انتقاد دختر ملی پوش از فدراسیون دوچرخه سواری: ما را خانه نشین کرده اند

ملی پوش پیشین دوچرخه سواری ایران مدعی شد: بیشتر دوچرخه سواران دختر را به بهانه جوانگرایی خانه نشین کرده اند.

فاطمه هداوند در گفت وگو با ایسنا درباره ی وضعیت دوچرخه سواری زنان ایران بیان کرد: دیگر دوچرخه سواری بانوان وجود ندارد. در سایه کلمه جوانگرایی همه دوچرخه سواران را خانه نشین کرده اند. خود من حدود 10 ماه است در هیچ مسابقه داخلی هم شرکت نکرده ام. تنها اعلام می کنند که اردوی جوانان برگزار شده است و من این سوال را دارم رکابزن جوان وقتی وارد اردو می شود باید نگاهش به چه کسی باشد؟

او ادامه داد: زمانی که خودم وارد اردوی تیم ملی شدم 14 ساله بودم و آن زمان وقتی به رکاب زنان با تجربه تر نگاه می کردم آنها را الگوی خودم قرار دادم و تلاش کردم که بتوانم روزی جای آنها را بگیرم. الان این جوانان قرار است با چه کسی رقابت داشته باشند وقتی من با 26 سال سن و یا ستاره زرگر با 23 سال سن خانه نشین شده ایم. مگر ما چند سال داریم که می گویند دیگر ما تمام شده ایم و باید به سراغ رکاب زنان جوان بروند. دوچرخه سواری رشته ای است که اتفاقا ربطی به سن ندارد و حتی قهرمانان جهان و المپیک بالای 35 سال سن دارند. خیلی از افراد هستند که اولین عناوین مهم ورزشی خود را در سن 30 یا 32 سالگی به دست آورده اند.

هداوند همچنین گفت: هیچ سراغی هم از ما نمی گیرند. فقط یک بار با من تماس گرفتند و پرسیدند که می خواهم مربی تیم ملی شوم و من هم پاسخ منفی دادم و اعلام کردم هنوز قصد دارم رکاب بزنم و پس از آن دیگر هیچ سراغی از من نگرفتند.

ملی پوش پیشین سرعت ایران با اشاره به در پیش بودن مسابقات دوچرخه سواری پیست قهرمانی آسیا تصریح کرد: مدتی دیگر قهرمانی آسیا است و فدراسیون رکوردهای زمانی را مشخص کرده و  اگر آن رکوردهای زمانی را ثبت کنیم وارد اردو می شویم. من این سوال را دارم کدام یک از رکابزنان ایران توانسته اند به این رکوردهای زمانی برسند و اصلا چه کار برای دوچرخه سواران انجام داده اند که توقع ثبت چنین رکوردی دارند. رکوردهای زمانی که مشخص کرده اند برای دوچرخه سواران چین، ژاپن و کره جنوبی ایده آل است نه برای ما که پیست چوبی نداریم. دوچرخه های ما مربوط به 15 سال پیش است، اردو نداریم و حتی یک لیگ ساده را هم نتوانستند دیگر برگزار کنند. زمانی که ما به نداشتن قرارداد و درآمد از لیگ اعتراض کردیم کلا لیگ را کنسل کردند و مسابقاتی به عنوان کاپ برگزار کردند که خیلی از رکابزنان به نشانه اعتراض شرکت نکردند. این رکوردهای زمانی را فقط برای این گذاشتند که اگر ما اعتراض کردیم بگویند خود ورزشکاران نتوانستند به رکورد ورودی برسند.

هداوند با اشاره به وضعیت دوچرخه سواری سرعت تاکید کرد: در ماده سرعت کسانی که روی سکو می روند رکابزنان نیمه استقامتی هستند و این واقعا زشت است و نشان می دهد بخش سرعت دیگر برای فدراسیون مهم نیست این در حالی است که در گذشته بیشترین مدال را بخش سرعت می آورد و در سایه همین مدال های سرعت بودجه گرفتند اما الان می گویند سرعت برایشان مهم نیست. تنها کسی که در فدراسیون از دوچرخه سواران دفاع می کند آقای عطااللهی دبیر فدراسیون است اما به حرف او هم توجهی نمی کنند.

او با اشاره به اعزام نشدن دختران به مسابقات گفت: مادر من زمانی که نایب رییس بانوان فدراسیون بود تمام هزینه های اعزام بانوان سرعت و استقامت را پرداخت می کرد. در بخش سرعت تمام مردان و زنان خانه نشین شده اند و اصلا دوچرخه سواری سرعت نابود شده است. الان هم عنوان می کنند که فقط یک نفر در بخش بانوان و آن هم در رده سنی جوانان به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می کنند چون می دانند که یک سال در میان سطح جوانان آسیا پایین می آید و امکان گرفتن مدال هم وجود دارد و اگر هم مدال نگرفت، می گویند رده جوانان است و انتظار گرفتن مدال از او نداشتند.

انتهای پیام

نظرات

captcha