اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس اداره مشاوره تربیتی تحصیلی آموزش و پرورش استان فارس با بیان اینکه در مدارس با کمبود نیروی مشاور مواجه هستیم، خواستار افزایش ظرفیت استخدامی مشاوران شد.
طیبه رحیمی، رئیس اداره مشاوره تربیتی تحصیلی آموزش و پرورش استان فارس در گفت وگو با ایکنا از فارس، در مورد لزوم مشاوره تربیتی در مدارس بیان کرد: متأسفانه در مدارس با کمبود نیروی انسانی مشاور مواجه هستیم. مدارس آسیب پذیر و پرجمعیت در اولویت وجود مشاور هستند و اول نیرو به این مدارس تخصیص داده می شود.
وی تصریح کرد: مقطع ابتدایی ضروری ترین مقطعی است که به مشاور احتیاج دارد و لزوم وجود مشاور بسیار حس می شود اما حضور مشاور در این مقطع بسیار بسیار اندک است چون در مقطع متوسطه اول به دلیل هدایت تحصیلی، آزمون های مشاوره ای و غربالگری و در مقطع متوسطه دوم به دلیل برنامه ریزی کنکور و امتحانات نهایی اکثر مشاوران در مقطع متوسطه اول و دوم فعالیت می کنند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی تحصیلی آموزش و پرورش استان فارس ادامه داد: متأسفانه کمبود بسیار زیاد مشاور در مقطع ابتدایی وجود دارد و طبق چارت نظارتی فعلا به مقطع ابتدایی مشاور تعلق نمی گیرد.
وی با بیان اینکه نیروی لیسانس یا فوق لیسانس روان شناسی با ظرفیت بسیار کمی جذب آموزش و پرورش شده است، بیان کرد: ظرفیت کمی در دانشگاه فرهنگیان با رشته مشاوره جذب می شوند. یعنی در یک نیم سال حدوداً 40 یا 42 نفر رشته روان شناسی دارند و کد استخدامی که برای برخی از دانشجویان صادر می شود کد امور تربیتی یعنی معاون یا مربی پرورشی است و دروسی را که پاس می کنند دروس تخصصی مشاوره نیست یا بسیار اندک است.
رحیمی با بیان اینکه در بحث مشاوره در غربالگری با حدود 40 سئوال دانش آموز را از لحاظ آسیب های روانی و آسیب های اجتماعی شناسایی کرده و به مراکز مشاوره ارجاع می دهیم، اظهار کرد: کارگاه آموزش خانواده در تمامی مدارس در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم و هر زمانی که نیاز باشد که والدین آگاه شوند برپا می کنیم.
رئیس اداره مشاوره تربیتی تحصیلی آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: در فارس 950 هزار دانش آموز و 900 نفر مشاور وجود دارد و در شیراز در ناحیه یک حدود 100 نفر مشاور، ناحیه 2 حدود 130 مشاور، ناحیه 3 حدود 90 مشاور و در ناحیه 4 نیز حدود 90 مشاور و جمعا در کل نواحی 4 گانه شیراز حدود 450 مشاور حضور دارند.
رحیمی اظهار کرد: در آیین نامه جامع راهنمایی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش آمده است که به ازای هر 12 دانش آموز یک ساعت مشاوره به تمامی مدارس تعلق می گیرد اما کمبود نیرو وجود دارد و چون مشاوره باید به صورت تخصصی ارائه خدمات کند این کمبود را نمی توان جبران کرد.
وی بیان کرد: از مسئولان تقاضا داریم در امور استخدامی ظرفیت نیروی تخصصی خصوصاً مشاوره را بالا بگذارند، چون با تخصص در امور روان شناسی و مشاوره می توان کار تخصصی انجام داد لذا باید ظرفیت پذیرش این نیرو بیشتر شود تا دانش آموزان در صورت وجود مشکل بتوانند از وجود مشاور بهره ببرند.
رحیمی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه خوشبختانه مشاور و روان شناس جایگاه خود را به خوبی در جامعه پیدا کرده است، گفت: مردم به این نکته پی برده اند که وقتی در زندگی دچار مشکلاتی می شوند باید به یک متخصص مراجعه کرده و با وی مشورت کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}