نمایش ورشوسازی بروجرد در تهران/ صنایع فراموش شده احیا شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان بر لزوم احیای رشته های صنایع دستی رو به فراموشی تأکید کرد.

خبرگزاری تسنیم از خرم آباد، عطا حسن پور ظهر امروز در حاشیه سی وهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی تهران با اشاره به احیای رشته های صنایع دستی رو به فراموشی، گفت: کارگاه های آموزشی با همکاری با اساتید برجسته این رشته ها راه اندازی شده است.

وی اضافه کرد: سه رشته سنتی لرستان به صورت کار زنده و با حضور پیشکسوتان این هنرها در غرفه لرستان در نمایشگاه تهران به نمایش گذاشته شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان ادامه داد: سه هنرمند از سه تشکل صنایع دستی به نمایندگی از انجمن های مردم نهاد مختلف آثار خود را در نمایشگاه تهران ارائه می دهند.

حسن پور با اشاره به حضور 12 هنرمند از لرستان در نمایشگاه تهران، بیان کرد: هدف از اعزام هنرمندان و تشکل ها معرفی توانمندی های صنایع دستی است.

وی توضیح داد: در کنار رشته های شناخته شده مانند قواره بری، گره چینی، ورشو سازی و گلیم بافی، برای نخستین بار داربافی و شیوه بافت حَرَمی که از صنایع کمتر شناخته شده لرستان است، به نمایش درآمده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اختصاص 30 متر فضای غرفه به معرفی شهر ملی ورشو سازی اعلام کرد: در این غرفه انواع تولیدات فاخر این هنر به نمایش گذاشته شده است که با حمایت شهرداری بروجرد به این نمایشگاه اعزام شده اند.

مستندنگاری 54 اثر معماری دست کند در لرستان حسن پور تأکید کرد: لرستان با بیش از 90 رشته فعال صنایع دستی، ظرفیت های گسترده ای در این حوزه دارد و تعداد صنعتگران صنایع دستی به بیش از 8500 نفر می رسد.

به گزارش تسنیم، سی وهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع دستی از تاریخ 23 تا 26 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

انتهای پیام/ 644/

نظرات

captcha