مدیرکل منابع طبیعی خوزستان عنوان کرد

تثبیت 60 هزار هکتار از اراضی بیابانی جنوب خوزستان طی 4 سال

ایسنا/خوزستان مدیرکل منابع طبیعی خوزستان گفت: در تفاهمنامه چهارجانبه ای که با سازمان بسیج، محیط زیست و سازمان منطقه ویژه پتروشیمی در ماهشهر بسته شد، قرار است که 60 هزار هکتار از اراضی بیابانی از طریق مدیریت مرتع، بوته کاری و نهال کاری شوند.

سید جمال موسویان امروز (15 آبان ماه)  در آیین امضای تفاهم نامه 4 جانبه مهار ریزگردها از سوی بسیج سازندگی خوزستان، اظهارکرد: کانون های فعال ریزگرد در استان، 350 هزار هکتار هستند و تپه های ماسه ای روان هم حدود 350 هزار هکتار را شامل می شوند.

به گزارش ایسنا، او افزود: مجموعا در 13 کانون ریزگرد و تپه های ماسه ای روان، بالغ بر 142 هزار هکتار با درختکاری و عملیات های مدیریت رواناب از جمله بوته کاری و مدیریت چرا و قرق در منطقه تثبیت شدند.

موسویان اضافه کرد: در تفاهم نامه چهارجانبه ای که با سازمان بسیج، محیط زیست و سازمان منطقه ویژه پتروشیمی در ماهشهر بسته شد، قرار است که 60 هزار هکتار از اراضی بیابانی از طریق مدیریت مرتع، بوته کاری و نهال کاری شوند.

او ادامه داد: 20 میلیون اصل نهال نیز از سوی این شرکت ها برای نهالکاری در عرصه های بیابانی در کانون های 5، 6 و 7 (که بین ماهشهر، امیدیه و هندیجان است) تامین می شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان خوزستان گفت: شروع این طرح با 10 هزار هکتار است ولی قطعاً در یک روند 4 ساله 60 هزار هکتار از این عرصه ها تثبیت می شوند.

این مقام مسئول نتایج این طرح را خنک تر شدن هوای استان به خصوص مناطق ماهشهر، امیدیه، هندیجان و بندر امام دانست که دمای آنها 3 تا 5 درجه کمتر می شود.

او بیان کرد: مهار ریزگردها و جذب آلاینده ها و ترسیب کربن و باربری طبیعت از سایر کارکردهای زیست محیطی این طرح هستند.

انتهای پیام

نظرات

captcha