اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
نماهنگ منتصرون اثر جدید مرکز موسیقی مأوا با حال و هوای حماسی منتشر شد تا با زبان هنر به مردم لبنان و غزه بگوید، ما پشتیبان شماییم.
به گزارش خبرنگار مهر، در آخرین روزهایی که هنوز بمب ها و آتش های رژیم منحوس صهیونیستی روی سر مردم لبنان و غزه می ریخت، مرکز موسیقی مأوا، نماهنگ «منتصرون» را منتشر کرد. نماهنگی که محمدحسین حدادیان آن را خواند.
محمدحسین حدادیان فرزند دهه هفتادی حاج سعید حدادیان، مداح معروف و قدیمی کشور است که از دوران کودکی، مسیر پدر را در پیش گرفته و حالا مداحی هایش طرفداران زیادی دارد. او چندی پیش هم در اولین همایش «هیئت و حماسه» نامش در بین 5 مداح برجسته حماسه خوان کشور درخشیده بود و حالا در نماهنگ «منتصرون» به خوبی استعداد خود را در رجزخوانی به نمایش گذاشته است.
چیزی که این نماهنگ را از دیگر نماهنگ های مشابه خود متفاوت کرده، همین حضور یک مداح رجزخوان درباره مقاومت است. این نماهنگ با یک رجزخوانی عربی آغاز می شود و در اثنای آن به صورت تلفیقی از زبان عربی و فارسی استفاده شده است؛ این موضوع به مردم جبهه مقاومت و ساکنان همه کشورهای منطقه می گوید که اگرچه زبانمان متفاوت است، اما برای دفاع از انسانیت، مظلومیت و از بین بردن ظلم، نه تنها تفاوتی میان فارس و عرب نیست بلکه مردم ایران، حامی همه مظلومان عالم هستند؛ حتی اگر زبان و ملیتشان یکی نباشند.
مفهومی که از ابتدا تا انتهای نماهنگ «منتصرون» به ذهن می رسد، همدلی و حمایت ایران با همه قوای ملی، نظامی و سیاسی اش با مردمی است که نزدیک به یک قرن است، تلاش می کنند تا دست جنایتکار متجاوزان را از سرزمینشان کوتاه می کنند و در این مسیر هزینه های غیرقابل وصفی داده اند.
در بخش عربی این نماهنگ، مفاهیمی از جنگ خیبر یادآوری می شود. مفاهیمی که می خواهد بگوید، شیعیان امروز، همان فرزندان علی ابن ابی طالب (ع) هستند و مولا و راهبرشان همان آقایی است که هنوز هم مردم از شنیدن رشادت هایش در جنگ خیبر، انگشت به دهان می گزند و حالا هم گویا خیبر دیگری رخ داده است.
واژه های عربی استفاده شده در نماهنگ «منتصرون»، یادآور این است که حالا هم سرنوشت رژیم صهیونیستی به دست مریدان حضرت علی (ع) است و به زودی این رژیم در حالی که صدای فریاد یا حیدر شیربچه های امیرالمومنین، به گوش آسمان می رسد، طعم شمشیرهای لشکر مقاومت را خواهند چشید. همه این ها مواردی است که حتی در دین خودشان هم بارها و بارها به آن اشاره شده است.
مفهوم دیگری که در شعر عربی نماهنگ «منتصرون» نهادینه شده، این است که مردم ایران با همه قدرت و توانشان هم پای مردم مظلوم غزه و لبنان می مانند همانطور که پیشوایشان حضرت علی (ع) نیز در تمام زندگی، تنها دغدغه اش دفاع از مظلوم و جهاد برای پایمال نشدن حق این دسته از مردم بود.
نکته دیگری که در مفاهیم شعر این نماهنگ به چشم می خورد، وحدت و وفاق نیروهای جبهه مقاومت است. مفهومی که می گوید نه فقط مردم ایران، بلکه همه مردم کشورهای منطقه مثل عراق، یمن و سوریه نیز برای مقابله با این رژیم متجاوز، در کنار غزه و لبنان هستند.
نماهنگ «منتصرون» با یادآوری اتفاق های رخ داده در عملیات های وعده صادق 1 و 2، دوباره استقامت پوشالی گنبد آهنین رژیم را مرور کرده و دوباره بر شکست مفتضحانه آن ها تاکید می کند. استقامتی که ادعایش گوش آسمان را کر کرده بود و همه دنیا از آن هراس داشتند اما موشک های دست چندم ایران که فقط برای دست گرمی به کشور جعلی اسرائیل رفته بودند، به راحتی این استقامت را شکستند و واقعیت دفاعی این رژیم را به دنیا نشان دادند.
کنایه ها و استعاره های شعر «منتصرون» با ظرافت تمام به این اتفاق ها اشاره می کند تا سال های بعد که نسل های بعد از ما این اشعار و نماهنگ ها را می شنوند و می بینند، یادشان باشد که حق و باطل کجای ماجرا هستند.
در بخش های متفاوت نماهنگ «منتصرون»، به کلام رهبر انقلاب اشاره شده که نوید داده بودند پیروزی نزدیک است و ما قطعاً پیروز خواهیم شد. همچنین نقل قول معروف شهید بزرگ مقاومت، شهید سید حسن نصرالله که گفته بود «قطعا سننتصر» نیز گاهی زیرصدای اشعار رجزمانند این نماهنگ است که روح مجاهدت، ایستادگی و امید به پیروزی را بیش از پیش به مخاطب القا می کند.
در تصاویر این نماهنگ نیز تا حدودی سعی شده با مفاهیم مختلف، ابهت، آمادگی، ایستادگی نیروهای نظامی کشور به نمایش گذاشته شود که این موضوع هم در مقایسه با دیگر نماهنگ هایی از این دست، متفاوت بوده و کاری جدید محسوب می شود. همچنین در این نماهنگ از جلوه های ویژ بصری مختلف برای تأثیرگذاری بیشتر تصاویر استفاده شده است.
پس از شهادت سید حسن نصرالله، مردم لبنان کارزاری را با عنوان «جاءنصرالله» پایه ریزی کردند تا به همه بگویند «گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز». بگویند اگر دبیرکل حزب الله به آرزوی خود یعنی شهادت رسید، حزب الله مقاومت تر از قبل همچنان به مسیر و منش خود ادامه خواهد داد.
وجه تسمیه نام این نماهنگ هم از کارزار دیگری الهام گرفته شده که پس از شهادت تعداد زیادی از فرماندهان حزب الله لبنان به دستان خونبار رژیم صهیونیستی، مردم لبنان همچنان ایستاده و مقاومند تا بگویند همانطور که رهبر انقلاب هم وعده داده اند، پیروز نهایی این راه حزب الله است.
لحظه به لحظه نماهنگ «منتصرون»، نمایشی است از امید است. امیدی برای طلوع خورشید پیروزی جبهه مقاومت که البته اصلاً هم دور نیست. حداقل تا اینجای کار که این پیروزی از آن بچه های حزب الله بوده و انگار وعده های خدا یک بار دیگر محقق شده است. وعده هایی که هزاران بار گواهش را از زبان پدران و پدربزرگ هایمان شنیده ایم.
یکی از مهم ترین آن ها در روزهای دفاع مقدس بود که این مردم با دست خالی رو به روی به روزترین اسلحه ها و توپ و تانک های آن زمان و رو به روی تعداد عدیده ای از کشورهای دنیا ایستادند و خدایشان برای پیروزی پشت و پناهشان بود. حالا برای چندمین بار، نسل ما هم دارد تحقق وعده خدا را می بیند که چطور مردم لبنان و غزه، رو به روی جدیدترین تکنولوژی های نظامی دنیا ایستادند و پشتشان به خدایشان گرم بود و هست.
نماهنگ «منتصرون» محمد حسین حدادیان به خوبی یادآوری می کند که ما همچنان منتظریم. منتظر روزی که خبر از رسانه ها بشنویم که رژیم منحوس و مجعول صهیونیستی، عمرش به پایان رسیده است. روزی که همه شیعیان آن را عید می کنند. روزی که همه منتظران، آرزو دارند همزمان باشد با بانگ اناالمهدی فرزند فاطمه (س) که قرار است گوش دنیا را پر کند ان شاءالله.
نماهنگ منتصرون
پشت صحنه نماهنگ منتصرون
{{name}}
{{content}}