مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمه ها 45 هزار میلیارد ریال است

به گزارش ایرنا، محسن مصلحی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بخشی از این مطالبات مربوط به اصل بدهی بیمه ها معادل 25 هزار میلیارد ریال و بخشی شامل جرائم قانونی معادل 20 هزار میلیارد ریال از سال 1393 تاکنون است.

به گزارش ایرنا، محسن مصلحی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بخشی از این مطالبات مربوط به اصل بدهی بیمه ها معادل 25 هزار میلیارد ریال و بخشی شامل جرائم قانونی معادل 20 هزار میلیارد ریال از سال 1393 تاکنون است.

وی با بیان اینکه تورم تجمیعی حوزه بهداشت و پزشکی از سال 1396 تا 1402 معادل 519 درصد بوده درحالی که افزایش تعرفه ها به میزان 179 درصد بوده است، ادامه داد: این وضعیت موجب کاهش توان مراکز درمانی در ارائه خدمات شده است.
مصلحی با اشاره به عدم تناسب بین هزینه خدمات و میزان تعرفه ها، گفت: این موضوع سرمایه گذاری در این عرصه را در بخش های دولتی، خصوصی و خیریه ها دشوار کرده و باعث بروز پدیده هایی مانند مهاجرت شده است.

وی یکی از راهکارها برای حل مشکلات حوزه خدمات بهداشت را تقویت سازمان های بیمه گر توسط سازمان برنامه و بودجه دانست و گفت: با این اقدام مشکلات مالی تا حدودی رفع و شرایط برای بخش دولتی، خصوصی و خیریه ها تسهیل می شود.

کمبود نیروی انسانی، چالش مهم بهداشت اصفهان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نیز در این نشست گفت: با وجود اینکه یک سوم برنامه های عملیاتی دانشگاه در حوزه بهداشت است اما فقط یک چهارم نیروی انسانی در اختیار ماست.

حمید گله داری افزود: این دانشگاه بیش از یکهزار واحد بهداشتی در سطح استان دارد که از مناطق دورافتاده مانند کلوسه فریدونشهر تا بیاضه خور وبیابانک را پوشش می دهند.

وی همچنین درباره کمبود پزشک و پرستار در این مراکز گفت: در بسیاری از مناطق محروم استان با مشکلات زیادی در تأمین نیروی متخصص روبرو هستیم و تلاش می کنیم تا با همکاری با بخش خصوصی این مشکل را برطرف کنیم.

وی افزود: طرح سلامت خانواده در 21 شهر با جمعیت بالای 20 هزار نفر استان اجرا شده است و اصفهان در این زمینه رتبه برتر کشوری را کسب کرد.

گله داری اضافه کرد: این طرح در کنترل بیماری های غیرواگیر تاثیر چشمگیری داشته و به بهبود دسترسی مردم به خدمات بهداشتی کمک کرده است.

اصفهان، پیشگام در اصلاح تعرفه پرستاری

مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای بهبود وضعیت پرستاری، اعلام کرد: با پیگیری مدیریت دانشگاه، منابع مالی برای پرداخت به موقع اضافه کار کادر پرستاری تامین شده است.
ندا کریمی اضافه کرد: اصفهان از نخستین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است که زیرساخت های لازم برای اصلاح تعرفه پرستاری را فراهم کرده و در این زمینه اقدامات مؤثری انجام داده است.

وی با اشاره به تصویب قانون تعرفه پرستاری در دولت شهید رییسی گفت: این قانون که پس از 15 سال معوق مانده بود، گامی مهم در جهت هویت بخشی به نظام پرستاری کشور است.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان بیش از پنج میلیون و 400 هزار نفر جمعیت دارد که امور بهداشتی و درمانی حدود پنج میلیون نفر از آنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.

حدود یک هزار و 260 واحد بهداشتی در شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فعال است؛ کارکنان این دانشگاه در معاونت ها و مراکز مختلف بهداشتی، درمانی و اداری حدود 33 هزار نفر هستند.

نظرات

captcha