نخست وزیر دولت رام الله: غزه همانند قدس و سایر اراضی ما اساس کشور فلسطین است

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که رام الله تمام تلاش خود را برای برقراری ثبات امنیتی، اقتصادی و مالی انجام می دهد و نوار غزه همانند قدس و سایر اراضی فلسطین اساس کشور فلسطین است.

به گزارش ایسنا، «محمد مصطفی» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار کرد: ما در شرایط عمومی ناشی از استمرار جنگ علیه ملت مان در نوار غزه، اشغال دوباره آن توسط اسرائیل و نیز تلاش های رژیم اشغالگر برای جدا کردن کرانه باختری از نوار غزه که با هدف لغو تشکیل کشور مستقل فلسطین انجام می شود، با پیچیدگی هایی روبه رو هستیم.

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد: نوار غزه همانند قدس و سایر اراضی فلسطین اصل و اساس کشور فلسطین است و همانگونه که «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان تاکید کرد، هیچ کشوری بدون غزه وجود نداشته و هیچ کشوری در داخل غزه به تنهایی وجود نخواهد داشت.

مصطفی افزود: زمانی که جنگ متوقف شود، تلاش ها برای اتحاد دوباره سیاسی، جغرافیایی و موسساتی نوار غزه و کرانه باختری زیر پرچم سازمان آزادی بخش و کشور فلسطین آغاز خواهد شد.

او همچنین تاکید کرد: دولت طبق دستورالعمل های صادر شده از سوی رئیس تشکیلات، هرگونه رایزنی و تلاش دیپلماتیکی را برای متوقف کردن جنگ نسل کشی علیه ملت ما، نجات نوار غزه از اشغال دوباره، تمرکز بر امدادرسانی، آغاز بازسازی ها و یکپارچه کردن موسسه ها در پیش می گیرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: در راه تشکیل کشور واحد، مستقل و یکپارچه فلسطین، مرحله کنونی مستلزم مسؤولیت پذیری جمعی جهت پایان دادن به رنج و مشکلات مردم ما در نوار غزه ناشی از ویرانی ها و شرایط فاجعه بار انسانی و نیز برای یکپارچه کردن اقدامات ملی داخلی است و در این راستا آشتی ملی ضروری است و اختلافات روبه پایان است.

مصطفی ادامه داد: با وجود اینکه رژیم اشغالگر سعی دارد با اقداماتی همانند حملات برنامه ریزی شده به شمال کرانه باختری و هدف قرار دادن اردوگاه ها در درجه اول برای پایان دادن به مساله پناهجویان و نیز محاصره مالی از طریق کسورات از وجوه تسویه، تعطیلی ها، ایست ها و ممانعت از رفت وآمد، جنگ در نوار غزه را به کرانه باختری منتقل کند، ما تمام تلاش خود را برای برقراری ثبات امنیتی، اقتصادی و مالی در کرانه باختری انجام می دهیم.

او با اشاره به تلاش کابینه رام الله برای بازگرداندن وجوه کسر شده که به 2 میلیارد دلار می رسد، تاکید کرد: اسرائیل ماهانه بیش از 500 میلیون شکِل از وجوه تسویه را برداشت می کند.

انتهای پیام

نظرات

captcha