اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
بر اساس یک نظرسنجی که اخیرا منتشر شده است، سال گذشته از هر دو دانشجوی مسلمان در ایالت کالیفرنیای آمریکا، یک نفر مورد آزار و اذیت یا تبعیض قرار گرفته است.
به گزارش ایکنا به نقل از آناتولی، گزارش شعبه کالیفرنیای شورای روابط اسلامی آمریکایی (CAIR) و مرکز پیشگیری از نفرت(CPHB) نشان می دهد سال گذشته از هر دو دانشجوی مسلمان در ایالت کالیفرنیا، یک نفر مورد آزار و اذیت یا تبعیض قرار گرفته است.
این نظرسنجی شامل پاسخ هایی از 720 دانشجو در 87 کالج و دانشگاه دولتی و خصوصی در سراسر کالیفرنیا است که 10 درصد افزایش اسلام هراسی از سال 2020 برای دانشجویان را نشان می دهد.
این گزارش می گوید که حمله رژیم اسرائیل به نوار محاصره شده غزه، اسلام هراسی و همچنین نفرت ضد فلسطینی و نژادپرستی ضد عرب را در دانشگاه ها تشدید کرده است و دانشجویان مسلمان احساس ناامنی و عدم حمایت می کنند.
در ادامه این گزارش آمده است تظاهرات ضد جنگ به رهبری دانشجویان که در پردیس های دانشگاهی شروع شد، بارها با تلاش برای سرکوب یا محدود کردن تظاهرات مواجه شده است.
عثمان خان، مدیر CPHB در بیانیه ای گفت: سال گذشته برای دانشجویان مسلمان بسیار دشوار بود. همه این ها به این دلیل بود که آنها شجاعانه تصمیم گرفتند بایستند و مصیبت فلسطینی ها را که بیش از 75 سال از ظلم، وحشیگری و جنگ رنج برده اند، فریاد بزنند.
وی افزود: این دانشجویان نباید به دلیل اجرای حقوقی که در قانون اساسی از آنها حمایت می شود، یعنی حق دادخواست، تجمع و سخنرانی، مورد انتقام جویی فیزیکی قرار بگیرند یا از پیامدهای احتمالی تحصیلی و شغلی در آینده بترسند.
سامر دانشجوی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفت بسیاری از دانشجویان مسلمان در جوامع دانشگاهی خود احساس انزوا می کنند به ویژه آنهایی که دوستان و خانواده خود را در جنگ اسرائیل از دست داده اند؛ جنگی که جان بیش از 43000 فلسطینی را گرفته است.
وی ادامه داد: برخی از دانشجویان در حالی که در کلاس درس بودند، اخبار تلخ از دست دادن عزیزان خود را در غزه دریافت کردند. آنها نه تنها برای خانواده های خود عزادار هستند، بلکه با سکوت و عدم همدلی جامعه خود مواجه می شوند و جایی برای تسکین مصیبتهای آنان یا حمایت معنادار از سوی دولت برای کسانی که داغدار شده اند وجود ندارد.
وی افزود: ما نمی توانیم ادعا کنیم که یک موسسه بین المللی آموزش عالی هستیم در حالی که واقعیت های جهانی دانشجویان خود را نادیده می گیریم. ما نمی توانیم بگوییم که از عدالت دفاع می کنیم وقتی که چشم خود را بر بی عدالتی در دانشگاه ها می بندیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}