ضرورت مساله محوری در چرخه حکمرانی

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: در سال های اول در مساله محوری به کنش های خود اکتفا کردیم ولی اکنون دنبال امتداد مساله محوری در چرخه حکمرانی هستیم.

خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام احمد واعظی در دیدار با حجت الاسلام نهاوندی؛ رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به اهمیت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از بعد ساختاری گفت: عمدتا دولت و مجلس نه تنها در ایران بلکه در همه جای جهان در چه قانونگذاری و چه اجرا در معرض شبه علم هستند و در تصمیم گیری های خود به تجارب فردی، میزان اطلاعات و گاهی علائق سیاسی خود اکتفا و بر اساس آن تصمیم گیری می کنند ولی وجود یک مرکزی مانند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس که بتواند به صورت منسجم و نظامند در عرصه تصمیم سازی کمک کار نظام باشد، حائز اهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: اگر مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بتواند پژوهش ها و داده های حوزوی را به صورت تنقیح و حلاجی شده در اختیار نظام قرار دهد، به تصمیم سازی نظام در حوزه حکمرانی تقنینی کمک می کند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به آغاز کار مساله محوری در دفتر تبلیغات اسلامی از ابتدای دهه 90 گفت: ما در دفتر روی 14 الی 15 مساله تمرکز کردیم در حالی که مسائل نظام زیاد است و هر روز هم جدیدتر می شود.

حجت الاسلام واعظی امتداد مساله محوری در چرخه حکمرانی را مهم دانست و گفت: در سال های اول در مساله محوری به کنش های خود اکتفا کردیم ولی اکنون دنبال امتداد مساله محوری در چرخه حکمرانی هستیم و معتقد هستم موضوعاتی که در سطح کلان به آنها پرداخته نشده، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: گاهی یک مساله در سطح کلان مورد توجه نیست اگر هم باشد در عرصه تنظیم گری اقداماتی روی آن انجام نشده است.

حجت الاسلام واعظی برای همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس اعلام آمادگی کرد و گفت: دفتر تبلیغات اسلامی محققان توانمند و پژوهشگران توانایی را در عرصه های فقهی و حقوقی اختیار دارد و خروجی راهبردی از فعالیت های آنها در صورتی که ناظر به نظام مسائل کشور باشد، بسیار مهم است و این نیاز به برنامه ریزی دارد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha