اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
در صورت حمله نظامی تهران، غرب می تواند در دفاع از رژیم صهیونیستی شرکت کند، اما نمی خواهد در حمله همه جانبه اسرائیل به خاک ایران مشارکتی داشته باشد؛ زیرا مشارکت مستقیم به معنای از دست دادن آینده با ایران است.
هادی جلومرعی، نویسنده و تحلیلگر مسائل سیاسی عراقی در یادداشتی که با عنوان «چرا غرب نمی خواهد ایران را از دست بدهد؟» در اختیار ایکنا قرار داده است نوشت:
ایران هنوز فرصت این را دارد که همزمان مورد خواست دو اردوگاه غرب و شرق باشد؛ روسیه و چین همچنان به دنبال شیوه ای متفاوت برای مدیریت جهان، توقف هژمونی غرب، مقابله با تک قطبی بودن و تغییر رویه به دنیای چندقطبی هستند. این دو کشور می خواهند ایران را هم در کنار خود داشته باشند؛ به ویژه روس ها که جمهوری اسلامی ایران خط مقدم آنها در جبهه مقابله با غرب است. این درحالی است که ایران می تواند در زمینه افزایش نفوذ چین و تجارت با جهان و گسترش ارتباطات آن در جغرافیاهای مختلف نقش ایفا کند. این در حالی است که ایران حلقه رابط بین شرق و غرب و بین ترکیه و آسیای میانه است.
از سوی دیگر، ذهن غربی ها همچنان درگیر موضوع ایران است و آنها نمی خواهند که ایران در آغوش روسیه و محور بریکس قرار گیرد. غربی ها در این زمینه روی هوش و زیرکی ایرانی ها حساب کرده اند؛ چرا که با وجود تنش و تندروی در رفتارهای سیاسی، رابطه آنها با غرب همچنان وجود دارد و مجاری دیپلماتیک کاملاً باز است. به ویژه با فرانسه که معتقد به امکان کشاندن ایران به معادلات غرب است. آنچه که در این زمینه مانع به حساب می آید نقش نگران کننده ایران و ماهیت سیاستی است که تهران دنبال می کند و حمایتی که از حزب الله و گروه های سیاسی و نظامی مخالف غرب می کند.
ایرانی ها می دانند که غرب از آنها چه می خواهد و شرق در آرزوی چه چیزی است. به همین دلیل است که هر بار می توانند موقعیت خود را تغییر دهند و با رویدادها و تحولات هماهنگ شوند. هیچ کس نمی خواهد که اسرائیل در اقدام علیه ایران زیاده روی کند. البته در صورت حمله نظامی تهران، غرب می تواند در دفاع از رژیم صهیونیستی شرکت کند، اما نمی خواهد در حمله همه جانبه اسرائیل به خاک ایران مشارکتی داشته باشد؛ زیرا مشارکت مستقیم به معنای از دست دادن آینده با ایران است.
پادشاهی عربستان سعودی، امارات متحده عربی و جمهوری مصر هیچ تمایلی به جنگی همه جانبه علیه ایران ندارند. جنگی که می تواند به ویرانی همه جانبه در منطقه ای منجر شود که شاهد تحولات بزرگی است. به ویژه اینکه در عربستان سعودی محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، در حال رهبری یک کمپین برای مدرنیزه کردن کشورش است که درصورت وقوع جنگ هیج نفعی نخواهد برد.
خلیج فارس منبع مهمی از انرژی و ثروت است و جهان را به هم متصل می کند و در حال کار بر روی یک تغییر عظیم در ذهنیت سیاسی و نگاه به آینده است و هیچ علاقه ای به وقوع یک درگیری ویرانگر نمی بیند که بهای کامل آن را خودش بپردازد. چرا که در صورت وقوع چنین درگیری، این منطقه با ویرانی هایی مواجه می شود که فرصتی برای توسعه در آن دیده نخواهد شد.
هیچ کس نمی خواهد ایران را از دست بدهد و برای کشاندن آن به سمت خود تلاش می کند، اما راست افراطی در اسرائیل همچنان به فکر دستیابی به دستاوردهای کامل با تکیه بر حمایت غرب است. شاید نتانیاهو باید به نقش فرانسه و سیاستی که مانوئل مکرون، رئیس جمهور این کشور، دنبال می کند توجه می کرد که لبنان را میراثی می داند که فرانسه در آن سهم زیادی دارد. این موضوع توضیحی برای تنش روزافزونی است که بین تل آویو و پاریس به وجود آمده و در طول مدت تجاوز به لبنان جدال لفظی بین آنها درگرفته است. هرچند که فرانسه همچنان با محوری است که نگران قدرت گرفتن چین و محور سه جانبه پکن، تهران و مسکو است. ضمن اینکه غرب نسبت به فعالیت سازمان بریکس نیز نگرانی روزافزونی دارد و ممکن است به زودی شاهد تعاملات و نتایج آن باشیم .
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}