اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، تحقیقات ضد انحصاری وسیعی را درباره مایکروسافت آغاز کرد که شامل مجوزدهی نرم افزار و کسب و کار رایانش ابری این غول نرم افزاری است.
به گزارش ایسنا، لینا خان، رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا، در آستانه کناره گیری احتمالی از سمت خود در ژانویه، با این تحقیقات موافقت کرده است. پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و احتمال انتصاب یک رئیس جمهوریخواه برای این کمیسیون که رویکرد ملایمتری در قبال کسب و کار دارد، نتیجه این تحقیقات را نامعلوم کرده است.
منابع آگاه اوایل ماه جاری تایید کرده بودند کمیسیون تجارت فدرال، این ادعاها را بررسی خواهد کرد که مایکروسافت از قدرت بازار خود در نرم افزار بهره وری، سوءاستفاده کرده و شرایط مجوزدهی دشواری را برای مشتریانش تعیین کرده تا آنها را در سیستم خدمات ابری آزور نگه دارد. این رگولاتور آمریکایی همچنین شیوه های مربوط به محصولات امنیت سایبری و هوش مصنوعی مایکروسافت را بررسی خواهد کرد.
رقیبان مایکروسافت از شیوه های این غول نرم افزاری انتقاد کرده و می گویند مایکروسافت به این طریق، مشتریان را در داخل اکوسیستم آزور نگه داشته است. کمیسیون تجارت فدرال در سال گذشته که سرگرم بررسی بازار رایانش ابری بود، چنین شکایتی را دریافت کرد.
گروه لابی «نِت چویس» که نماینده شرکتهایی نظیر آمازون و گوگل است، از سیاستهای مجوزدهی مایکروسافت و یکپارچه کردن ابزارهای هوش مصنوعی در برنامه های آفیس و اوت لوک، انتقاد کرده است.
گوگل در سپتامبر، شکایتی را نزد کمیسیون اروپا در ارتباط با شیوه های مایکروسافت در بازار رایانش ابری، مطرح و اعلام کرد این شیوه ها باعث شده است مشتریان، مبلغ هنگفتی را برای استفاده از ویندوز سرور در سرویسهای رایانش ابری دیگر بپردازند و به روزرسانیهای امنیتی را با تاخیر و به شکل محدود، دریافت کنند.
بلومبرگ روز چهارشنبه گزارش کرده بود کمیسیون تجارت فدرال، اطلاعات مختلفی را از مایکروسافت درخواست کرده است.
مایکروسافت از تحقیقات ضد انحصاری اخیر رگولاتورهای آمریکایی از شرکتهای بزرگ فناوری، تا حدودی در امان بوده است. شرکت متا که مالک فیس بوک است، اپل و آمازون، همگی از سوی آمریکا به حفظ غیرقانونی انحصار در بازارهای مختلف متهم شده اند. گوگل آلفابت هم با دو شکایت روبرو شده که در یکی از آنها، قاضی حکم داده است این شرکت به شکل غیرقانونی، مانع رقابت در بازار موتورهای جست و جوی آنلاین شده است.
ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، در محاکمه گوگل شهادت داد و اظهار کرد این غول جست و جو، از قراردادهای انحصاری با ناشران برای قفل کردن محتوای مورد استفاده برای آموزش هوش مصنوعی، استفاده کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، هنوز معلوم نیست که آیا ترامپ، در برابر شرکتهای بزرگ فناوری کوتاه خواهد آمد یا خیر. معاون رئیس جمهور منتخب آمریکا، نسبت به قدرت این شرکتها بر گفتمان عمومی، ابراز نگرانی کرده است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}