1700 میلیارد از تسهیلات برگشتی سایر استان ها جذب هرمزگان شده است

بندرعباس- استاندار هرمزگان در توضیح نحوه توزیع اعتبارات تبصره 2 استان گفت: 1700 میلیارد تومان از تسهیلات برگشتی سایر استان ها جذب هرمزگان شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی شنبه شب در حاشیه نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از دستورکارهای شورای برنامه ریزی ، تقسیم بندی تسهیلات تبصره 2 بود که بر اساس اولویت های استان انجام شد و بیشترین اعتبارات به بخش کشاورزی اختصاص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه سهم بخش کشاورزی از تسهیلات تبصره دو، 34 درصد است، افزود: با احتساب 11 درصد تسهیلاتی که به توسعه روستایی اختصاص پیدا کرده است، سهم بخش کشاورزی به 45 درصد افزایش پیدا می دهد که نشان از اهمیت بخش کشاورزی است.

دوستی ادامه داد: سهم بخش کشاورزی در تسهیلات، طی سنوات گذشته بین 6 تا 8 درصد بود اما امروز این سهم به حدود 45 درصد رسیده است که باعث این می شود کشاورزی استان اقتصادی شود و با انباشت سرمایه در این بخش فناوری وارد کشاورزی استان شود.

استاندار هرمزگان عنوان کرد: 33 درصد از تسهیلات تبصره 2 به بخش صنعت و 6 درصد نیز به بخش گردشگری اختصاص پیدا کرده است و بقیه تسهیلات نیز بین سایر بخش ها تقسیم شد.

وی تصریح کرد: استان هرمزگان موفق شده است از تسهیلات برگشتی سایر استان ها 1,700 میلیارد تومان جذب تسهیلات داشته باشد که برای تحقق این مهم تلاش های زیادی انجام شد چرا که باید طی یک هفته این اتفاق می افتاد و جلسات و پیگیری های زیادی به این منظور انجام شد.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با بیان اینکه تصمیم گیری برای احداث کوی اساتید دانشگاه از دیگر موارد مطروحه در نشست شورای برنامه ریزی استان بود، گفت: پهنه ای به این منظور در نظر گرفته شده است و تلاش خواهیم کرد در صورت تصویب در شورای برنامه ریزی در جهت افزایش کیفیت زیست اساتید دانشگاه تلاش کنیم.

وی با اشاره به بررسی و تصویب طرح های اقتصادی در حوزه های پرورش دام، گردشگری، احداث سردخانه و … اظهار کرد: یکی از طرح هایی که امروز تصویب شد، احداث یک مجموعه بزرگ گردشگری در جزیره هرمز است که هم دارای محل اقامت مناسب برای گردشگران است و هم امکانات تفریحات دریایی و هوایی در آن تعبیه شده است که امیدواریم بتوانیم فاز اول آن را طی سال آینده به بهره برداری برسانیم.

استاندار هرمزگان ادامه داد: بحث بلند مرتبه سازی در شهر بندرعباس یکی از بحث های چالشی بود که شورای برنامه ریزی استان مطرح شد.

وی با اشاره به استدلال موافقان و مخالفان بلند مرتبه سازی در بندرعباس گفت: در این طرح، احداث ساختمان هایی تا 40 طبقه دیده شده است که با توجه به اینکه امروز بلند مرتبه سازی به نمادی از توسعه شهری تبدیل شده است ناگزیر هستیم که این مهم را در بندرعباس بپذیریم.

دوستی خاطرنشان کرد: پهنه هایی برای احداث ساختمان های بلندمرتبه در بندرعباس در نظر گرفته خواهد شد و ضمن رعایت محدودیت ها و ضوابط این طرح در بندرعباس آغاز خواهد شد.

نظرات

captcha