اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه که از سال 1372 در راستای کاهش فقر در حال اجراست، اعلام کرد که هم اکنون 95 درصد جمعیت روستایی با حدود 450 هزار فرد دارای معلولیت و 9 درصد جمعیت شهری در محلات محروم و حاشیه نشین شهری با نزدیک به 100 هزار فرد دارای معلولیت، تحت پوشش این برنامه قرار دارند.
به گزارش ایسنا، فاطمه عباسی با بیان اینکه برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، برنامه توسعه ای برای ارائه خدمات توانبخشی، کاهش فقر، برابرسازی فرصت ها و فراگیرسازی اجتماعی همه افراد دارای معلولیت است، اظهار کرد: این برنامه از طریق تلاش های مشترک خود افراد دارای معلولیت، خانواده های آنان، سازمان ها و جوامع و سایر خدمات دولتی و غیردولتی به ویژه در زمینه سلامت، آموزش، معاش و امور اجتماعی انجام می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر اقدامات برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، عمدتا بر دسترسی افراد دارای معلولیت به خدمات در حوزه سلامت، آموزش، اجتماعی و توانمندسازی متمرکز است و هم زمان نیز اقداماتی در زمینه رفع موانع فیزیکی، نگرشی، ارتباطی و قانونی انجام می گیرد تا زمینه های لازم برای ورود افراد دارای معلولیت به روند عادی جامعه فراهم شود.
بنابر اظهارات معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور، این اقدامات با همکاری بین بخشی و با کمک بخش های دولتی از قبیل وزارت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و جوانان وبخش های غیردولتی و همچنین مشارکت اعضای جامعه برای مثال از طریق مشارکت مالی، کار داوطلبانه یا تشکیل شوراهایCBR روستا یا محله انجام می گیرد.
عباسی با تاکید بر اینکه برنامه های آگاه سازی، آموزش اعضای جامعه و شرکای کاری، گسترش ابتکارات محلی، خلاقیت ها، مستندسازی و پژوهش ها همیشه بخش مهمی از برنامه های توانبخشی مبتنی بر جامعه است، گفت: این برنامه که از سال 1372 در مناطق روستایی و از سال 1398 در مناطق حاشیه نشین شهری آغاز شده است، هم اکنون 95 درصد جمعیت روستایی با حدود 450 هزار فرد دارای معلولیت و 9 درصد جمعیت شهری در محلات محروم و حاشیه نشین شهری با نزدیک به 100 هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش این برنامه قرار دارند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر 1751 موسسه غیردولتی و9176 شورای توانبخشی مبتنی بر جامعه روستا و محله در اجرای این برنامه با ما همکاری می کنند، تصریح کرد: موسسات غیردولتی با استفاده از5568 تسهیلگر و 6629 داوطلب محلی و همچنین با همکاری اعضای شورا، دهیاران و بهورزان به مردم در سطح محلی خدمات لازم را ارائه و در صورت نیاز، فرد یا خانواده را به سطوح بالاتر ارجاع می کنند.
عباسی یادآور شد: البته سایر شرکای کاری در سطح محلی از قبیل جهاد کشاورزی، فنی و حرفه ای، تربیت بدنی، کمیته امداد امام خمینی، صنایع دستی ... و هم چنین سازمان های غیردولتی از قبیل سپاه پاسداران، بسیج، امامان جمعه و روحانیون نیز نقش مهمی در ارائه خدمات به افراد دارای معلولیت دارند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، وی در ادامه به تشریح اقدامات اخیری که برای ارتقای این برنامه انجام شده پرداخت و افزود: اقدامات مختلفی طی یک سال اخیر برای ارتقای این برنامه انجام شده است، برای مثال سرانه پرداختی به موسسات مجری 40 درصد افزایش یافته است و همچنین پرداخت دستمزد این موسسات در حال حاضر به صورت الکترونیک، متمرکز و در پایان هر ماه انجام می شود. در مهرماه امسال نیز جشنواره کشوری بازی های بومی و محلی افراد دارای معلولیت تحت پوشش این برنامه برگزار شد و بیش از 360 نفر در رقابت های کشوری شرکت کردند.
عباسی همچنین بیان کرد: طرح ارتقای بهداشت دهان و دندان افراد دارای معلولیت در مناطق روستایی و مناطق حاشیه نشین و محروم شهری در 8 استان با همکاری موسسه مهرگان پرتوپژوه طی یک سال اخیرانجام شد. علاوه بر این نیز، با همکاری سازمان محیط زیست در استان کرمان طرح تلفیق اجتماعی افراد دارای از طریق فعالیت های زیست بوم در برنامه CBR به اجرا درآمد تا افراد دارای معلولیت هم بتوانند به عنوان فعالان اجتماعی در جامعه محلی خود نقش آفرینی کنند.
همچنین کارشناسان توانبخشی مبتنی برجامعه در بهزیستی کشور اقدام به ترجمه چهار جلد ازکتابچه های آموزشی مربوط به برنامه «شروع و بهبود کسب و کار» سازمان جهانی کار کرده اند که می تواند به افراد دارای معلولیت در خلق ایده کسب و کار، شروع کسب و کار، بهبود کسب و کار و بازاریابی کمک کند. از طرفی در سال جاری چارچوب استراتژیک 10 ساله برنامه CBR کشور نیز با همکاری کارشناسان استان ها و شهرستان ها تدوین شده است تا چراغ راه این برنامه در سال های آتی باشد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}