5 عامل روانی که موجب ابتلا به بیماری های سخت می شود

تصور ما درباره منشا بیماری های مزمن بیشتر حول عادات سبک زندگی، رژیم غذایی و فعالیت بدنی می چرخد، اما ما نقش ارزش های عاطفی در سلامت خود را در نظر نمی گیریم.

به گزارش مشرق، سیمون جیسوندی، درمانگر سرطان، در پست اخیر خود در اینستاگرام درباره یکی از نگران کننده ترین حقایق در مورد بدن و ذهن انسان صحبت کرده است.

سیمون با به اشتراک گذاشتن ویدیویی از دکتر گابور میت، پزشک کانادایی و متخصص استرس و اعتیاد، به عوامل روحی و روانی ایجاد بیماری های مزمن پرداخته است.

دکتر گابور میت در مورد 5 الگوی شخصیتی که در افراد مبتلا به بیماری های مزمن دیده شده می گوید افرادی با این ویژگی ها زمینه های بیماری های مزمن را در خود پدید می آورند:

رفع نیازهای عاطفی دیگران با سرکوب نیازهای خود به سختی کنار آمدن با وظیفه، نقش و مسئولیت سرکوب خشم سالم این باور که شما مسئول احساس دیگران هستید اعتقاد به اینکه نباید دیگران را ناامید کرد

به گفته دکتر گابور میت، برای التیام بدن، ابتدا باید احساسات خود را درمان کنیم وقتی این کار را انجام می دهیم و روی یک رژیم غذایی و سبک زندگی سالم تمرکز می کنیم، بدن را در برابر بیماری های دشوار و مزمن بیمه کرده ایم . بدن شما از قبل به طور خودکار آمادگی مقابله با بیماری را دارد. گابور میت توضیح می دهد زمانی که ذهن، بدن و احساسات شما هم تراز شوند، بهبودی به راحتی اتفاق می افتد.

او می افزاید: خوشحال کردن مردم به قیمت سرکوب احساسات خود مکان دارد ظاهرا بی خطر و بی ضرر باشد. اما می تواند دروازه ای برای بروز بیماری باشد. وقتی احساسات خود را سرکوب می کنید، بدن شما از این وضعیت رنج می برد و این باعث عدم تعادل شده و منجر به بیماری می شود.

نحوه درمان چیست؟

مرزهای سالم تعیین کنید احساسات خود را پردازش کنید کمال گرایی را کنار بگذارید مدیتیشن روزانه (سیستم عصبی را آرام می کند) با بدن خود صحبت کنید

اضطراب، زمانی که مداوم و کنترل نشده باشد، می تواند به طور قابل توجهی بر سلامت جسمانی تاثیر بگذارد و به طور بالقوه منجر به بروز بیماری های مزمن شود. اضطراب به عنوان واکنش بیرونی استرس، منجر به ترشح هورمون هایی مانند کورتیزول و آدرنالین می شود. در حالی که این هورمون ها در فواصل کوتاه مفید هستند، قرار گرفتن در معرض ترشح طولانی مدت آن ها می تواند اثرات مخربی بر سیستم های مختلف بدن داشته باشد.

نظرات

captcha