اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، پلیس ضدشورش پایتخت هلند اعلام کرد که بیش از 300 معترض حامی فلسطین که ممنوعیت تظاهرات در آمستردام را در تاریخ 10 نوامبر (20 آبان) نادیده گرفته بودند از محل اعتراض خارج و 50 نفر دیگر را هم بازداشت کرده است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز، پلیس ضدشورش پایتخت هلند اعلام کرد که بیش از 300 معترض حامی فلسطین که ممنوعیت تظاهرات در آمستردام را در تاریخ 10 نوامبر (20 آبان) نادیده گرفته بودند از محل اعتراض خارج و 50 نفر دیگر را هم بازداشت کرده است.
گفته می شود در این تظاهرت، صدها معترض در میدان «دام» آمستردام پایتخت هلند گردهم آمده و با اشاره به جنگ غزه، شعارهای «فلسطین را آزاد کن» و «آمستردام به نسل کشی نه می گوید» سر دادند.
همچنین در پی همین اعتراض، دادگاه محلی به سرعت طرح شورای شهر مبنی بر ممنوعیت برگزاری تظاهرات را تصویب کرد و پلیس نیز در پی همین حکم وارد عمل شد و صدها نفر را دستگیر کرد.
خبرنگار رویترز که در محل حاضر بوده از دستگیری خشونت آمیز چندین معترض خبر داد و نوشت: پلیس در حالیکه چندین معترض را بر روی زمین می کشید آنها را به شیوه ای خشونت آمیز دستگیر کرد.
پلیس اعلام کرده است که 340 نفر را سوار اتوبوس ها و در مناطق حومه شهر پیاده کرده و 50 معترض را هم دستگیر کرده است.
گزارش ها حاکی است یکی از معترضان زخمی شده و هنگام انتقال به آمبولانس دچار خونریزی شده بود.
همزمان مقامات پایتخت هلند بی اعتنا به نحوه برخورد پلیس با معترضان، اعلام کرده اند که ممنوعیت برگزاری تظاهرات در این شهر تا تاریخ 14 نوامبر (24 آبان) تمدید شده است.
به گزارش ایرنا، اقدامات خشونت بار هواداران تیم «مکابی» تل آویو در هلند، وارونه جلوه دادن عامدانه کنش و واکنش در حوادث آمستردام از سوی رسانه های غربی، قربانی جلوه دادن رژیم صهیونیستی و چنگ زدن به ریسمان «یهودستیزی» تلاش برای توجیه حمایت از صهیونیست ها از سوی مقام های اروپایی را به وضوح نشان می دهد.
تردیدی نیست که رویکرد دوگانه و ریاکارانه غرب در برابر جنایت های رژیم صهیونیستی در خاورمیانه سبب شده تا آن ها در قلب کشورهای خود پیامدهای اقدامات خشونت بار و نفرت پراکنی های صهیونیست ها را شاهد باشند.
نسل کشی اسرائیل با کشتار عامدانه مردم فلسطین، عواقب بسیار جدی برای این رژیم و حامیان غربی آن در آینده خواهد داشت و حوادث آمستردام و واکنش مقام های اروپایی بار دیگر احساس مصونیت از مجازات را برای رژیم صهیونیستی زنده کرد.
ویرانی کامل غزه، بمباران بیمارستان ها، مراکز درمانی و مدارس آژانس آنروا؛ کشتار آگاهانه خبرنگاران و کارکنان درمانی؛ مسدود کردن تمامی مسیرهای ورود مواد غذایی، آب، دارو یا سوخت به نوار غزه؛ همه و همه به معنای یک نسل کشی واقعی و حمله به تمام قوانین بین المللی اعم از جنگی و بشردوستانه است. شکاف میان گفتمان و سیاست های اتحادیه اروپا در برابر توحش صهیونیستی نشان می دهد که هزینه این همدستی و حمایت بی قید و شرط از جنایت های اسرائیل، برای خود اروپا گران تمام شود.
{{name}}
{{content}}