رئیس پلیس راه مرکزی خبر داد؛

مرکزی سومین استان پرتردد کشور/ کاهش 14 درصدی فوتی ها

اراک- رئیس پلیس راه مرکزی این استان را سومین استان پرتردد کشور عنوان کرد و گفت: میزان تردد خودروها در جاده های مرکزی 28 درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله عاشوری ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه بر اهمیت ارتقای ایمنی جاده ها و کاهش تصادفات تأکید کرد و افزود: یکی از اولویت های اصلی پلیس راه مرکزی، بهبود زیرساخت های ایمنی در نقاط حادثه خیز است.

وی با اشاره به جاده های پرتردد استان مرکزی گفت: این استان با دارا بودن 2.9 درصد از مساحت کل کشور و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی مرکز به غرب و جنوب کشور، از مناطق پرتردد است.

عاشوری مرکزی را سومین استان پرتردد کشور در حمل ونقل مسافر و بار عنوان کرد و گفت: میزان تردد در جاده های استان مرکزی 28 درصد بالاتر از میانگین کشوری است.

وی افزود: باید اذعان کرد روزانه بیش از 800 هزار تردد در جاده های استان ثبت می شود که 52 درصد آن ها متعلق به پلاک های غیربومی است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی در خصوص اجرای طرح اربعین بیان کرد: طول راه های استان بالغ بر 6,431 کیلومتر است که 5,704 کیلومتر آن به صورت رفت وبرگشت و فاقد هرگونه مسیر جداکننده ای است.

وی همچنین از کاهش 45 درصدی تصادفات در جاده زالیان خبر داد و گفت: محورهای قورچی باشی، خمین به الیگودرز، قره کهریز، فرمهین به خنجین ، جاده زیرآب محلات، کنارگذر کمربندی شمالی اراک و جاده خنداب از نقاط حادثه خیز اصلی استان به شمار می روند.

140 کیلومتر از جاده ساوه فاقد جایگاه سوخت و امکانات رفاهی

عاشوری با اشاره به جاده ارتباطی ساوه افزود: حدود 140 کیلومتر از این مسیر فاقد جایگاه سوخت و امکانات رفاهی است که کمبود این امکانات، تصادفات زیادی را در بر خواهد داشت.

وی همچنین به مشکل تردد خودروهای شوتی اشاره کرد و گفت: استان مرکزی از نظر تردد این خودروها ناامن است، اما میزان تصادفات فوتی از 9 مورد در سال گذشته در سال جاری به یک مورد کاهش یافته است.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی یادآور شد: برای 433 دستگاه خودرو، شکایت سیستمی ثبت شده و از این تعداد، 398 دستگاه در استان های همجوار و 62 دستگاه توسط پلیس راه استان مرکزی توقیف شده اند.

عاشوری با اشاره به خودروهای با سرعت بحرانی بیان کرد: خودروهایی که 30 کیلومتر بر ساعت بالاتر از سرعت مجاز حرکت می کنند، با حکم قضائی توقیف و به پارکینگ منتقل می شوند.

وی با اشاره به مقایسه تصادفات چند سال اخیر با سال جاری گفت: در این بازه زمانی فوتی ها از 28 هزار به 15 هزار نفر کاهش یافته است.

کاهش 14 درصدی فوتی جاده های استان مرکزی

رئیس پلیس راه فرماندهی استان مرکزی تأکید کرد: استان مرکزی در هفت ماهه اول سال جاری، 14 درصد کاهش در تصادفات فوتی و 7 درصد کاهش در تعداد مجروحین داشته است.

وی بیان داشت: اقدامات پلیس برای تسهیل تردد و کاهش تصادفات در قالب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت انجام می شود و تلاش می شود که این اقدامات با سرعت، اثربخش و با هزینه کم عملیاتی شوند.

پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: این استان علاوه بر افزایش دوربین های نظارتی در جاده ها، برگزاری دوره های آموزشی برای رانندگان حمل و نقل عمومی و باربری را نیز در دستور کار خود دارد تا فرهنگ رانندگی ایمن را ترویج دهد.

عاشوری، آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی به گروه های هدف، تسهیل در ترافیک، رسیدگی به تصادفات و تخلفات رانندگی، شناسایی نقاط حادثه خیز استان و آموزش به مدارس حاشیه شهر را از جمله مهمترین وظایف پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی اعلام کرد.

نظرات

captcha