اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، در این بیانیه آمده است: ما به عنوان سازمان های مردم نهاد حقوق بشری، نگرانی عمیق خود را نسبت به حضور رژیم اسرائیل در اجلاس «کاپ 29» که با هدف پرداختن به بحران اقلیمی و تحقق عدالت زیست محیطی برگزار می شود، ابراز می داریم.
به گزارش ایرنا، در این بیانیه آمده است: ما به عنوان سازمان های مردم نهاد حقوق بشری، نگرانی عمیق خود را نسبت به حضور رژیم اسرائیل در اجلاس «کاپ 29» که با هدف پرداختن به بحران اقلیمی و تحقق عدالت زیست محیطی برگزار می شود، ابراز می داریم.
آنها تاکید کردند: رفتارهای این رژیم به ویژه در زمینه نقض حقوق بشر، به هیچ وجه هم راستا با ارزش ها و تعهدات این اجلاس به خصوص در حوزه حقوق بشر و عدالت اقلیمی نیست و در تناقض آشکار با اصول بنیادین عدالت زیست محیطی قرار دارد.
نهادهای حقوق بشری تصریح کردند: نقض مکرر حقوق بشر و قواعد بشردوستانه بین المللی توسط این رژیم در اراضی اشغالی فلسطین و لبنان، علاوه بر پیامدهای انسانی فاجعه بار، اثرات مخربی بر اکوسیستم های منطقه ای و وضعیت اقلیمی خاورمیانه (غرب آسیا ) داشته است.
نقض مکرر حقوق بشر و قواعد بشردوستانه بین المللی توسط رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین و لبنان، علاوه بر پیامدهای انسانی فاجعه بار، اثرات مخربی بر اکوسیستم های منطقه ای و وضعیت اقلیمی خاورمیانه (غرب آسیا ) داشته است
آنها در بیانیه خود یاد آور شدند: اقدامات نظامی و اشغال گری اسرائیل که به تخریب زیرساخت های حیاتی، زمین های کشاورزی و منابع طبیعی انجامیده، ناقض اصول کلیدی حقوق بین الملل زیست محیطی از جمله «اصل پیشگیری»، «اصل احتیاط» و «اصل جبران خسارت» است.
آنها تاکید کردند: دستیابی به اهداف عدالت اقلیمی، در گرو رعایت موازین حقوق بشری و عدالت اجتماعی است.
این فعالان حقوق بشر در ادامه این بیانیه اقدامات مخرب رژیم صهیونیستی را تشریح کردند و نوشتند: تخریب های زیست محیطی ناشی از عملیات نظامی اسرائیل، حملات گسترده اسرائیل به زیرساخت های فلسطینی و لبنانی، شامل تخریب سیستم های آبرسانی، زمین های کشاورزی و منابع غذایی، نقض مستقیم تعهدات بین المللی است. چنین اقداماتی با اصل حفاظت از محیط زیست در زمان مخاصمه مسلحانه مغایر است و اسرائیل باید به خاطر این تخریب ها و اثرات مخرب بر محیط زیست منطقه پاسخگو باشد.
آنها یادآور شدند: محاصره غزه و پیامدهای زیست محیطی و بشری آن: محاصره غیرقانونی و سیستماتیک غزه توسط اسرائیل، موجب بحران شدید زیست محیطی و کاهش دسترسی ساکنین این منطقه به منابع آب، غذا و خدمات بهداشتی شده است. ادامه این محاصره با مواد 23 و 55 کنوانسیون چهارم ژنو مغایرت دارد و شرایط غیرانسانی و غیرقابل قبول برای جمعیت غیرنظامی غزه ایجاد کرده است.
نهادهای حقوق بشری متذکر شدند: لزوم تامین عدالت اقلیمی برای فلسطینیان، تحقق عدالت اقلیمی بدون تامین حقوق اساسی جوامع آسیب پذیر و تحت اشغال بی معناست. فلسطینیان حق دسترسی آزاد و پایدار به منابع طبیعی خود و مشارکت در فرآیندهای تصمیم گیری زیست محیطی را دارند؛ حقی که اسرائیل به عنوان قدرت اشغال گر موظف به رعایت و تضمین آن است.
نویسندگان این بیانیه از اعضای کاپ 29 و سازمان های بین المللی حقوق بشری خواستتد تا با محکومیت اقدامات اسرائیل، این رژیم را به رعایت تعهدات حقوقی بین المللی و توقف فوری اقدامات مخرب زیست محیطی و انسانی در اراضی اشغالی فلسطین و لبنان ملزم کنند.
آنان تاکید کردند: تا زمانی که به حقوق بنیادین فلسطینیان احترام گذاشته نشود، تحقق اهداف عدالت اقلیمی جهانی، که کاپ 29 برای آن تلاش می کند، تنها ادعایی توخالی باقی خواهد ماند.
به گزارش ایرنا، اجلاس سالیانه کنوانسیون تغییر اقلیم، امسال با عنوان کاپ 29 از 11 نوامبر (21 آبان) در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان آغاز شده و تا 22 نوامبر (2 آذر) ادامه دارد. «شینا انصاری» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به همراه هیاتی برای شرکت در این اجلاس به باکو سفر کرده است.
{{name}}
{{content}}