اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس پلیس راه استان مرکزی با بیان اینکه آمار تردد استان مرکزی 28 درصد از نرم کشور بالاتر است،گفت: بالغ بر 6 هزار و 431 کیلومتر طول راه های استان مرکزی است اما 5 هزار و 704 کیلومتر مسیرهای رفت و برگشتی و جاده هایی است که فاقد جداکننده میانی است.
وی افزود: استان مرکزی سومین استان پردد کشور از حیث وسایط نقلیه بار و مسافر و هفتمین استان کشور در حوزه کلیه وسایط نقلیه است، این درحالیست که آمار تردد استان مرکزی 28 درصد از نرم کشور بالاتر است و روزانه بیش از 800 هزار تردد در محورهای مواصلاتی وجود دارد و در برخی از ایام خاص بالغ بر یک میلیون تردد در استان مرکزی ثبت می شود.
رئیس پلیس راه استان مرکزی با بیان اینکه 52درصد از ترددها در استان مرکزی مربوط به پلاک های غیر بومی است، افزود: بالغ بر 6 هزار و 431 کیلومتر طول راه های استان مرکزی است اما آنچه اهمیت دارد این است که 5 هزار و 704 کیلومتر مسیرهای رفت و برگشتی و جاده هایی است که فاقد جدا کننده میانی هستند.
آشوری بیان کرد: اقدامات پلیس در جهت تسهیل در تردد، جلوگیری از ترافیک و جلوگیری از تصادف در برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اجرا می شود اما آنچه برای پلیس اهمیت دارد این است که اقدامات به صورت کوتاه مدت، زود بازده و کم هزینه انجام شود که هرچه سریع اثربخشی خود را داشته باشد. این در حالیست که 85 درصد پروژه های عمرانی حوزه راه پیشرفت داشته اما باید هر چه سریعتر به سرانجام برساند تا در آینده کاهش تصادفات و جانباختگان را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: محور زالیان یکی از محورهای حادثه خیر استان بود که با اقدامات انجام شده در این محور، اکنون کاهش 45درصدی تصادفات را در این محور شاهد بودیم، برخی از محورهای استان از نظر پلیس در اولویت قرار دارند، پلیس شهر به شهر و نقطه به نقطه پیگیر رفع نقاط حادثه خیر استان است و اکنون دغدغه ما محورهایی است که در دست اقدام هستند و اقدامات ترافیکی در آن محور انجام شده اما هنوز به آنچیزی که مد نظرپلیس قرار دارد نرسیده است.
رئیس پلیس راه استان مرکزی با اشاره به محورهای حادثه خیز استان مرکزی، تصریح کرد: محور قورچی باشی خمین، محور خمین- الیگودرز ، محور قره کهریز، محور فرمهین- خنجین، محور خنداب، محلات جاده زیرآب، کنار گذر شمالی شهر اراک جزو نقاط حادثه خیر استان به شمار می روند که اکثر تصادفات فوتی در این محورها است و درصد جانباختگان بالایی دارد.
آشوری در ارتباط با وضعیت جاده ساوه عنوان کرد: محور ساوه 130 تا 140 کیلومتر فاقد جایگاه سوخت است که این امر مسافرین را با چالش مواجه می کند، همچنین این محور جاذبه سفر ندارد و سبب خستگی رانندگان می شود، راه اندازی یک مجتمع خدماتی در ریل جنوبی این جاده ضروری است چراکه نبود استراحتگاه سبب خستگی راننده و منجر به سوانح و حوادث می شود، اگر این مشکلات رفع شود به طور حتم کاهش تصادفات را شاهد خواهیم بود.
وی بیان کرد: استان مرکزی یکی از ناامن ترین استان های کشور برای خودروهای شوتی است و درصد برخورد استان در توقیف کالای قاچاق وخودروهای شوتی از استان های دیگری بیشتر است اما متاسفانه ما یک کریدور برای خودروهای شوتی هستیم، سال گذشته 9 فقره تصادف منجر به فوت از خودروهای شوتی وجود داشت که امسال به یک فقره کاهش پیدا کرده است.
رئیس پلیس راه استان مرکزی بیان کرد: پلیس راه استان مرکزی 433 دستگاه خودرو شوتی ثبت شکایت سیستمی شده و 398 دستگاه از خوردهه ای شوتی در استان های دیگر توقیف شدند و باید به استان مرکزی برگردند و روند برنامه قضایی را پیگیر باشند، امسال 62 دستگاه خودروی شوتی توسط پلیس راه توقیف شد، استان مرکزی مبدا و مقصد خودروهای شوتی نیست اما در کریدور قرار دارد و باید برخورد صورت گیرد و در این مسیر تعدادی از همکاران به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد: طی سنوات قبل و در سال های 80 تا 83 در کشور سالانه حدود 28 هزار فوتی و 280 هزار نفر مصدوم تصادف وجود داشت که طی سال های اخیر این عدد به 15 هزار نفر رسیده در استان مرکزی این مهم کاهشی بوده و از ابتدای سال تاکنون 14 درصد کاهش تصادفات فوتی و 7 درصد در کاهش مجروحین در تصادفات را شاهد بودیم.
رئیس پلیس راه استان مرکزی بیان کرد: خودروهایی که در جاده ها 30 کیلومتر بالاتر از سرعت مجاز تردد کنند جزو خورده های با سرعت بحرانی محسوب می شوند و این خوردها علاوه بر انتقال به پارکینگ، نمره منفی برای خودرو در نظر گرفته می شود.
وی ادامه داد: انسان، راه و وسیله نقلیه سه ضلع تصادفات را تشکیل می دهند و 70درصد عاملیت ترافیک، انسان است یکی از وظایف پلیس آموزش قواعد راهنمایی و رانندگی است که جامعه هدف پلیس در حوزه آموزش مدارس، مساجد، سازمان ها و ادارات است، یکی از مشکلات عمده محورهای استان این است که تبلیغات فرهنگی که بتوانند قوانین و مقررات را به صورت مختصر و مفید بیان کند وجود ندارد.
انتهای پیام/711/
{{name}}
{{content}}