اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وزیر راه دولت خاتمی در اظهاراتی عوامانه مدعی شد FATF موجب رونق اقتصاد و رفع فقر در کشور می شود.
به گزارش مشرق ، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: احمد خرّم به خبر آنلاین در سخنانی نامربوط که بی خبری یا اصرار او به تجاهل محض درباره مباحث فنی و سیاسیFATF را نشان می دهد، گفته است:
- «آدم های منحرف از شفاف سازی بیم دارند. چون دستشان رو می شود. واقعاً نمی دانم که وقتی هنوز FATF در این کشور کاری نکرده و از خود اثری برجای نگذاشته، چرا باید این میزان از مخالفت را در پی داشته باشد. در کشور ما اصلاً شفاف سازی مطرح نیست و جایگاهی ندارد و این عنوان برای خیلی ها وحشت آور است.
- من فکر می کنم که اینها در فضائی گیر کرده اند که به اعتقادشان اگر FATF به راه افتد، برخی هستند که یقه شان را گرفته و شاید هم سهم خواهی کنند. آنها نگرانی از رو شدن دست خود و سهم خواهی دارند. اما غافل از این هستند که کشور ما هرچه زودتر باید به FATF بپیوندد و تمام امور باید شفاف شود.
- ما نتیجه این عدم شفافیت را در بانک های دولتی به خوبی می بینیم. سالانه هزاران میلیارد وام پرداخت می شود بدون آنکه در جایی شفاف سازی شده و گفته شود که این پول ها به حساب چه کسانی رفته است. جیب بری می کنند، بدون اینکه مردم بدانند. در حالی که آدم دیندار متدین نباید از حساب و کتاب بترسد. آنهائی که با این موضوع مخالفت می کنند، بیم این می رود که آلوده باشند.
- FATF چیزی نیست که بگوییم وزارت نفت لازم دارد، وزارت کشور لازم ندارد. این چتر پوششی کلی است که همه را باید در بر بگیرد. حساب و کتاب همه باید روشن باشد. در غیر این صورت باید این گمان را پذیرفت که بخش خصوصی و یا دولتی و یا حاکمیت، دستش در جیب مردم است.
- اگر ما به FATF نپیوندیم، تا کی می خواهیم شاهد هزاران میلیارد تومان دزدی باشیم؟
باید اجرای FATF به یک مطالبه ملی تبدیل شود. نمی شود که چند نفر از نخبگان و کارشناسان موافق باشند و در مقابل، مخالفان اصلاً ندادند که بحث اصلی چیست. مگر چند درصد جامعه از FATF خبر دارند و با آن مخالفت می کنند؟ من که فکر می کنم این عدد چیزی زیر 20 درصد باشد. آیا با نظر این تعداد، باید برای 80 درصد دیگر جامعه تصمیم گیری کرد؟
- مخالفان متوجه شرایط کشور نیستند. کار به جایی رسیده که میزان قابل توجهی از مردم زیرخط فقر قرار گرفته اند. در حالی که با پیوستن به FATF می شود تا میزان زیادی از هزینه سرمایه گذاری ها را کم کرد و آن را به زندگی مردم سرریز کرد.
- این افراد هزینه های عدم تصویب لوایح مرتبط با FATF را نمی دانند و معلوم است که چه بهره ای از مخالفت خود می برند. اینها با هرچه که سبب شفافیت شود مخالف هستند. یکی از کارهایی که باید از سوی دولتمردان و کارشناس انجام شود، روشن کردن موضوع است. مردم باید بفهمند که چه می خواهند و از FATF چه به دست می آید.»
اظهارات آقای خرم نشان می دهد که یا اصلاً FATF را نمی شناسد و یا این که کاملاً می شناسد اما به تحریف واقعیت و عوام فریبی اصرار دارد. وگرنه هر انسان خبره ای می داند ساز و کارهای شفافیت ساز در هر کشوری مستقل عمل می کند و دلیلی ندارد که کشوری اسرار اقتصادی خود را با دشمنانش به اشتراک بگذارد، مخصوصاً اگر کشوری مثل ایران باشد که تحت تحریم های ظالمانه آمریکا که برخلاف برجام و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است و نباید راه های دور زدن تحریم ها را در دسترس دشمنش بگذارد.
نکته دیگر این که بنابر گزارش های جهانی، 76 درصد پولشویی های بزرگ در دنیا و همچنین بخش عمده تأمین مالی تروریسم (به عنوان دو دستور کار اعلام شده FATF) در اروپا و آمریکا اتفاق می افتد، اما FATF نسبت به وقوع سازمان یافته این جرائم در غرب مطلقاً ساکت است بلکه به عنوان گماشته آنها علیه دولت های مستقل عمل می کند.
ثالثاً دولت روحانی با همین ادبیات فریبنده، ابتدا در تله برجام افتاد و سپس با گروگان گرفته شدگی، مجبور شد به FATF تمکین کند و 37 بند از 41 بند برنامه اقدام آن را هم اجرا کند و دو بند دیگر را هم مصوبه اش را از مجلس بگیرد، اما با این وجود نه تنها تحریم ها کم نشد، بلکه شمار آنها به بیش از دو برابر رسید و یکی از بدترین و منفی ترین نرخ های رشد اقتصادی چند دهه اخیر کشور رقم خورد و رکورد تورمی بدی را هم به یادگار گذاشت.
رابعاً هرگاه از دولتمردان روحانی سؤال شد که چه تضمینی هست که در صورت قبول دو بند باقی مانده برنامه اقدام FATF تحریم ها برداشته شود، منطبق بر عبرت های موجود گفتند هیچ تضمینی وجود ندارد و هیچ قولی نمی توانیم در این باره بدهیم.
خامساً تبدیل یک بحث سیاسی پیچیده و فنی به بحثی پوپولیستی، در حالی که خسارت های آن هم آشکار شده، پادویی محض برای حاکمان آمریکایی FATF برای درز اسرار اقتصادی ارزیابی می شود و هیچ توجیه دیگری ندارد. خسارت های اقتصادی علاوه بر خسارت های امنیتی است که از همکاری های یکطرفه قبلی در قلب ترور و خرابکاری متوجه کشور شده است.
{{name}}
{{content}}