اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون زراعت جهاد کشاورزی استان هرمزگان از عرضه 600 هزار تن محصول گوجه فرنگی کشت پاییزه خارج از فصل برای تنظیم بازار و متعادل سازی عرضه و تقاضا و کاهش قیمت این محصول خبرداد.
چشم امید بازار داخلی به عرضه محصولات خارج از فصل تولیدی در استان های جنوبی به ویژه دو استان هرمزگان و بوشهر است که پس از برداشت محصولات خود بتوانند تعادل را در عرضه و تقاضای گوجه فرنگی برقرار و قیمت ها را کنترل کند.
استان هرمزگان در فصول پاییز و زمستان که اکثر مناطق کشور امکان کاشت و برداشت محصول ندارند بهترین شرایط را برای این اقدام دارد و 17 محصول مهم صیفی را تولید و روانه بازار می کند که مهم ترین آنها گوجه فرنگی و هندوانه شب یلدا است.
در همین خصوص سیدرضا امیری زاد معاون زراعت جهاد کشاورزی استان هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با اشاره به در پیش بودن برداشت محصول گوجه فرنگی از مزارع استان هرمزگان اظهار داشت: در استان هرمزگان بالغ بر 14 هزار هکتار سطح زیر کشت گوجه فرنگی است و پیش بینی می کنیم از نیمه دوم آذر ماه روند برداشت محصول آغاز شود.
وی افزود: عمده تولید استان هرمزگان کشت زمستانه است و حدود 11 هزار هکتار از سطح زیر کشت به تولید فصل زمستان اختصاص یافته است و 2500 هکتار از سطح زیر کشت نیز برای تولید بهاره گوجه فرنگی تخصیص یافته است.
معاون زراعت جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: در حالی که به دلایل آب و هوایی کشور با کمبود گوجه فرنگی مواجه شده و تنش قیمت در بازار عرضه گوجه پدیدار می شود اما با تولیدات استان های بوشهر و هرمزگان تلاش می شود بازار تنظیم شود.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود بالغ بر 600 هزار تن گوجه فرنگی از مزارع هرمزگان برداشت شود که اوج برداشت در دی، بهمن و اسفند ماه خواهد بود.
امیری زاد گفت: بیشترین سطح زیر کشت گوجه فرنگی استان در شهرستان های میناب، بندرعباس، کهورستان بندر خمیر و پارسیان است که عمده گوجه فرنگی استان را تولید می کنند.
وی اظهار داشت: قیمت محصولات را بازار تعیین می کند و دولت در تعیین نرخ گوجه فرنگی دخالتی ندارد قیمت بستگی به میزان عرضه و تقاضا دارد و در این خصوص دولت دخالتی نخواهد داشت.
معاون زراعت جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: گوجه تولید شده بیشتر برای مصرف داخل است و ستاد تنظیم بازار است که تعیین می کند اگر مازاد بر نیاز کشور گوجه تولید شود امکان صادرات نیز برای تولید کنندگان مهیا می شود.
انتهای پیام/864/.
{{name}}
{{content}}