اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام قم گفت: تفکر بسیجی، نقطه مقابل تمدن غرب است؛ این تفکر باتکیه بر معنویت، ایثار و خدمت به دیگران، الگوی جدیدی برای بشریت ارائه کرده است
سردار مهدی کبیری پور در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به هفته بسیج و برنامه هایی که برای این هفته پیش بینی شده است اظهار داشت: طبق رسم هر ساله از 29 آبان ماه الی 5 آذرماه هفته بسیج مستضعفین نام گرفته است. به همین مناسبت برنامه های مختلفی در رده های بسیج و مساجد در اقشار مختلف پیگیری می شود.
کبیری پور در تشریح برنامه های هفته بسیج گفت: در این هفته برنامه های مختلفی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی، مسابقات، اردوهای راهیان نور، اردوهای جهادی، اردوهای راهیان پیشرفت و برنامه های خدمت رسانی متنوع برگزار می شود.
جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام قم بیان کرد: ما هفته بسیج را یادواره شهدای استان قم آغاز کردیم. بسیجیان در روز دوشنبه 5 آذرماه با رهبر معظم انقلاب دیدار خواهند داشت. در این دیدار دستورکار سال آتی خود را دریافت خواهند کرد.
وی در تعریف بسیج عنوان کرد: بسیج همه جا هست، بسیج یک روحیه، فرهنگ و تفکر است که مرز، قشر و جنسیت نمی شناسد. هرکسی که دغدغه خدمت رسانی به مردم دارد و نسبت به جامعه، هم نوعان و همشهریان خود احساس مسئولیت می کند، در هر لباسی باشد یک بسیجی محسوب می شود.
کبیری پور در پاسخ به این سئوال که برای به عضویت درآمدن بسیج باید چه کارهایی انجام دهیم، تصریح کرد: بسیجی بودن یعنی تعلق خاطر داشتن به یک تفکر و فرهنگ. هرکسی می تواند در هر شغل و کسوتی که هست بسیجی باشد، البته مشروط به آن است که نسبت به محیط خود بی تفاوت نباشد؛ حتی نسبت به محیط زیست، حقوق شهروندی، حق محرومین و همسایگان احساس مسئولیت کنند.
جانشین فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام قم با تأکید بر اینکه شرط اساسی بسیجی بودن این است که هرکسی باید نسبت به پیرامون خود احساس مسئولیت کند اظهار داشت: تمام کارهایی که تحت عنوان یادواره ها، اردوها و برنامه های مختلف انجام می شود، نشانگر آن است که فرهنگ بسیجی چقدر زیبا و ناب است و با این فرهنگ مردم بود که دفاع مقدس پیروز شد.
وی افزود: بسیاری از مردم به جبهه ها نرفتند اما به رزمنده ها کمک کردند و هرکاری که از دستشان بر آمد انجام دادند. بسیج در ایام فراگیری بیماری کرونا مانند روزهای دفاع مقدس تبلور پیدا کرد و مردم ما نشان دادند که در بزنگاه ها، حوادث و اتفاقات ناگوار روحیه بسیجی خود را به نمایش می گذارند.
کبیری پور اذعان کرد: تعداد اندکی از افراد هم هستند که تنها به فکر منافع شخصی خود هستند، حتی اگر به قیمت از دست رفتن منافع دیگران باشد. به جز این تعداد اندک، قاطب مردم ایران بسیجی هستند. در این بین عده ای از افراد در بسیج وارد می شوند و قبول مسئولیت می کنند و متعهد می شوند که هفته ای 1 الی 3 ساعت وقت بگذارند. این نفرات اعضای رسمی بسیج هستند که تنها تفاوت، عضویت آن هاست که به صورت ثابت و مستمر فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: بسیج تنها یک نهاد انقلابی نیست، بلکه تفکری جهانی است که با ایثار، اخلاص و بصیرت خود، تمدن مادی گرا را به چالش کشیده است.
کبیری پور در ادامه به اهمیت تاریخی تفکر بسیجی پرداخت و گفت: تمدن غرب با ادعای برتری علمی و تکنولوژیک، تلاش کرد تا خود را الگوی نهایی برای بشر معرفی کند، اما واقعیت این است که این تمدن بر پایه خودخواهی، فردگرایی و قدرت طلبی بنا شده و فاقد ظرفیت های انسانی برای سعادت بشر است.
وی تأکید کرد: تفکر بسیجی، نقطه مقابل تمدن غرب است؛ این تفکر باتکیه بر معنویت، ایثار و خدمت به دیگران، الگوی جدیدی برای بشریت ارائه کرده است و بسیج نه تنها نظام مادی گرای غرب را به چالش کشیده، بلکه به الگویی برای حرکت های مردمی در سراسر جهان تبدیل شده است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}