اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
بیش از 10 روز بعد از سیل ویرنگر اخیر در شرق اسپانیا شب گذشته هزاران نفر در شهرهای مختلف اسپانیا و بخصوص مناطق سیل زده به خیابان ها آمدند و با ابراز خشم خود از سوء مدیریت مقامات خواستار کناره گیری برخی مسئولین شدند.
در اعتراضات گسترده در والنسیا و دیگر شهرها، شرکت کنندگان خواستار رسیدگی به کوتاهی ها از طرف مسئولین شدند.
به این ترتیب پس از سیل ویرانگر اخیر در شرق اسپانیا، بیش از 100000 نفر علیه مدیریت بحران مقامات در کلان شهر ساحلی والنسیا تظاهرات کردند. مقامات منطقه ای از آمدن 130000 شرکت کننده در این اعتراضات به خیابان ها سخن گفتند. بسیاری از شهروندان خشمگین خواستار استعفای کارلوس مازون، رئیس منطقه والنسیا شدند. هزاران نفر دیگر در تظاهرات در شهرهای دیگر اسپانیا مانند مادرید و آلیکانته شرکت کردند.
تظاهرکنندگان در والنسیا از شهرداری شهر به سمت مقر دولت ملی راهپیمایی کردند. آنها با سر دادن شعار "قاتل" خشم خود را بر سر مقامات خالی کردند. این تجمع در فضایی متشنج برگزار شد. چندین درگیری بین تظاهرکنندگان و پلیس رخ داد.
خشم معترضان علیه مدیریت بحران در حدود 80 شهر و شهرداری منطقه، به ویژه علیه رئیس دولت منطقه والنسیا، کارلوس مازون از حزب محافظه کار خلق PP رخ داد. از جمله، این مقام اسپانیایی متهم است که خیلی دیر به هشدار سازمان هواشناسی اسپانیا Aemet واکنش نشان داده است. علاوه بر این، گفته می شود که مازون ساعت ها پس از شروع باران شدید غایب بوده است. به گزارش رسانه های اسپانیایی، این مرد 50 ساله در دفاع از خود گفت که در زمان وقوع سیل با یک روزنامه نگار در رستورانی در والنسیا "ناهار کاری" می خورده است.
برخی از مردم در مناطق آسیب دیده گزارش دادند که پیام های هشدار تنها پس از اینکه سیل بسیاری از خودروها را با خود برده بود به تلفن های همراه آن ها رسید. سالومه پراداس، افسر اورژانس منطقه، اخیراً اعتراف کرد که از سیستم هشدار اطلاعی نداشت اما بعداً اظهارات خود را پس گرفت.
"پدرو سانچز"، نخست وزیر سوسیالیست اسپانیا نیز مورد انتقاد شرکت کنندگان در تظاهرات قرار گرفت. مازون و سانچز یکدیگر را به دست کم گرفتن سیل ناشی از بارندگی های شدید در اواخر اکتبر و هماهنگی ضعیف عملیات نجات و امداد متهم می کنند. "میگل تلادو"، سخنگوی حزب مردم، سانچز را متهم کرد که عمداً حمایت از منطقه والنسیا را به دلایل سیاسی به تاخیر انداخته است.
بسیاری از پوسترهای خودساخته در دستان معترضان حاوی درخواست هایی برای استعفای مازون بود. در مادرید، پایتخت اسپانیا، که بخشی از منطقه والنسیا نیست هم صدها تظاهرکننده خواستار استعفای مازون از سمت خود شدند. دولت منطقه ای مازون متهم است که از دولت مرکزی مادرید حمایت لازم را پس از فاجعه درخواست نکرده است. تظاهرکنندگان در والنسیا همچنین دولت مرکزی مادرید را متهم کردند که مدت زیادی طول کشیده تا کمک آنها به مناطق سیل زده برسد و در بسیاری از جاها، مردم امور را به دست خود گرفته اند.
تعداد زیادی از مردم از مکان هایی که آسیب ندیده بودند یا آسیب کمتری دیده بودند راهی مناطق حادثه دیده شدند تا غذا بیاورند و در کار پاکسازی کمک کنند. تظاهرکنندگان با خواندن آهنگ «فقط مردم مردم را نجات می دهند» که بارها و بارها شنیده می شد این موضوع را گرامی داشتند.
منطقه شرق و جنوب اسپانیا در پایان ماه اکتبر تحت تأثیر باران شدید و کم سابقه ای قرار گرفتند. خیابان های متعددی به رودخانه های خروشان تبدیل شده و ماشین ها و سرنشینان آن ها را با خود بردند. بر اساس اطلاعات اولیه، حداقل 220 نفر از جمله 212 نفر در منطقه والنسیا جان خود را از دست دادند. جست وجوی ده ها مفقود و عملیات پاک سازی در مناطق مملو از گل و لای همچنان ادامه دارد.
یکشنبه هفته گذشته، پادشاه اسپانیا فیلیپه ششم و همسرش لتیزیا خشم مردم را در جریان بازدید از مناطق سیل زده احساس کردند. در جریان بازدید از منطقه فاجعه، شهروندان خشمگین بر سر زوج سلطنتی فریاد زدند و گل و لای به سمت آن ها پرتاب کردند و در نهایت این دیدار پیش از موعد قطع شد.
در حالی که همچنان حدود 78 نفر در اثر سیل و طوفان ویرانگر اخیر در اسپانیا مفقود هستند رسانه ها روز گذشته از وقوع باران های شدید و سیل دیگری در برخی از مناطق اسپانیا از جمله کاتالونیا خبر دادند.
این فاجعه سیل یکی از بدترین فجایع اسپانیا در چند دهه اخیر است. تعداد تلفات پس از طوفان های شدید در شرق و جنوب اسپانیا همچنان در حال افزایش است و بسیاری از افراد هنوز مفقود هستند.
همچنان حدود 80 مفقودی در اثر سیل ویرانگر اسپانیا بارسلون اسپانیا هم گرفتار سیل و طوفان شدانتهای پیام/
{{name}}
{{content}}