیری واگذاری شرکت هفت تپه بیان کرد: مرداد 1400 بر اساس مصوبه ای در سطح ملی شرکت کشت و صنعت هفت تپه به صورت «پیمان مدیریت» به شرکت توسعه نیشکر واگذار و در آن نشست قرار بود طی سه ماه حسابرسی ویژه شرکت در دوره مدیریت بخش خصوصی با محوریت دیون و طلبکاران هفت تپه مورد بررسی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه حسابرسی ویژه و انتقال مالکیت بر خلاف آنچه که تصور می شد؛ رویه ای بسیار طولانی و پیچیده داشت بیان کرد: مجمع های شرکت برای حسابرسی هفت تپه باید برگزار می شد که با توجه به اینکه فرد دیگری صاحب سهام شرکت بود، امکان برگزاری مجمع وجود نداشت که پس از ماه ها مذاکره، سرانجام مجمع سال 1400 و در ادامه مجمع سال 1401 هفت تپه برگزار شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه ادامه داد: طی ماه های اخیر، هر 2 هفته یکبار نشست های منظم در سازمان خصوصی سازی با حضور دستگاه های مختلف از جمله سهامداران عمده توسعه نیشکر برگزار شد که با تغییر مجدد رییس سازمان خصوصی سازی بار دیگر وقفه ای در این زمینه ایجاد شد.
سازمان خصوصی سازی برای واگذاری قطعی شرکت هفت تپه نگاه مثبت دارد
دورباشی افزود: نگرانی هایی به دلیل توقف برگزاری این نشست مشترک با سازمان خصوصی سازی در شرکت ایجاد شده بود که روز گذشته با حضور رییس سازمان خصوصی سازی کشور و نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی، این نشست در تهران برگزار شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه گفت: برخی ابهامات در مورد عملکرد، هزینه ها و همچنین مبلغی به عنوان زیان انباشته هفت تپه در این نشست توسط مسوولان و کارشناسان سازمان خصوصی سازی مطرح شد که توضیح لازم ارایه و بسیاری از این ابهام ها برطرف شد.
وی ادامه داد: با توجه به فرآیند قیمت گذاری شرکت هفت تپه، باید تمام مطالبه های دستگاه ها و شرکت ها از هفت تپه در حسابرسی ذکر شود که این به معنای زیان انباشته نیست ضمن اینکه بخشی از این هزینه ها برای اصلاح زیرساخت ها و سرمایه گذاری در این شرکت بوده است.
دورباشی زاده گفت: قیمت گذاری بخش های مختلف شرکت از جمله زمین، ماشین آلات و املاک در طول بررسی های کارشناسان رسمی دادگستری طی چند ماه اخیر انجام شد که بر اساس آنچه کانون کارشناسان دادگستری اعلام کرده است، مقرر شده قیمت گذاری نهایی تا چهارشنبه هفته جاری اعلام شود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه تاکید کرد: سازمان خصوصی سازی برای واگذاری قطعی شرکت هفت تپه به توسعه نیشکر خوزستان نگاه مثبت و سازنده ای دارد تا کار با دقت و سرعت به سرانجام برسد.
تمام کارگران هفت تپه دارای بیمه تکمیلی هستند
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه افزود: توسعه نیشکر اگر چه به صورت پیمان مدیریت مسوولیت هفت تپه را به عهده داشت ولی طی سه سال گذشته اقدام های گسترده ای برای اصلاح ساختار سازمانی، اجرای طبقه بندی شاغل، همسان سازی حقوق، فعال شدن بیمه و بیمه تکمیلی کارگران انجام داده است.
وی با بیان اینکه تمام نیروهای شاغل در هفت تپه از جمله 2 هزار و 500 کارگر فصلی هفت تپه از بیمه تکمیلی برخوردار شده اند افزود: پیش از واگذاری پیمان مدیریت به شرکت توسعه نیشکر، کارگران هفت تپه بیش 6 ماه حقوق معوق داشتند که تمام حقوق ها به روز شده است.
دورباشی زاده با بیان اینکه کمیته های مختلف با حضور مدیران رده ها مختلف شرکت برای جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی در تصمیم گیری ها تشکیل شده است گفت: یک هزار 100 خانه سازمانی و 9 مدرسه ذیل شرکت هفت تپه وجود دارد که تمام امور آنها توسط شرکت انجام می شود.
افزایش حدود پنج برابری سطح زیرکشت نیشکر طی سه سال در هفت تپه
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه با بیان اینکه پیش بینی می شود 700 هزار تن نیشکر امسال از مزارع هفت تپه برداشت شود افزود: 50 درصد از نیشکر برداشت شده برای تبدیل به شکر در کارخانه تولید شکر هفت تپه و 50 درصد دیگر به شرکت های زیرمجموعه توسعه نیشکر ارسال می شود.
وی افزود: سطح زیرکشت نیشکر در هفت تپه از 2 هزار و 300 هکتار در سال 1400 به 11 هزار هکتار افزایش یافته است.
دورباشی زاده با اشاره به اقدام های انجام شده برای بهینه سازی مصرف آب و مکانیزه کردن روند برداشت نیشکر در هفت تپه گفت: پنج هزار و 100 هکتار از زمین های هفت تپه برای برداشت مکانیزه تغییر کاربری داده شده است و 85 درصد مزارع زیر پوشش آبیاری هیدروفلوم قرار گرفته است.
وی افزود: کارخانه تولید شکر هفت تپه نخستین کارخانه تولید شکر از نیشکر کشور است که به دلیل قدمت بالا و فرسوده بودن، طی سه سال اخیر به طور کامل بازسازی اساسی شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت هفت تپه گفت: روند تولید شکر در هفت تپه طی سه سال گذشته روند افزایشی داشته و از 23 هزار تن در سال 1400 به 46 هزار تن در سال گذشته افزایش یافته است و پیش بینی می شود این رقم امسال با تکمیل برداشت نیشکر به 65 هزار تن شکر برسد.
ابطال 60 هزار میلیارد ریال احکام حقوقی علیه هفت تپه
دورباشی زاده با اشاره به روند جذب و استخدام در شرکت هفت تپه گفت: استخدام در شرکت از طریق آزمون، مصاحبه و گزینش انجام می شود که در این زمینه برای جوانان بومی روستاهای اطراف شرکت امتیازهایی در نظر گرفته است و به طور تقریبی همه نیروهای جذب شده بومی هستند.
وی ادامه داد: پرونده های حقوقی مختلفی علیه هفت تپه در دستگاه قضایی وجود داشت که با کار حقوقی قوی و ارایه مستندها، 60 هزار میلیارد ریال در 16 پرونده احکامی که بر علیه هفت تپه صادر شده بود، ابطال شد.
به گزارش ایرنا، شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران هجدهم آذر 1340 افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از 24 هزار و 900 هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله 100 کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصاب های کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکل های این شرکت، کام کارگران دوباره شیرین شد البته وعده شهید رییسی در خصوص واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه صنایع نیشکر با شهادت وی به سرانجام نهایی نرسید.
تغییرات مدیریتی اخیر نگرانی هایی میان کارگران هفت تپه برای محقق نشدن واگذاری قطعی هفت تپه ایجاد کرده بود.
{{name}}
{{content}}