سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کار خود را آغاز کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاون فرهنگی - دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد که حمایت از دانشگاه علوم پزشکی استان برای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در سطح منطقه وظیفه جمعی است و تمامی نمایندگان استان با تمام توان از این مجموعه خدمتگزار پشتیبانی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاون فرهنگی - دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد که حمایت از دانشگاه علوم پزشکی استان برای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در سطح منطقه وظیفه جمعی است و تمامی نمایندگان استان با تمام توان از این مجموعه خدمتگزار پشتیبانی خواهند کرد.

فضل الله رنجبر گفت: سکان دانشگاه علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت به دکتر سروش که تجربه و سابقه درخشان در این حوزه دارد، سپرده شده است و برای ایشان و تمامی همکارانشان آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری دارم و از زحمات دکتر محمدی رییس پیشین دانشگاه که از سرمایه های بزرگ استان هستند، تشکر می کنم.

وی با اشاره به اهمیت حوزه سلامت افزود: در کرمانشاه با چالش هایی در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مواجهیم و امیدوارم با همکاری و تخصیص اعتبارات ویژه شاهد ارتقای وضعیت موجود و حل مشکلات باشیم.

رنجبر با بیان اینکه در بحران هایی مانند زلزله سرپل ذهاب، دوران دفاع مقدس و شیوع کرونا نقش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بسیار ارزشمند و اثرگذار بوده است، تصریح کرد: تمام نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی متعهد به حمایت از این مجموعه هستند چراکه تقویت دانشگاه علوم پزشکی به معنای ارتقای سلامت و توانمندی استان است.

در ادامه این مراسم علی شعبانی معاون سیاسی استاندار کرمانشاه با تأکید بر نگاه بین المللی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این دانشگاه ظرفیت مناسبی در زمینه دانش، آموزش پزشکی و توریسم سلامت دارد که می تواند در سطح بین الملل نیز تأثیرگذار باشد.

وی همچنین بر عدالت در ارائه خدمات درمانی تأکید کرد و گفت: امکانات بهداشتی و درمانی باید بر اساس نیاز بیماران در تمامی نقاط استان کرمانشاه به صورت عادلانه توزیع شود.

دکتر قباد محمدی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گزارشی از عملکرد سه ساله مدیریتی خود گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال گذشته موفق به کسب رتبه ششم جشنواره رازی و ورود به دسته بندی دانشگاه های تیپ یک شد؛ همچنین 20 رشته تخصصی و فوق تخصصی جدید راه اندازی کردیم و تعداد اعضای هیأت علمی برتر جهانی را به نسبت تعداد کل اعضا به بالاترین سطح کشور رساندیم.

وی افزود: در حوزه زیرساخت نیز اقداماتی چون تکمیل اورژانس بیمارستان طالقانی و طبقات بیمارستان شهید رئیسی را به نتیجه رساندیم، علاوه بر این ظرفیت خوابگاه های دانشجویی 50 درصد افزایش یافت و با تکمیل پروژه های در حال احداث این میزان به 100 درصد خواهد رسید.

محمدی به چالش مالی دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه را با 1350 میلیارد تومان بدهی و تراز منفی 250 میلیارد تومان تحویل گرفتیم و اگر برخی از اقدامات صورت نمی گرفت اکنون به تراز منفی سه هزار میلیارد تومان می رسیدیم اما تراز فعلی ما منفی 400 تا 500 میلیارد تومان است.
دکتر علی سروش سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز با اشاره به برنامه راهبردی خود گفت: این برنامه در قالب سندی 60 تا 70 صفحه ای تدوین شده و به عنوان نقشه راه دانشگاه اجرایی خواهد شد.

وی با تأکید بر توزیع عادلانه خدمات و امکانات گفت: تمرکز ما بر رفع چالش هایی چون قاچاق دارو، ارتقای سطح سواد سلامت و توسعه زیرساخت های بهداشتی است؛ همچنین توسعه ارتباطات بین المللی و رونق توریسم سلامت از اولویت های ما خواهد بود.

به گزارش ایرنا علی سروش متولد سال 1343 در کرمانشاه دکترای حرفه ای پزشکی خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکترای تخصصی پزشکی ورزشی با گرایش اصلاح سبک زندگی را از دانشگاه کارولینسکای کشور سوئد اخذ کرده و هم اکنون استاد تمام دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

از سوابق اجرایی وی می توان به معاون فرهنگی - دانشجویی و معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا، مشاور در امور اجرایی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مدیر درمان و قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد.

نظرات

captcha