خرابکاران «استون هنج» متهم شناخته شدند

سه معترض محیط زیستی برای پرتاب رنگ به روی سازه باستانی «استون هنج» متهم شناخته شدند.

به گزارش ایسنا، سه معترض از یک گروه محیط زیستی، به پرتاب رنگ نارنجی به روی سازه باستانی «استون هنج» در انگلستان در 19 ژوئن متهم شدند. این اتهامات در ادامه احکام حبس اخیر سایر فعالان آب و هوا در بریتانیا صادر شد.

«آرت نت» نوشت، اعتراض اعضای گروه محیط زیستی «Just Stop Oil» در «استون هنج» خشم بین المللی را برانگیخت. اگرچه رنگ پودری از نشاسته ذرت ساخته شده بود و مدیر اجرایی بخش «میراث انگلستان» پس از این اقدام سریعاً تأیید کرد که اقدام معترضان به طور مشهودی به این بنای معروف ماقبل تاریخ آسیب نرسانده است.

«واتسون»، 35 ساله به مشارکت، کمک، مشاوره و یا تخریب یا آسیب رساندن به یک بنای باستانی متهم شد. ماهیت دقیق مشارکت او در این اقدام منتشر نشده است.

«واتسون» در ماه جولای برای اقدام اعتراضی دیگری به نمایندگی از گروه «Just Stop Oil» در فرودگاه هیترو لندن دستگیر شده بود.

در چهاردم نوامبر نیز دو معترض دیگر یعنی «نایدو» 73 ساله و «لینچ» 20 ساله که در «استون هنج» اعتراض کردند به تخریب یا آسیب رساندن به یک اثر باستانی و همچنین ایجاد مزاحمت عمومی متهم شدند.

هر سه این معترضان در سیزدهم دسامبر 2024 در دادگاه حاضر خواهند شد.

در ماه های اخیر، چندین معترض به تغییرات اقلیمی در بسیاری از پرونده های قضایی با پیگرد قانونی مواجه شده اند.

این نوع از اعتراضات از اواخر سال 2022 و با حمله معترضان محیط زیستی به نقاشی «آفتاب گردان ها» اثر «ون گوگ» با سوپ گوجه فرنگی آغاز شد.

معترضان محیط زیستی علاوه بر این به نقاشی «مرگ و زندگی» اثر «گوستاو کلیمت» نقاش برجسته اتریشی حمله کردند و روی آن رنگ سیاه روغنی ریختند. دو معترض روی یکی از نقاشی های «امیلی کار» نقاش کانادایی که در «گالری هنر ونکوور» نگهداری می شود، شیره درخت افرا ریختند و دست هایشان را با چسب دیوار چسباندند.

«جیغ» اثر «ادوارد مونک» که در «موزه ملی نروژ» واقع در «اسلو» نگهداری می شود، نیز هدف حمله معترضان قرار گرفته بود. مجموعه تابلوهای مشهور «قوطی های سوپ کمبل» اثر «اندی وارهول» هنرمند نامدار آمریکایی که در «گالری ملی استرالیا» نگهداری می شود نیز توسط معترضان محیط زیستی خط خطی شده بود. دو فعال حوزه محیط زیست دستانشان را به قاب دو تابلو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» که در موزه «پرادو» نگهداری می شود، با چسب چسباندند. همچنین گروهی دیگر از فعالان روی شاهکار «ون گوگ» سوپ نخود فرنگی ریختند. «دختری با گوشواره مروارید»، شاهکار عصر طلایی «یوهانس ورمیر» در «موزه مائریتشویس» واقع در «لاهه» و نقاشی گران قیمت «کومه ها» اثر «کلود مونه» نیز هدف معترضان قرار گرفته بودند.

تابلو نقاشی «باغ هنرمند در ژیورنی» اثر «کلود مونه» که در موزه ملی سوئد نگهداری می شود، نیز سوژه این گروه از معترضان بوده است. پیش تر نیز دو زن در استکهلم پس از پرتاب نوعی رنگ به نقاشی هنرمند فرانسوی «کلود مونه» و سپس چسباندن دستان خود به قاب آن دستگیر شدند.

علاوه بر این، یک فعال محیط زیست برای چسباندن یک پوستر روی یکی از تابلوهای نقاشی «کلود مونه» نقاش نامدار فرانسوی در موزه «اورسی» واقع در پاریس توسط پلیس دستگیر شد.

چندی پیش معترضان محیط زیستی که دست های خود را با چسب به تابلو نقاشی «رافائل» چسبانده بودند، به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند. همچنین دو فعال محیط زیستی که گفته می شود در گالری ملی هنر واشنگتن دی سی روی محفظه شیشه ای مجسمه «رقصنده کوچک چهارده ساله» ساخته «ادگار دگا»، هنرمند فرانسوی قرن نوزدهم رنگ مالیده بودند، بازداشت و با اتهامات فدرال روبرو شدند.

دو معترض محیط زیستی که به تابلو نقاشی «گاری علوفه» مشهورترین اثر هنری «جان کانستبل» در گالری ملی لندن حمله کرده بودند برای وارد کردن بیش از یک هزار پوند خسارت به این نقاشی به پرداخت جریمه محکوم شدند.

انتهای پیام

نظرات

captcha