اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، تیراندازی به اتباع چینی در شهر کراچی پاکستان که هفته گذشته رخ داد و حمله انتحاری اواسط مهرماه امسال علیه مهندسان آن کشور در همین شهر بار دیگر چالش تروریسم در روابط دو کشور و ناخرسندی چینی ها از اقدامات بی نتیجه شرکای پاکستانی خود در مقابله با این دست اقدامات را برجسته کرد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، تیراندازی به اتباع چینی در شهر کراچی پاکستان که هفته گذشته رخ داد و حمله انتحاری اواسط مهرماه امسال علیه مهندسان آن کشور در همین شهر بار دیگر چالش تروریسم در روابط دو کشور و ناخرسندی چینی ها از اقدامات بی نتیجه شرکای پاکستانی خود در مقابله با این دست اقدامات را برجسته کرد.
حملات سریالی علیه اتباع چینی در سال های اخیر در پاکستان، ضعف تدابیر امنیتی اسلام آباد و عدم اطمینان پکن نسبت به اقدامات دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی پاکستان را پر رنگ تر کرد تا جایی که محافل رسانه ای در پاکستان در ماه های اخیر، احتمال حضور نظامی چین در پاکستان برای تامین مستقیم امنیت اتباع و منافع خود را مطرح کردند.
تنها 2 روز پس از سفر غیرمنتظره رئیس ستاد ارتش پاکستان به پکن و دیدار وی با مقام های بلندپایه نظامی چین، رسانه های پاکستانی از طرح پکن برای متقاعد کردن پاکستان برای موافقت با حضور نیروهای امنیتی چین در خاک خود خبر می دهند.
روزنامه انگلیسی زبان داون پاکستان به نقل از رویترز گزارش داد: چین برای حضور امنیتی پررنگ تر در پاکستان خیز برداشته است اما طرف پاکستانی با آن مخالف و صرفا خواهان مشارکت پکن برای بهبود توانمندی های اطلاعاتی و نظارتی پاکستان به جای دخالت مستقیم چین است.
رویترز به نقل از پنج منبع امنیتی و سیاسی پاکستان مدعی شد: پکن در پیشنهاد مکتوب ارسالی به اسلام آباد، به طرح اعزام نهادهای امنیتی و نیروهای نظامی به خاک یکدیگر برای کمک به ماموریت های ضد تروریسم و انجام حملات مشترک اشاره کرده است.
در گزارش روزنامه داون به نقل از یک مقام پاکستانی آمده است: درباره هرگونه اعزام نیروی چینی به پاکستان گفت وگو انجام خواهد شد اما پاکستان با این پیشنهاد مخالفت کرده است.
این گزارش حاکی است: حملات اخیر به چینی ها در پاکستان خشم پکن را برانگیخته و پاکستان را به آغاز مذاکرات رسمی برای یک سازوکار جدید و مشترک برای مدیریت امنیت وادار کرده است. با این حال مخالفت پاکستان با حضور نیروهای نظامی خارجی بحثی است که به حاکمیت یک کشور مربوط می شود و اسلام آباد آن را مغایر با تمامیت ارضی و حاکمیت خود می داند.
روزنامه داون به نقل از مقامات پاکستانی نوشت: فقط سفارت چین در اسلام آباد و سرکنسولگری های آن اجازه برخورداری از پرسنل امنیتی رسمی چینی را دارند. درحالی که هزاران نیروی امنیتی پاکستان از ارتش، پلیس و نیروی اختصاصی به نام یگان «حفاظت ویژه» برای محافظت از اتباع و پروژه های مشترک با چین در مناطق مختلف پاکستان گماشته شده اند.
براساس این گزارش، رئیس ستاد ارتش پاکستان روز دوشنبه گذشته در سفری به پکن تنها چند هفته پس از حمله مرگبار به اتباع چینی در شهر کراچی، به چین تضمین داد که ارتش و دولت پاکستان به حفاظت از منافع چین به ویژه تشدید امنیت اتباع این کشور در پاکستان متعهد است.
پیش تر لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین در اظهاراتی ضمن ابزار حمایت قاطع از اقدامات ضدتروریسم پاکستان، خاطرنشان کرد که روابط دو کشور مصون از هرگونه تهدید است.
وی گفته بود: دو کشور مصمم و توانمند هستند که هرگونه توطئه برای تضعیف روابط چین و پاکستان را ناکام گذاشته و تروریست ها را به سزای اعمالشان برسانند.
سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان اینکه پکن و اسلام آباد شرکای راهبردی همه جانبه و دوستانی دیرینه و با روابطی ریشه دار هستند، خاطرنشان کرد: هیچ تلاشی برای تضعیف اعتماد متقابل و همکاری بین دو کشور به نتیجه نخواهد رسید و چین همچنان به حمایت از توسعه اقتصادی و اجتماعی پاکستان و بهبود زندگی مردم این کشور ادامه خواهد داد.
{{name}}
{{content}}