مدرس حوزه علمیه:

هیئات مذهبی برای احیای فرهنگ فاطمیه تلاش کنند

ایسنا/لرستان یک مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه هیئتی ها باید تلاش خود را در احیای فرهنگ فاطمیه به کار بگیرند، گفت: احیای فاطمیه و فرهنگ فاطمی که بروز و ظهور اجتماعی دارد، قطعاً ثواب بیشتری از طواف دارد پس با توجه به فرموده امام جواد(ع) فاطمیه باید از عاشورا با عظمت تر برگزار شود.

حجت الاسلام والمسلمین سیدنواب موسوی امروز، 26 آبان ماه در جمع مسئولان هیئت های مذهبی خرم آباد که در مسجد امام علی(ع) کوی جهادگران خرم آباد و با حضور مداحان استانی و منتظران امام زمان(عج) برگزار شد، در رابطه با اهمیت ایام فاطمیه و احیای فرهنگ فاطمی به روایتی از شیخ صدوق در کتاب اصول کافی اشاره و اظهار کرد: نقل است که شخصی به نام موسی بن قاسم خدمت امام جواد(ع) آمد و گفت: آیا برای ائمه معصوم(ع) می توان طواف نیابتی انجام داد؟ حضرت فرمود: هر اندازه بخواهی می توانی به نیابت ائمه طواف کنی اما طواف برای حضرت فاطمه(س) افضل همه طواف هاست و طوافی که به نیابت حضرت زهرا(س) انجام می دهی حتی از طواف برای پیامبر اکرم(ص) نیز ثوابش بیشتر است.

وی اضافه کرد: حال ممکن است این سؤال پیش بیاید که چرا امام جواد(ع) این مقام را برای حضرت زهرا(س) بیان کردند و طواف برای حضرت(س) را از طواف برای پیامبراکرم(ص) نیز باعظمت تر دانسته اند که در پاسخ به این سؤال یکی از بزرگان گفته است شاید به این علت بوده که در طول تاریخ دشمنان اهل بیت(ع) اصرار بر محو نام حضرت فاطمه زهرا(س) داشتند همان گونه که قبرش مخفی است دشمنان تلاش داشتند نام حضرت (س) را نیز محو و پنهان کنند بنابراین اهل بیت(ع) موضع گیری های جدی داشتند که نام حضرت فاطمه (س) احیا شود و زنده بماند.

حجت الاسلام موسوی بر احیای فاطمیه تأکید کرد و با بیان اینکه هیئتی ها باید تلاش خود در احیای فرهنگ فاطمیه را به کار بگیرند، افزود: طواف یک نیت است و با وجود اینکه بروز و ظهور ندارد اما انجام آن برای حضرت فاطمه(س) عظمت بزرگی دارد حال کاری مثل احیای فاطمیه و فرهنگ فاطمی که بروز و ظهور اجتماعی دارد، قطعاً ثواب بیشتری از طواف خواهد داشت پس با توجه به این فرموده امام جواد(ع) فاطمیه باید از عاشورا با عظمت تر برگزار شود.

این مدرس حوزه علمیه تصریح کرد: دلایل فراوانی برای عظمت فاطمیه وجود دارد اول اینکه هویت ما هویت فاطمی است همچنین بیان امام جواد(ع) درباره فضیلت طواف برای حضرت فاطمه(س) یک دلیل متقن است بر اینکه به ایام فاطمیه و مراسم فاطمیه توجه کنیم.

وی با تأکید بر اینکه هیئت های مذهبی باید تلاش کنند در ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ایستگاه های صلواتی فاطمیه را جدی بگیرند و هر هیئتی در هر محله ای که حضور دارد آن محله را سیاهپوش کند، با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: «من رزق سالم را از فاطمیه می گیرم» بر ضرورت برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم های فاطمیه اول و دوم تأکید کرد.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) با تمام توان به میدان آمد و از مظلومیت امام علی(ع) دفاع کردند، ادامه داد: ما باید با تمام توان به میدان بیاییم و از شیعه که قرار است پرچمدار ظهور امام زمان(عج) و حرکت به سمت مدینه فاضله باشد، دفاع کنیم.

موسوی با اشاره به اینکه باید از حرکت های حضرت فاطمه(س) برای مبارزه با پدیده نفاق استفاده کنیم تا بتوانیم این پرچم را به سلامت به دست امام زمان(عج) برسانیم، اظهار کرد: بدون شک بین فاطمیه و ظهور امام زمان(عج) ارتباط زنجیرواری وجود دارد که برای ظهور حضرت باید از فاطمیه درس بگیریم.

وی با بیان اینکه فاطمیه خط مقدم ما است، افزود: حضرت زهرا(س) وقتی مظلومیت امام زمان خود را می بیند جلوه های مختلف مبارزه در میدان را به کار می گیرد یکی از جلوه های مهم در سیره حضرت زهرا(س) در میدان مبارزه با نفاق جلوه جهاد با قهر و غضب بود زمانی که دشمنان اجازه گرفتند به ملاقات حضرت زهرا(س) بیایند و به این وسیله اعتبار از دست رفته اجتماعی خودشان را ترمیم کنند حضرت(س) به امام علی(ع) فرمود: علی جان خانه خانه توست و وقتی مهمان ها آمد از آنها صورت برگرداند و با آنها حرفی نزد و اجازه نداد آنها هویت اجتماعی از دست رفته خود را با این ملاقات ترمیم کنند.

موسوی با بیان اینکه امروز برای ما فتنه و دفاع از ولایت خط قرمز است و باید با تمام توان از ولایت دفاع کنیم، گفت: باید از حضرت زهرا(س) الگو و درس بگیریم و قهر و غضب ما با کسانی که امنیت این ملت را به خطر انداختند و مقابل ولایت ایستادند همیشگی باشد.

انتهای پیام

نظرات

captcha