اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی سندرم کووید طولانی رخ می دهد، بیماران جوان تر نسبت به افراد مسن تر مستعد ابتلا به علائم شدیدتر هستند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «ایگور کورالنیک »، مدیر مرکز جامع کووید 19 در شیکاگو، گفت: «تأثیر کووید طولانی مدت باعث عوارض نامتناسب بیماری و ناتوانی در بزرگسالان جوان در دوران اولیه خود می شود که بخش عمده ای از نیروی کار، بهره وری و نوآوری را در جامعه فراهم می کنند.»
به گفته محققان، علائم عصبی طولانی مدت کووید می تواند شامل سردرد، بی حسی و سوزن سوزن شدن، مشکلات بویایی و چشایی، تاری دید، افسردگی، اضطراب، بی خوابی، خستگی و کاهش عملکرد شناختی باشد.
کورالنیک گفت: «در حالی که مرگ و میر ناشی از کووید 19 همچنان در حال کاهش است، مردم همچنان به این ویروس مبتلا می شوند و ممکن است در ادامه به سندرم کووید طولانی مبتلا شوند.»
وی با بیان اینکه کووید طولانی مدت باعث تغییر در کیفیت زندگی بیماران می شود، گفت: «علیرغم واکسیناسیون و دوزهای یادآور، حدود 30 درصد از بیماران مبتلا به کووید برخی علائم طولانی مدت کووید را نشان می دهند.»
مطالعه جدید شامل 1300 بیمار بود که مبتلا به کووید طولانی تشخیص داده شدند و در کلینیک کووید تحت مراقبت قرار گرفتند.
همانطور که محققان خاطرنشان کردند، تنها 200 نفر از این بیماران علائم شدید کووید 19 (به عنوان مثال، ذات الریه ) را داشتند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشتند.
محققان نتایج بیماران را به طور متوسط 10 ماه پس از شروع اولین حمله ویروس دنبال کردند.
آنها دریافتند که علائم عصبی افراد مبتلا به کووید طولانی در صورتی که کمتر از 65 سال داشته باشند، در مقایسه با افراد مسن تر، بارزتر است.
کورالنیک در بیانیه خبری گفت: «این مطالعه بر اهمیت این موضوع تاکید می کند که افراد در هر سنی که از کووید طولانی رنج می برند باید خدمات درمانی و توانبخشی لازم برای کاهش علائم و بهبود کیفیت زندگی شان ارائه شود.»
{{name}}
{{content}}