اجرای ابتکار تعویض قرآن های فرسوده در مالزی

در ابتکاری که از سوی وزارت کشور مالزی برگزار شد، مردم این کشور قرآن های فرسوده خود را با قرآن های نو و دارای مجوز تعویض کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از مالای میل، در نمایشگاهی که در کوالالامپور برگزار شد، مردم این کشور در غرفه وزارت کشور قرآن های قدیمی خود را با قرآن جدید تعویض کردند.

این نمایشگاه به مدت سه روز برگزار شد. یکی از مسئولان این غرفه گفت: در اینجا همه نسخه های قدیمی یا آسیب دیده قرآن را می توان تعویض کرد. وی افزود: نه فقط قرآن های فرسوده، بلکه آنهایی که فاقد مهر تأیید وزارت کشور هستند نیز قابل تعویض اند. یکی از بازدیدکنندگان از این غرفه گفت که این فرصتی عالی برای دریافت یک قرآن جدید برای استفاده روزانه است. روسلان حسین 60 ساله افزود: ما نسخه های قدیمی و آسیب دیده خود را به دلیل از بین رفتن برخی صفحات آن تعویض کردیم. ما روزانه قرآن می خوانیم و نگران هستیم که قرآن ها مخدوش باشد. وی گفت که او و همسرش چهار نسخه از قرآن های خود را تعویض کردند. وزارت کشور مالزی اعلام کرد که در این رویداد که «Jom Exchange Al-Quran» نامگذاری شده بود، قرآن های ارائه شده مورد تأیید مقامات مالزی هستند و تحت نظارت علمای مسلمان انتخاب شده اند. در مالزی، وزارت کشور مسئول نظارت بر فروش، توزیع و چاپ قرآن است. چاپ قرآن، حتی به اندازه یک آیه، مستلزم مجوز از هیئت نظارت و صدور مجوز چاپ قرآن، بر اساس قانون چاپ متون قرآنی 1986 است. نیک یوسفی یوسف، دبیر اداره اجرا و نظارت وزارتخانه گفت: اکثر قرآن های تعویض شده، قرآن هایی غیرمجاز هستند. وی افزود: قرآن ها برای دریافت مجوز باید از خط عثمانی پیروی کنند. وی گفت: از جمله اشتباهات رایجی که در بررسی قرآن های فرسوده کشف شد، آیات ناقص، اشتباه در نقطه گذاری و نشانه ها، نامشخص بودن سوره ها و جزءها، از بین رفتن شماره های آیات و صفحات کثیف بود. این ابتکار بخشی از رویداد سه روزه بزرگداشت دستاوردهای دولت انور ابراهیم، نخست وزیر این کشور بود. انتهای پیام

نظرات

captcha