اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مدیر قرارگاه نوجوانه خراسان جنوبی گفت: پرستاران امروز باید الگوی خود را حضرت زینب(س) که اسوه پرستار واقعی با صبر وصف نشدنی برای مراقبت از بیمار معصوم ما در کربلا بود، قرار داده و همینگونه بی منت و خالصانه به فعالیت خود ادامه دهند.
حجت الاسلام امید هادیان مهر، مدیر قرارگاه نوجوانه خراسان جنوبی و مدرس دانشگاه فرهنگیان بیرجند، در گفت وگو با خبرنگار ایکنا از خراسان جنوبی با اشاره به عظمت شغل پرستاری در مکتب اسلام، گ فت: حرفه پرستاری به نوعی جزئی از مشاغل سخت به حساب می آید که از مکتب اسلام فردی که برای کمک در رفع نیاز های یک بیمار در تمامی ساعات شبانه روز تلاش می کند، دارای ثواب فروان و شگفت انگیزی بوده که پیامبر خدا (ص) در حدیثی زیبا وعده آن را به این شکل توصیف کرده است:«مَنْ سَعیٰ لِمَرِیضٍ فِی حَاجَةٍ ـ قَضَاهَا أوْ لَمْ یَقْضِهَاـ خَرَجَ مِنْ ذُنُوبهِ کَیَوْمٍ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ؛ هر کسی برای نیاز بیماری بکوشد، چه آن را برآورده سازد، چه نسازد، مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می شود؛ بسان آن روز که از مادر، زاده شده است.
مدیر قرارگاه نوجوانه خراسان جنوبی ادامه داد: پیام زیبای این روایت بدین منظور که پیامبر اکرم (ص) نفرموند بیمار را آن شخص مداوا کند بلکه منظور از این حدیث در سعی برای بهبودی بیمار است، لذا نتیجه به هرشکل که باشد، به صرف همان سعی و تلاش برای بیمار توسط آن شخص پرستار با توجه به حدیث، فرد مانند روزی خواهد شد که از مادر متولد شده که عاری و خالی از گناه است.
هادیان مهر بیان کرد: جمله معروفی از آیت الله علامه طباطبایی (ره) مفسر شریف کتاب "گران سنگ المیزان" وجود دارد ، مضمون بر اینکه :« من حاضرم ثواب هفتاد سال نماز شبم را با یک شب پرستاری کردن از مریض معاوضه کنم» و با توجه به سخن این بزرگوار نگاه خود را به اهمیت کار پرستاری و مراقبت کردن از بیمار در اسلام معطوف و متمرکز کنیم، به این نتیجه خواهیم رسید که جایگاه و اعمالی که پرستاران انجام می دهند در سرای آخرت بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان روایتی از امام صادق(ع) مبنی بر جایگاه والای شخص پرستار، اظهار کرد: امام صادق(ع) از ثواب بالای پرستاری از شخص بیمار اینگونه بیان می کنند: روایت از مرازم بن حکیم هست که می گوید: با محمد بن مصادف همسفر شدم . چون به مدینه وارد شدیم، بیمار شدم . او [در این مدّت] به مسجد می رفت و مرا تنها می گذاشت. از این کار به مصادف، گلایه کردم. او هم امام صادق(ع) را از این جریان آگاه کرد. امام صادق(ع) برایش چنین پاسخ فرستادند:نشستن تو نزد او، از نماز خواندنت در مسجد برتر است .
وی گفت: پرستار واقعی دارای آنچنان صبری است که خداوند و ائمه معصومین(ع) اینگونه جایگاه ارزشمند آن را بیان می کنند و نمونه پرستار کامل را می توان به حضرت زینب(س)، پرستار کربلا نسبت داد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}