اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
تولیت آستان عبدالعظیم حسنی(ع) در همایش دانشجومعلمان قرآن کریم با اشاره به اینکه توقع ما از دانشگاه فرهنگیان این است که به دنبال مفاهیم قرآنی برود، بیان کرد: نسل امروز با گذشته خیلی متفاوت است؛ مفاهیم قرآن را باید به شیوه نوین به نسل امروز منتقل نکرد .
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، همایش قرآنی دانشجومعلمان فعال در حوزه قرآن کریم، صبح امروز 21 آبان ماه با حضور دانشجومعلمانِ قاری، حافظ، و فعالان قرآنی دانشگاه فرهنگیان و به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه در سالن شیخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد.
در بخشی از این همایش حجت الاسلام والمسلمین علی قاضی عسگر، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به بیان سخنانی پرداخت.
وی در بخشی از صحبت های خود با اشاره به اینکه لازمه دستیابی به حیات طیبه، وجود انسان های عالم، کوشا و باتقوا در جامعه است، گفت: وقتی ما دین خود را از قرآن و اهل بیت بگیریم، این نگاه ما جهانی می شود؛ نگاهی که قرآن نیز مکرراً به آن اشاره کرده است.
قاضی عسگر با اشاره به اینکه اسلام را آن گونه که هست بشناسید، افزود: بهترین برنامه برای هر زندگی، اسلام است که لازمه فرهنگ سازی آن، انتقال مفاهیم قرآن به مردم است.
وی با اشاره به اینکه انتظار ما از دانشگاه فرهنگیان این است که به دنبال مفاهیم قرآنی برود، بیان کرد: نسل امروز با گذشته خیلی متفاوت است؛ مفاهیم قرآن را باید به شیوه نوین به نسل امروز منتقل کرد.
در بخش دیگری از این همایش حجت الاسلام والمسلمین علی تقوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان طی سخنانی ضمن قدردانی از معاونت فرهنگی و تربیتی، خدمتگزاران و حافظان قرآن کریم در برگزاری مراسم با تعبیر قرآن در روایات و آیات به نور، گفت: قرآن قلب انسان را نورانی کرده و تابش آن بر قلب وجود انسان را نورانی می کند.
وی با بیان اینکه امروزه دنیا محروم از نور قرآن، اهل بیت (ع) و نور انبیا است، اظهار کرد: دنیای امروز به ظاهر دنیای مدرن است و تمدن غرب و تکنولوژی در حال رشد هستند، اما هر چقدر این تکنولوژی توسعه یابد، دنیا تاریک تر می شود. تاریکی و ظلمت دنیا را امروزه در کشتار، جنایت، استبداد و ظلمی می بینیم که در هیچ دوره ای از تاریخ این حجم از آن وجود نداشت.
تقوی با تأکید بر زندگی آرمانی در پرتو نور الهی و نور قرآن، ادامه داد: این دنیای مدرن به مردم وعده آرامش، پیشرفت و زندگی آرمانی داده بود، حال این وعده ها کجاست؟ تاریخ و دنیا چاره ای جز برگشت به نور قرآن و اهل بیت (ع) ندارد. دوره آخرالزمانی، دوره ای است که مردم به نور قرآن و اهل بیت(ع) بر می گردند و اگر این اتفاق نیفتد، دنیا از تاریکی و ظلم خارج نمی شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با تأکید بر اهمیت اهتمام بر انتقال مفاهیم دینی و قرآنی و نور به نسل جوان امروز، تصریح کرد: در انتقال این مفاهیم باید به ویژگی ها و زبان نسل امروز توجه کرد، نمی توان با ویژگی های نسل گذشته و به روش های سنتی این انتقال را انجام داد، خداوند نیز بر پیامبرانش فرمود با لسان قوم و زبان آن مردم صحبت کنید.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در این همایش، خطاب به نخبگان قرآنی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: شما وظیفه سنگینی دارید، چون با جوان و نوجوان امروز قرابت نسلی دارید.
تقوی در ادامه ضمن پیشنهاد فعالیت در زمینه استارتاپ های علوم انسانی به ویژه قرآنی و ترویج این گفتمان در دانشگاه افزود: این شاید یکی از زمینه هایی باشد که بتوان در آن بر اساس ذوق جوان ها و نوجوان ها کار هایی انجام داد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان همچنین بر اهمیت فعالیت های قرآنی در دانشگاه فرهنگیان تأکید و اظهار کرد: قطعاً دانشگاه فرهنگیان باید در بحث قرآنی در سطح کشور سرآمد و منشأ انتقال مفاهیم قرآنی به دیگر دانشگاه ها باشد.
بر اساس گزارش ایکنا در ادامه این مراسم حمیدرضا ابراهیمی، معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان طی سخنانی، گفت: وقتی قرآن را تلاوت می کنیم یا گوش می دهیم، روح ما بزرگ تر و عظمت آن بیشتر می شود.
وی با اشاره به اینکه باید کاری کنیم که قرآن به محافل قرآنی یا مراسمات عزا محدود نشود، تصریح کرد: برخلاف تصور، ما امروز درگیر جنگ احساسات هستیم؛ ما در راستای توسعه فرهنگ قرآنی، باید روی باور ها و احساسات جامعه کار کنیم.
ابراهیمی تصریح کرد: امروزه دشمن برخلاف ما، در موضوع مهدویت بسیار جدی است؛ تربیت نسل ظهور به دست شما معلمان آینده رقم می خورد؛ وظیفه شما این است که شوق ظهور را به کلاس درس امتداد دهید. ما با شناخت و آگاهی نسبت به امام عصر (عج)، می بایست جامعه را به سمت ظهور سوق دهیم که یکی از راه های آن، تزریق مفاهیم و آموزه های قرآن است.
همچنین در بخشی از این مراسم که با تلاوت محمدرضا پورزرگری، قاری بین المللی کشورمان همراه بود، از دانشجومعلمان قرآنی یکی از پردیس ها که توانسته اند تمام دانشجومعلمان را در طرح سواد قرآنی شرکت داده و ارزیابی کنند، تقدیر خواهد شد.
همچنین در این همایش از سه پویش قرآنی نیز رونمایی شد. «پویش یک نفس برای قرآن»، «پویش for you, my friend» و «پویش من قرآن را دوست دارم» سه پویشی است که به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه طراحی شده که در این همایش رونمایی شد. این پویش ها رسماً از 22 آبان ماه آغاز می شود و تا 22 بهمن ماه ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}