اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، امین درخشان روز شنبه در مراسم تشییع شاعر پرآوازه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: مرحوم فریدون داوری انسان بزرگی بود که از دست دادیم اما جمع آوری گنجینه آثار استاد داوری امروز مهم ترین رسالتی که باید در اختیار نسل های آینده قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، امین درخشان روز شنبه در مراسم تشییع شاعر پرآوازه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: مرحوم فریدون داوری انسان بزرگی بود که از دست دادیم اما جمع آوری گنجینه آثار استاد داوری امروز مهم ترین رسالتی که باید در اختیار نسل های آینده قرار بگیرد.
وی افزود: یکی از ویژگی های ممتاز داوری این بود که در اشعار و ادبیاتش ثبات شخصیت فرهنگی و هنری وجود داشت و یک مسیر را از ابتدا شروع کرد و تا روزی که زنده بود آن مسیر را به دلیل ثبات شخصیت فردی و فرهنگی همیشه حفظ کرد و استادی به تمام معنا بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سخن گفتن در وصف شخصیت بزرگ، چهره ماندگار و هنرمندی بزرگ و نام آور در عرصه فرهنگ ، ادب ، شعر و سخن سخت است.
درخشان ابراز کرد: مسئولان ارشد استانی و مردم به ویژه استاندار استان از زمانی که مرحوم داوری در بستر بیماری بود، پیگیر وضعیت درمانی او شدند.
وی ادامه داد: طبق مشورتی که با مجموعه استانداری استان و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد انجام شد، مراسم تشییع استاد داوری در واقع از خانه فرهنگ در یاسوج آغاز و در ادامه آیین تشییع این استاد فرهیخته ساعت 14 در شهر دهدشت برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: بر اساس تصمیم مسئولان شهرستان کهگیلویه و متولیان امور فرهنگی به ویژه شورای شهر و شهرداری پیکر این هنرمند و چهره ماندگار عرصه فرهنگ و هنر و ادبیات نیز در محل کتابخانه و بوستان شهید دستغیب دهدشت به خاک سپرده می شود.
شاهکار استاد داوری در غزل های ایلی اش نمایان است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در قالب های کلاسیک غزل، مثنوی، قصیده و دوبیتی سروده است اما شاهکارش را در غزل های ایلی اش نمایان کرده است.
یدالله رحمانی افزود: اشعار محلی او در 2 قالب غزل و مثنوی سروده است و زیبایی سخن او همراه با سادگی اش باعث دلنشینی و نشر شعرش شده است به نحوی که در حافظه ایلی و فرهنگی استان از او چهره ای ماندگار ساخته است.
وی تاکید کرد: نوگویی و نوگرایی را امری پسندیده می دانست اما خود به شعر سنتی توام با نوآوری و خلاقیت پایبند بود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: به طور تقریبی 10 هزار بیت شعر سرود و شعر را در بویراحمد همزاد با جامعه عشیره ای می پنداشت. لبخند زیباترین تخلص شعر اوست زیرا همه را با لبخندهایش و زیبایی های سخنش آشنا کرده بود.
رحمانی بیان کرد: او از تقلید به دور بود و نمودهای شعری اش را سمبل های اسطوره ای شاهنامه ای منظومه های بزمی سترگ کوه دنا و تصاویر ایلی چون کوچ، تفنگ، اسب و عاطفه تشکیل می داد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: او جزو اولین نفراتی بود که در حوزه دفاع مقدس در استان دست به قلم زد و به سروده هایی در زمینه دفاع مقدس ورود کرد.
آن مرحوم تا آخرین لحظات عمر پربار خویش همواره در حال اعتلای شعر آئینی و غزل بود و مجموعه آثارشان همچون برگ زرینی در کارنامه هنر و فرهنگ این استان و کشور می درخشد.
وی از مردم استان که دربدرقه این شاعر در مراسم تشییع و بدرقه مرحوم حضور پر رنگی داشتند تقدیر کرد و افزود: جایگاه فرهنگ و هنر و انسان های فرهیخته در اذهان مردم استان کهگیلویه و بویراحمد ویژه است.
به گزارش ایرنا، پیکر مطهر فریدون داوری در کنار المان قلم و کتاب پارک شهید دستغیب دهدشت به خاک سپرده خواهد شد.
زنده یاد استاد داوری آغاز گر سرودن غزل و طنز های محلی استان، صاحب آثار ایل احساس(شعر)، از هر خرمن خوشه ای (شعر)،جاودانه های عشق(نثر)، ایل خورشید و شروه های لاله های سرخ است.
همچنین وی شاعر برگزیده جشنواره فجر 1386، کتابخوان نمونه کشوری در سال1387 و دارای چهار دیپلم افتخار ملی و دارای 36 لوح تقدیر است. هفت مقاله بر گزیده علمی وپژو هشی بخشی از کارنامه علمی و فرهنگی این چهره ماندگار است.
کسب رتبه نخست کنکور تربیت معلم، کسب رتبه 2 در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه شیراز از جمله سوابق تحصیلی داوری است که پس از تحصیل، سمت های امور تربیتی آموزش و پرورش دهدشت، مدیر آموزش دانشگاه پیام نور، رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان گچساران و معاون اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان را در کارنامه کاری خود داشت.
"فریدون داوری"متولد سال 1341 در روستای "پُشته زیلایی" از توابع دهدشت(مرکز شهرستان کهگیلویه) است که حدود 10 هزار بیت شعر دارد.
شعرهای این شاعر کهگیلویه و بویراحمد از سوی خوانندگان لر تبار از جمله کورش رضوانی، کورش اسدپور و سایر هنرمندان مورد استفاده قرار گرفته است.
{{name}}
{{content}}