اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/کرمان به اعتقاد شهردار، کرمان کار بر زمین مانده زیاد دارد و برخی از دستگاه ها باید به کمک شهرداری ها بیایند.
محسن تویسرکانی پیش از ظهر امروز هفتم آذرماه در نشست مشترک شهرداران منطقه یک شهرستان کرمان اظهار کرد: برای هر محله باید یک نسخه واحد پیچیده شود.
به اعتقاد وی، متاسفانه بیشتر شهرداری های استان به صورت جزیره ای عمل می کنند و اگر تعامل و هم افزایی با یکدیگر داشته باشند، می توانند از امکانات و ظرفیت های یکدیگر استفاده و بهتر به مردم خدمت رسانی کنند.
شهردار مرکز استان با تبیین جایگاه شهرستان کرمان گفت: قاعدتاً اولویت توسعه با مرکز استان است و مردم توقع دارند که ما زندگی را برای آنها تسهیل کنیم و آسفالت و تنظیف و ...، کف وظایف شهرداری هاست.
به گفته وی، شهر هوشمند باید هدف شهرداری ها باشد تا مردم کمتر به شهرداری ها مراجعه کنند.
بنا به گفته تویسرکانی، حدود 100 دستگاه اتوبوس در کرمان فعال است و باید پیگیری های لازم انجام شود تا اتوبوس های خریداری شده در اسرع وقت به شهرداری تحویل شود.
به گزارش ایسنا، هادی شهسوارپور مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: شهرداران از سهمیه زمستانه برای خرید ماشین آلات استفاده کنند.
به گفته وی، شهرداری ها بعد از جمع آوری سگ های بلاصاحب تا دو هفته آنها را نگهداری کنند و اگر کسی برای گرفتن و پرداخت هزینه های صرف شده مراجعه نکرد، شهرداری مجاز است سگ های بیمار و غیرمفید را به صورت مرگ خاموش، معدوم کند.
«شهرداران برای تملک زمین ها حتماً مراحل قانونی را طی کنند. پرداخت ها براساس قانون باشد و پرداخت خارج از وظایف خود نداشته باشند.» این مطلب بخش دیگری از توصیه های مدیرکل امور شهری استانداری کرمان به شهرداران بود.
وی تاکید کرد: شهرداران حق دادن پروانه ساخت و حصارکشی به سندهای دستی را ندارند.
در این نشست همچنین وحید محمدپور شهردار باغین نیز گفت: شهرداری های استان کرمان به 10 کارگروه تقسیم شده اند.
به گفته وی، در دوره شهردار قبل همکاری مناسب بین شهرداری مرکز با سایر شهرداری ها نبود و فقط یک جلسه با وی برگزار شد.
«رفت و آمد به شهر کرمان از مشکلات مردم شهرهای اطراف مرکز استان است و شهرداری ها توان خدمات دهی در حوزه حمل و نقل در این مسیر را ندارند.» این مطلب بخش دیگری از سخنان شهردار باغین در این نشست بود.
قائمی شهردار راین نیز کمبود قیر و مشکلات حقوقی را از چالش های عمده این شهرداری اعلام کرد.
نبی الله میرحسینی شهردار گلباف هم گفت: شهرداری های اطراف با زنده گیری و نگهداری از سگ های بلاصاحب مشکل دارند.
تویسرکانی شهردار کرمان در واکنش به این سخن گفت که شهرداری کرمان به شهرداری ها در زمینه نگهداری و زنده گیری سگ های ولگرد کمک خواهد کرد.
بنا به اعلام تویسرکانی، شهرداری کرمان هر شب بیش از 30 قلاده سگ بلاصاحب جمع آوری می کند.
به گزارش ایسنا، یزدان پناه شهردار اندوهجرد نیز در این نشست خواستار کمک شهردار کرمان در رابطه با رفع مشکلات حقوقی شد.
به گفته رجبی شهردار ماهان، شرکت فرش در ماهان تقریبا مخروبه شده و چهره خیابان ولیعصر ماهان را نازیبا کرده است و شهرداری کرمان مالک آن است که درخواست تهاتر با شهرداری را داریم.
بنا به گفته دوست محمدی شهردار زنگی آباد، اداره برق در جابه جایی تیرهای برق در اجرای طرح ها و همچنین در روشنایی معابر همکاری لازم را ندارد.
عباس زاده شهردار هجدک نیز خواستار همکاری شهرداری کرمان در طراحی پارک مسافر در ورودی شهر هجدک شد که شهردار کرمان با این درخواست موافقت کرد.
امین زاده شهردار چترود هم از مشکلات حقوقی شهرداران و لزوم تغییر نگاه بازرسی به شهرداران سخن گفت.
به گزارش ایسنا، جمع آوری سگ های بلاصاحب و مسائل حقوقی و کمبود نیرو دغدغه بیشتر شهرداران بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}