اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: با اجرای مرحله دوم طرح عملیاتی مقابله با فعالیت دفاتر املاک غیرمجاز، 5 هزار و 300 فقره انواع اسناد عادی جعلی کشف شد.
به گزارش مشرق ، سرهنگ عبدالله چولکی؛ معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: پلیس آگاهی به منظور آسیب شناسی جرم جعل و پیشگیری از تکرار موارد مشابه، به نهادهای نظارتی و حاکمیتی اطلاع رسانی کرده و طرح عملیاتی مقابله با مشاوران و دفاتر املاک غیرمجاز و متخلف را در سال جاری پیش بینی کرده است.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه برخی از جعل ها و کلاهبرداری ها از طریق دفاتر املاک غیرمجاز صورت می گیرد، گفت: در این راستا، مرحله دوم طرح عملیاتی مقابله با فعالیت دفاتر املاک غیرمجاز در اواسط آبان ماه سال جاری به مدت شش روز با همکاری پلیس های آگاهی سراسر کشور، پلیس نظارت بر اماکن و نمایندگان قضائی اجرا شد.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح منجر به 10 هزار و 300 بازدید، پلمب 616 دفتر املاک غیرمجاز، تذکر به 3 هزار و 800 دفتر از صنف مربوطه، و کشف 5 هزار و 300 فقره انواع اسناد عادی جعلی شامل اسناد مالکیتی، مبایعه نامه، قراردادهای منسوخ و قدیمی، لیبل ها و هولوگرام ها شد. همچنین یک کارگاه جعل اسناد همراه با ابزار و تجهیزات مجرمانه کشف شد.
سرهنگ چولکی خاطرنشان کرد: طی این بازه زمانی، تعداد 38 نفر مشاور املاک متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل شدند.
وی در ادامه به شهروندان توصیه کرد که برای انجام معاملات، تنها به بنگاه های املاک معتبر و دفاتر خانه های مجاز مراجعه کنند و از مراجعه به مراکز غیرمجاز خودداری کنند. همچنین قبل از انجام هر معامله، حتماً اصالت اسناد را از مرکزی که سند را صادر کرده است، استعلام کنند.
این مقام انتظامی تأکید کرد: هنگام امضای وکالت نامه در دفترخانه، متن آن را به دقت مطالعه کنید و مبایعه نامه را تحت نظارت شهود معتبر تنظیم کرده و به ثبت برسانید تا ضمانت اجرایی داشته باشد و طرفین معامله نتوانند بدون هماهنگی تغییرات یا اصلاحاتی در آن ایجاد کنند.
{{name}}
{{content}}