تجهیزات ایمنی در شهرک های صنعتی قم به روز رسانی می شود

وحید آشتیانی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا ضمن اشاره به اینکه توجه ویژه به ایمنی در تمامی مراحل تولید امری ضروری است، تاکید کرد: ایمنی نباید تنها یک جنبه از کار باشد، بلکه باید به عنوان اصلی ترین هدف در نظر گرفته شود.

وحید آشتیانی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا ضمن اشاره به اینکه توجه ویژه به ایمنی در تمامی مراحل تولید امری ضروری است، تاکید کرد: ایمنی نباید تنها یک جنبه از کار باشد، بلکه باید به عنوان اصلی ترین هدف در نظر گرفته شود.

وی افزود: با اجرای برنامه های پیشنهادی، ایمنی در شهرک های صنعتی قم افزایش یافته و خطرات کمتری متوجه واحدهای تولیدی خواهد شد.

وی با تأکید بر افزایش فعالیت های صنعتی در قم، ادامه داد: در این شرایط ایمنی باید در تمامی مراحل تولید به طور جدی مد نظر قرار گیرد.

آشتیانی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان و کارگران در زمینه ایمنی و نحوه مقابله با حوادث، بیان کرد: این آموزش ها شامل شناسایی خطرات، استفاده از تجهیزات ایمنی و روش های امداد و نجات است.

وی افزود: همچنین برگزاری مانورهای مشترک با آتش نشانی ضمن شبیه سازی شرایط واقعی و تمرین واکنش سریع در مواقع اضطراری، می تواند به آمادگی بهتر عوامل در برابر حوادث کمک کند.

وی در ادامه بر اهمیت فرهنگ سازی و تعامل متولیان در زمینه ایمنی و بهداشت در شهرک های صنعتی قم تأکید کرد و گفت: ایجاد یک فرهنگ ایمنی در محیط کار می تواند به کاهش حوادث و آسیب ها منجر شود.

به گزارش ایرنا، از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، 110 پروانه بهره برداری از طرح های صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.

حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در طرح های یاد شده 56 هزار و 815 میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهار هزار و 758 نفر را فراهم آورده است.

در همین رابطه 65 مورد از 110 پروانه بهره برداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایه گذاری 33 هزار و 840 میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یک هزار و 593 نفر صورت پذیرفت.

همچنین تعداد 45 مورد از پروانه های بهره برداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایه گذاری 22 هزار و 975 میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و 165 نفر صادر شد.

شهرک های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت های تولیدی در حوزه های مختلف دارند و سرمایه گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

شایان ذکر است استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین 2 شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به 2 هزار واحد بهره بردار با اشتغال بیش از 57 هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.

نظرات

captcha