آلودگی هوا شهروندان تهرانی را رنج می دهد

به گزارش ایرنا، مهدی پیرهادی روز سه شنبه در دویست و هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی با بیان اینکه در سال های قبل سیاهه انتشار منتشر شد که می گویند اکنون در حال بروزرسانی است، از استاندار تهران درخواست کرد که این موضوع در اسرع وقت اصلاح شود.

به گزارش ایرنا، مهدی پیرهادی روز سه شنبه در دویست و هشتاد و سومین جلسه شورای اسلامی با بیان اینکه در سال های قبل سیاهه انتشار منتشر شد که می گویند اکنون در حال بروزرسانی است، از استاندار تهران درخواست کرد که این موضوع در اسرع وقت اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه فرودگاه، راه آهن، پایانه های اتوبوسرانی، مراکز اداری، تجاری، نیروگاه ها، پالایشگاه ها و منابع سیار در آلودگی هوای پایتخت اثرگذار است، اظهار کرد: 12 درصد از آلودگی ها به نیروگاه ها و 18 درصد به صنایع اختصاص دارد.

پیرهادی افزود: شهرداری تهران باید اطلاعاتی داشته باشد و به دانشگاه علم و صنعت به عنوان برنده مناقصه تحویل دهد اما برخی دستگاه ها اطلاعات کافی را ارائه نمی دهند که درخواست ما این است که دستگاه قضایی به این موضوع وارد کند تا دلایل دقیق و منشا آلودگی ها مشخص شود.

وی ادامه داد: گواهی اسقاط خودرو باید به طور کامل صادر شود و در حوزه موتورسیکلت ها هم که تقریبا اسقاط نداریم و از رده خارج شدن آنها در دستور کار هیچ بخش یا دستگاهی نیست و باید برای آن برنامه ریزی شود چون تا موتورسیکلت های آلاینده از رده خارج نشوند وضعیت آلودگی هوا در تهران بهبود پیدا نخواهد کرد.

ضرورت مدیریت و نظارت یکپارچه بر پایانه غرب

رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به اینکه پایانه غرب با چالش های مدیریتی روبه رو است، اظهار کرد: با توجه به مراجعات شهروندان و بازدیدهای صورت گرفته از پایانه، اشکالاتی در این زمینه مشاهده شد که باید مورد توجه شهرداری قرار بگیرد.

زهرا شمس احسان گفت: چندین نهاد و سازمان از جمله شرکت ساماندهی مشاغل، سازمان پارک سوارها و شهرداری منطقه پنج در این حوزه دخالت می کنند که این منجر به پایین بودن کیفیت خدمات رسانی شده و شهروندان در تردد برای استفاده از خدمات دچار چالش هستند.

وی اضافه کرد: این موضوع در متر به متر پایانه مشخص است اینکه برای هر بخش، یک مجموعه باید پاسخگو باشد، درست نیست و شهرداری تهران با استانداردسازی فرایندها می تواند گام مهمی در افزایش رضایت شهروندان بر دارد لذا یک برنامه عملیاتی برای حل این مشکل تا یک ماه آینده به شورا ارائه شود.

رسیدگی به وضعیت دست فروشی در محله دولت آباد جنوبی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص وضعیت دست فروشی در محله دولت آباد جنوبی در منطقه 20، گفت: دست فروشان و بساط گستران تا ساعات پایانی شب در این معبر فعالیت می کنند.

ناصر امانی با بیان اینکه سال قبل تعدادی از کسبه این محله با مراجعه و از فعالیت بساط گستران شکایت داشتند، افزود: ادعای این افراد این بود که حواشی معابر از سوی شهرداری به بساط گستران اجاره داده می شود، در تماسی که با شهردار منطقه 20 گرفتم، قول داد با کسبه جلسه داشته باشد و موضوع را پیگیری کند که متاسفانه این جلسه هنوز برگزار نشد.

وی با اشاره به تماس خود با مدیرعامل سابق شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل، یادآور شد: موضوع به شرکت شهربان و حریم بان هم ارجاع داده شد اما به نتیجه نرسید.

امانی با بیان اینکه نباید فقط پیش از بازدید شهردار تهران از منطقه، معابر را بیارایند و گل و بلبل کنند، اضافه کرد: کسبه گفتند هر چه تلاش کردند نامه های خود را به دست شهردار برسانند، به آنها اجازه داده نشده است.

وی ادامه داد: در این محل یک فرد با هویت معلوم معبر را به بساط گستران و دست فروشان با دستگاه کارتخوان اجاره می دهد، مردم با ناهنجاری هایی به شکل روزانه دست و پنجه نرم می کنند و سد معبر یکی از مسایل اصلی است که همچون زنجیره ای باطل ادامه دارد و مدیران موضوع را به هم پاسکاری می کنند ما به عنوان نماینده مردم تذکر می دهیم و می خواهیم که شهرداری فکری به حال این کسبه بکند.

رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص با بیان اینکه ما داستان دست فروشان تئاتر شهر را نیز بارها گوشزد کردیم، گفت: باید از ابتدا از استقرار دست فروشان در معابر جلوگیری شود چون از هر جهت این موضوع مخالف وضعیت شهر و شرع است و قانون اجازه سد معبر را نداده است.

مهدی چمران افزود: هفته گذشته معاونت حقوقی دادستان ما را به جلسه ای برای آتش سوزی بازار آهن شادآباد دعوت کرده بود که به موضوع دست فروشی نیز اشاره کرد و اینکه پیاده روها را اجاره می دهند.

وی تاکید کرد: در گذشته شهرداری تعدادی نیرو برای مقابله با دست فروشی داشت اما امروز نیروها قراردادی و روزمزد هستند و انگیزه ای برای مقابله با این معضل ندارند.

نظرات

captcha