اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «بنی گانتس» وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی و عضو سابق کابینه جنگ این رژیم در اظهاراتی که بیانگر خواسته این رژیم برای آزادی عمل در لبنان پس از پایان یافتن جنگ است، بر ضرورت تعامل با جنوب لبنان همانند مناطق «الف» کرانه باختری تأکید کرد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، «بنی گانتس» وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی و عضو سابق کابینه جنگ این رژیم در اظهاراتی که بیانگر خواسته این رژیم برای آزادی عمل در لبنان پس از پایان یافتن جنگ است، بر ضرورت تعامل با جنوب لبنان همانند مناطق «الف» کرانه باختری تأکید کرد.
گانتس افزود: این بدان معنی است که ارتش اسرائیل باید در صورت هر گونه نقض توافقنامه با لبنان، آزادی عمل تام داشته باشد.
وی مدعی شد: زمانی که دولت لبنان در جنوب این کشور کاری نمی کند پس این وظیفه ارتش اسرائیل است که با تمام قدرت در آنجا دست به اقدام بزند.
گانتس امروز همچنین در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: هرگونه آتش بس با لبنان باید تضمین کننده آزادی کامل اسرائیل علیه هر گونه نقض (توافقنامه) باشد.
طبق توافقنامه اسلو که در سال 1993 بین رژیم صهیونیستی و سازمان آزادی بخش فلسطین به امضا رسید، مناطق کرانه باختری به 3 قسمت الف، ب و ج تقسیم شد به این ترتیب که مناطق الف از لحاظ اداری و امنیتی تحت سلطه تشکیلات خودگردان و ورود نیروهای صهیونیستی به آن ممنوع است.
منطقه ب از لحاظ اداری تحت سلطه تشکیلات خودگردان و از لحاظ امنیتی نیز تحت نظارت رژیم صهیونیستی است و منطقه ج نیز به طور کامل تحت سلطه رژیم اشغالگر است.
پس از آغاز انتفاضه الأقصی در سال 2000 رژیم صهیونیستی عملیات گسترده نظامی در کرانه باختری را با نام عملیات «دیوار دفاعی» در سال 2002 آغاز و به بهانه «مبارزه با تروریسم» به تمامی مناطق الف تحت سلطه تشکیلات خودگردان یورش برد و از آن زمان تاکنون این رژیم آزادی عمل در داخل این مناطق را حفظ کرده و هر از گاهی به بهانه های مختلف به این مناطق که شمال کرانه باختری نیز جزئی از آن است، یورش می برد.
در همین ارتباط «مصطفی بیرم» وزیر کار دولت پیشبرد امور لبنان در گفت وگو با خبرنگار بین الملل ایرنا با اشاره به افزایش حملات رژیم صهیونیستی در چند روز گذشته به لبنان تصریح کرد: هدف اسرائیل از این حملات این است که مقاومت و دولت لبنان را مجبور به پذیرش مفاد (پیشنهادی) آتش بس کند که برخی مفاد آن، با تمامیت ارضی لبنان و حتی (موضع) جریان های سیاسی مخالف مقاومت نیز در تضاد است و مورد پذیرش نیست.
به گزارش ایرنا، هم اکنون رایزنی هایی سیاسی برای دستیابی به آتش بس در جبهه لبنان در جریان است.
«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان که ماموریت هدایت مذاکرات را از جانب لبنان برعهده دارد، در جدیدترین موضعگیری خود تاکید کرد که کشورش با هرگونه تعدیل یا افزودن بندی به قطعنامه 1701 شورای امنیت در چارچوب پیش نویس توافق برای دستیابی به آتش بس در جبهه لبنان موافقت نخواهد کرد.
نبیه بری گفت: شانس دستیابی به توافق آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی از پنجاه درصد بیشتر است و «عاموس هوکشتاین» فرستاده و میانجی گر آمریکایی، چراغ سبز «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا برای پیشرفت مذاکرات را دریافت کرده است.
وی با اعلام اینکه پیش نویس توافق آتش بس را از سفیر آمریکا در بیروت دریافت کرده است، به بندهای مشخص این توافق اشاره کرد و گفت که موضع نهایی لبنان در این زمینه طی روزهای آتی اعلام خواهد شد.
بری تصریح کرد: به سرانجام رسیدن امور مهم است؛ بویژه که سابقه اسرائیلی ها هیچ گاه خالی از کارشکنی های آنها و تعلل های متوالی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم نبوده است؛ او هر تلاشی را با شکست روبرو می کند و گواه آن نیز شرایط بیش از یکسال گذشته درباره نوار غزه است؛ در اینجا هوشیاری ضروری است.
رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد: با وجود روند مثبت کنونی که می توان روی آن حساب کرد؛ اما به سرانجام رسیدن امور مهم است.
{{name}}
{{content}}