اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دیپلمات بلندپایه روس درخواست اوکراین به منظور برچیدن پل کریمه را «پوچ» دانسته و رد کرد.
به گزارش ایسنا، «گنادی کوزمین» نماینده تام الاختیار وزارت امور خارجه روسیه در مصاحبه ای گفت درخواستی که اوکراین نزد یک دیوان بین المللی در خصوص نابود کردن پل کریمه مطرح کرده یک درخواست پوچ است.
به گزارش وبگاه «راشا تودی» کی یف اخیرا ادعا کرد پل کریمه که این شبه جزیره را به خاک اصلی روسیه متصل می کند به طور غیرقانونی از سوی مسکو ساخته شده است.
کوزمین ادعای کی یف را در مصاحبه ای با راشا تودی رد کرد.
اخیرا دیوان بین المللی داوری واقع در شهر لاهه هلند به رسیدگی به پرونده شکایتی که اوکراین علیه روسیه در مورد این پل با استناد به حقوق حاکمیت ساحلی در حوزه های دریای سیاه، دریای آزوف و تنگه کرچ مطرح ساخت، خاتمه داد.
سال 2016 بود که اوکراین این شکایت را در رابطه با پروژه ساخت پل کریمه از سوی روسیه مطرح ساخته و در این راستا مسکو را به نقض قوانین بین المللی مرتبط با آزادی دریانوردی متهم کرد.
ساکنان شبه جزیره کریمه در یک همه پرسی برگزاری شده در این شبه جزیره در سال 2014 بر سر پیوستن به روسیه که بعد از به راه افتادن کودتای تحت رهبری آمریکا در کی یف در اوایل همان سال برگزار شد، رای به الحاق به خاک روسیه دادند. ساخت این پل در نهایت در سال 2020 تکمیل شد.
اوکراین با این وجود همچنان مدعی حاکمیت داشتن بر شبه جزیره کریمه بوده و استدلال می کند که دریای آزوف که توسط تنگه کرچ از دریای سیاه تفکیک می شود، یک حریم آبی بین المللی است که باید کنوانسیون ملل متحد درباره حقوق دریاها نسبت به آن اعمال شود.
کوزمین در مصاحبه با وبگاه «راشا تودی» ادعاها و اتهامات مطرح شده از اوکراین را «بی پایه و اساس» خوانده و توضیح داد دریای آزوف و تنگه کرچ به طور تاریخی به عنوان آب های داخلی روسیه شناخته می شوند و کنوانسیون سازمان ملل بر آنها اعمال نمی شود.
این سفیر ارشد روس اظهار کرد: «از ماه مارس 2014 تمامی سواحل در تنگه کرچ متعلق به حاکمیت دریایی روسیه است و تصمیم مسکو برای ساخت پل کریمه در چارچوب اختیارات حاکمیتی مالکیتش بر سواحل با هدف حل وفصل سریع مسائل اقتصادی و انسانی جدی که محاصره غیرانسانی اوکراین علیه این شبه جزیره به وجود آورد، اتخاذ شد.»
او همچنین در ادامه چند ادعای دیگر کی یف در این خصوص که این پل در روند کشتیرانی اختلال ایجاد کرده، تاثیری منفی بر محیط زیست دریایی به وجود آورده و اینکه روسیه دست به بازرسی های غیرموجه از شناورهای دریایی در حوزه این تنگه زده را رد کرد.
کوزمین بیان کرد: «ما همه اسناد و مدارک مربوطه را به این دیوان داوری ارائه کرده ایم که شامل بیش از 15000 صفحه سند می شود. وکلای ما در طول جلسات دادرسی با کمک کارشناسان و شاهدان به شکلی قانع کننده همه ادعاهای اوکراین را رد کردند.»
این سفیر روسیه گفت که ارزیابی از آثار محیط زیستی این پروژه نشان داد که ادعاهای اوکراین در این مورد نادرست هستند و ادامه تلاش های کی یف برای از بین بردن این پل «ماهیت تروریستی» دولت کی یف را تایید می کند. کوزمین تاکید کرد اوکراین با ادامه دادن به حملات مکررش به وضوح نشان داده که نه نسبت به مردم نگرانی دارد نه نسبت به ایمنی دریانوردی و نه نسبت به محیط زیست دریایی.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}