ضرورت سیاست گذاری جامع در حوزه سلامت و بهداشت زنان

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور بر ضرورت سیاست گذاری جامع در حوزه سلامت و بهداشت زنان و نیز چالش های فعلی و راهکارهای عملیاتی برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین جلسه کارگروه سلامت، بهداشت و جمعیت در معاونت امور زنان و خانواده با حضور زهرا بهروزآذر ، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، و جمعی از اساتید و فعالان این حوزه برگزار شد.

این کارگروه به عنوان یکی از کارگروه های اصلی ستاد زن و خانواده تشکیل شده و با هدف ارائهٔ مشاوره های کارشناسی به معاون رئیس جمهور در موضوعات مرتبط با سیاست ها و برنامه های ارتقای سلامت و ایمنی خانواده و زنان در کشور فعالیت می کند.

در این جلسه، بهروزآذر بر لزوم توجه ویژه دولت چهاردهم به مسائل زنان و خانواده تاکید کرد و از عزم این دولت برای پیگیری این موضوعات با همکاری نزدیک نهادها و سازمان های مربوط خبر داد. وی اظهار داشت که این کارگروه با بهره گیری از تخصص اعضایی شامل اساتید و متخصصان در حوزه های بهداشت، سلامت، جامعه شناسی، حقوق زنان و خانواده، روان شناسی و بهداشت باروری، به شناسایی چالش ها و خلأهای موجود این حوزه خواهد پرداخت. همچنین، تلاش این کارگروه در تدوین سیاست های اجرایی و هماهنگی در زمینه های سلامت، بهداشت و جمعیت خواهد بود.

در این جلسه همچنین بر ضرورت سیاست گذاری جامع در حوزه های مربوط به سلامت و بهداشت زنان و خانواده تاکید شد و اعضای کارگروه به بحث در خصوص چالش های فعلی و راهکارهای عملیاتی برای ارتقای سلامت جامعه پرداختند.

بهروزآذر همچنین بر ضرورت سیاست گذاری جامع و پایدار در حوزه های مربوط به سلامت و بهداشت زنان و خانواده تأکید کرد. اعضای کارگروه ضمن بررسی چالش های فعلی، به اهمیت همکاری بین بخشی و هماهنگی بین نهادی اشاره کردند و تأکید داشتند که بدون ایجاد سازوکارهای منسجم و هم افزا میان دستگاه های مختلف، دستیابی به اهداف تعیین شده دشوار خواهد بود. همچنین، مصداق هایی چون لزوم ارتقای آگاهی های عمومی در زمینه بهداشت زنان، بهبود دسترسی به خدمات بهداشتی و روان شناختی برای زنان در تمامی مناطق کشور و نیز توسعه حمایت های قانونی و اجتماعی از خانواده ها مطرح شد تا زمینه های ارتقای سلامت جامعه به طور مؤثرتری فراهم آید.

نظرات

captcha