اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، از این تعداد شعبه دادگاه صلح، 45 شعبه در شهرستان ها و 21 شعبه در مرکز استان افتتاح شد. رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه روز سه شنبه در این آیین هدف از تاسیس دادگاه صلح را حل و فصل ریشه ای دعاوی به کمک شورای حل اختلاف دانست و گفت: مهمترین اقدامی که در این دادگاه ها انجام می شود ایجاد سازش پایدار بمنظور حل اختلافات حقوقی، کیفری و خانواده است. حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی، یکی از نوآوری ها در قانون جدید شورای حل اختلاف را حل اختلاف بین محاکم و دادگاه های صلح در مراجع استانی عنوان کرد و افزود: از این پس اگر میان شعب محاکم با خود یا با شعب دادگاه صلح اختلافی پیش آید نیازی به ارجاع موضوع به دیوان عالی کشور نیست و در مراجع استانی قابل حل است و این مسأله باعث تسریع در رسیدگی ها می شود. وی اظهار داشت: یکی دیگر از نوآوری های این قانون، صدور گزارش اصلاحی توسط شورای حل اختلاف و امکان اعتراض طرفین دعوی و شخص ثالث به این گزارش در شعب دادگاه صلح است.
به گزارش ایرنا، از این تعداد شعبه دادگاه صلح، 45 شعبه در شهرستان ها و 21 شعبه در مرکز استان افتتاح شد.
رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه روز سه شنبه در این آیین هدف از تاسیس دادگاه صلح را حل و فصل ریشه ای دعاوی به کمک شورای حل اختلاف دانست و گفت: مهمترین اقدامی که در این دادگاه ها انجام می شود ایجاد سازش پایدار بمنظور حل اختلافات حقوقی، کیفری و خانواده است.
حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی، یکی از نوآوری ها در قانون جدید شورای حل اختلاف را حل اختلاف بین محاکم و دادگاه های صلح در مراجع استانی عنوان کرد و افزود: از این پس اگر میان شعب محاکم با خود یا با شعب دادگاه صلح اختلافی پیش آید نیازی به ارجاع موضوع به دیوان عالی کشور نیست و در مراجع استانی قابل حل است و این مسأله باعث تسریع در رسیدگی ها می شود.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از نوآوری های این قانون، صدور گزارش اصلاحی توسط شورای حل اختلاف و امکان اعتراض طرفین دعوی و شخص ثالث به این گزارش در شعب دادگاه صلح است.
رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه همچنین امکان صدور گزارش اصلاحی در امور کیفری و اخذ رضایت شاکی با حفظ حقوق قانونی و تکالیف طرفین با ضمانت اجرایی متناسب را از دیگر نوآوری های این قانون ذکر کرد.
حجت الاسلام صادقی بر لزوم داشتن نگاه سازشی قضات به پرونده ها تاکید کرد و گفت: همه قضات از جمله قضات دادگاه صلح و دیگر قضات باید نگاه سازشی به پرونده ها را تقویت و در همه مراحل از رسیدگی تا اجرا از ظرفیت شورای حل اختلاف استفاده کنند.
وی یادآور شد: اگر وکیلی در ایجاد صلح و سازش مانع ایجاد کند، او مرتکب تخلف انتظامی شده است و می توان موضوع را در دادگاه انتظامی وکلا پیگیری کرد زیرا طبق قانون، وکلا موظف اند هم در ابتدا و هم حین رسیدگی، در راه ایجاد صلح و سازش بکوشند.
رییس کل دادگستری اصفهان نیز گفت: پس از تاسیس شورای حل اختلاف، یکی دیگر از تاسیسات مبارکی که در قوه قضاییه ایجاد شد، دادگاه صلح است که بی تردید برکات بسیاری هم برای مجموعه قضایی و هم برای مردم به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین اسدالله جعفری افزود: دادگستری اصفهان با وجود کمبودهای زیاد در حوزه نیروی انسانی، کادر اداری و بویژه کادر قضایی، امکانات و فضای اداری، تمام تلاش خود را معطوف به راه اندازی شعب دادگاه صلح کرد به نحوی که مصداق کار جهادی را در نحوه افتتاح این شعب قابل مشاهده است.
وی با اشاره به افتتاح 66 شعبه دادگاه صلح در حوزه های قضایی استان گفت: در مرحله بعد مقرر شده است که 14 شعبه دیگر دادگاه صلح در مرکز استان نیز افتتاح شود تا تعداد آنها در مرکز استان به 35 شعبه برسد.
جعفری با اشاره به فعالیت 323 شعبه شورای حل اختلاف در استان گفت: در هفت ماهه سالجاری حدود 168 هزار فقره پرونده وارد شورای حل اختلاف و در همین مدت حدود 178 هزار فقره پرونده در شعب این شورا مختومه شد که بیانگر نرخ رسیدگی 104 درصدی است.
وی، آمار صلح و سازش در پرونده های شورای حل اختلاف استان را 33.5 درصد اعلام کرد و گفت: از 178 هزار پرونده حدود 60 هزار فقره به صلح انجامید که این عدد معادل 33.5 درصد است و با برنامه ریزی انجام شده، امیدواریم این رقم افزایش یابد.
حجت الاسلام جعفری، تعداد ورودی پرونده ها به بخش اجرای احکام شورای حل اختلاف در هفت ماه سال جاری را نیز حدود 28 هزار فقره اعلام کرد و افزود: اکنون 16 شعبه حل اختلاف در 12 زندان استان فعال است که با تلاش آنها یکهزار و 933 پرونده به سازش ختم و به آزادی 757 محکوم و اخذ 18 رضایت قطعی در پرونده های قتل منجر شده است.
رییس دستگاه قضایی اصفهان همچنین از راه اندازی کانون داوران حرفه ای استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تاکنون 129 پروانه داوری حرفه ای و 128 پروانه میانجیگری در استان اصفهان صادر شده است.
وی با اشاره به آمار سه حوزه قضایی برتر استان در زمینه صلح و سازش گفت: حوزه قضایی کَروَن، هرند و گلپایگان به ترتیب با آمار 69، 66 و 57 درصد صلح و سازش، سه حوزه برتر استان به شمار می آیند
به گزارش ایرنا، در پایان این آیین از تعدادی از رییسان حوزه های قضایی، قضات و کارکنان شوراهای حل اختلاف استان اصفهان که در امر صلح و سازش حائز رتبه های برتر شده بودند، تقدیر شد.
{{name}}
{{content}}