اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیرکل ناتو در سفری به آلمان ضمن قدردانی از این کشور بابت افزایش هزینه های نظامی در سال های اخیر در عین حال آن را کم دانسته و خواستار سرمایه گذاری بیشتر در این زمینه شد.
مارک روته، دبیر کل جدید ناتو در سفری به برلین این تحول و توسعه در آلمان را ستایش کرد و با این همه سرمایه گذاری بیشتر در این زمینه را از آلمان خواستار شد.
"مارک روته"، دبیرکل جدید ناتو معتقد است که هزینه های دفاعی آلمان با وجود افزایش اخیر سرمایه گذاری در این زمینه همچنان بسیار کم است. وی که نخست وزیر سابق هلند بوده و چندی پیش مسئولیت دبیر کل ناتو را از ینس استولتنبرگ تحویل گرفت پس از دیدار با "اولاف شولتز"، صدراعظم آلمان گفت: برای اولین بار در سه دهه گذشته، آلمان اکنون دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود را در زمینه دفاع سرمایه گذاری می کند و این برای آلمان و ناتو مهم است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با این حال، همه متحدان باید بیشتر در این زمینه سرمایه گذاری کنند و او روی آلمان برای ادامه گام های خود در این مسیر حساب باز کرده است. روته افزود که به عنوان نخست وزیر سابق هلند او می داند که تأمین بودجه برای دفاع ملی و جلب رضایت برای تداوم حمایت ها از اوکراین برای دولت ها همیشه آسان نیست. روته گفت: اما هر دو برای امنیت جمعی ضروری هستند.
بر اساس آخرین آمار عمومی ناتو، دولت فدرال هزینه های دفاعی را در سال جاری حدود 90.6 میلیارد یورو به این ائتلاف گزارش کرده است. بر اساس برآوردهای ارائه شده در ماه ژوئن، این می تواند با سهم تولید ناخالص داخلی حدود 2.1 درصد مطابقت داشته باشد. هدف رسمی ناتو این است که هر کشور سالانه حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور دفاعی کند.
روته همچنین از صدراعظم آلمان برای افزایش این بودجه در سال های اخیر تشکر کرد. او گفت: این نقطه عطف تاریخی شما تأثیر مهمی بر امنیت آلمان و قدرت این ائتلاف داشته است.
صدر اعظم آلمان: ستون اروپایی ناتو باید تقویت شود
شولتز هم در کنفرانس مطبوعاتی با روته قول داد که در سال های آینده با قاطعیت به مسیری که انتخاب کرده است ادامه دهد و تاکید کرد که هزینه های دفاعی آلمان در هفت سال گذشته دو برابر شده است. وی همچنین خاطرنشان کرد که از نظر او، ستون اروپایی ناتو باید بیشتر تقویت شود.
وی گفت: اروپا در سال های آینده سرمایه گذاری های قابل توجهی در این زمینه انجام خواهد داد. در اینجا مسئله توانایی مقابله با هر گونه تهدیدی برای امنیت در اروپا مطرح است.
به این ترتیب آلمان برای باقی ماندن یک شریک قابل اعتماد در ناتو، می خواهد بیشتر در زمینه دفاع خود سرمایه گذاری کند. این خبر را اولاف شولتز، صدراعظم آلمان پس از دیدار با "مارک روته"، دبیرکل جدید ناتو اعلام کرد.
از زمان آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین، هزینه های دفاعی آلمان همچنان افزایش یافته است. شولتز در بخش دیگری از سخنانش گفت: "ما قاطعانه به این مسیر در سال های آینده ادامه خواهیم داد." اتحاد دفاعی باید آنقدر قوی باشد که هیچکس حتی فکر حمله به ما را نداشته باشد.
شولتز همچنین گفت: به منظور تقویت جناح شرق ناتو، آلمان سربازان خود را در لیتوانی مستقر کرده است. علاوه بر این، حدود 35000 سرباز و بیش از 200 هواپیما و کشتی در این عملیات شرکت خواهند کرد. صدراعظم گفت: «این کمک ملموس ما به ناتو است.
روته هم گفت: صنعت دفاعی در آلمان برای امنیت اروپا و دفاع از اوکراین بسیار مهم است. خط مقدم در اوکراین نه تنها در داخل کشور، بلکه به طور فزاینده ای فراتر از مرزها به سمت منطقه بالتیک، اروپای غربی و حتی شمال دور حرکت می کند. او گفت که ناتو آماده دفاع از خود در برابر این تهدیدات است. وی افزود: ما در حال سرمایه گذاری روی توانایی های خود در همه زمینه ها از جمله زمین، دریا، هوا و همچنین در دنیای مجازی هستیم.
دبیرکل ناتو در خصوص عضویت احتمالی اوکراین در ائتلاف دفاعی ناتو هم گفت: من کاملاً بر این عقیده هستم که اوکراین روزی به عضویت ناتو درخواهد آمد.
صدر اعظم آلمان هم در این باره گفت که "در حال حاضر نیازی به تصمیم جدیدی" در مورد این موضوع وجود ندارد. روته یکی از حامیان سرسخت اوکراین در جنگ آن علیه روسیه است.
در حالی که انتخابات سرنوشت ساز در ایالات متحده آمریکا امروز ( سه شنبه) برگزار می شود دبیر کل ناتو در گفتگویی با زد دی اف سعی کرد با اطمینان به آینده نگاه کند حتی در صورت پیروزی دونالد ترامپ که در گذشته تهدید کرده بود کشورش را از ناتو خارج می کند. روته در مصاحبه با ژورنال امروزی ZDF گفت: من با ترامپ خوب هستم.
روته: باید با هر رئیس جمهوری در آمریکا کار کنیم
وی تاکید کرد: هر کسی که رئیس جمهور آمریکا است، باید با او کار کرد. البته در اینجا منافع ایالات متحده آمریکا مطرح است، اما ما باید بدانیم که منافع ایالات متحده با اتحاد ما بسیار مرتبط است. وی افزود: بنابراین من خوشحالم - با هر کسی که به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده روی کار بیاید کارکنم. وی افزود: او می تواند با دونالد ترامپ و کامالا هریس به خوبی کار کند: "من هر دوی آنها را بسیار دوست دارم."
روته در گذشته به عنوان نخست وزیر هلند با ترامپ برخورد داشته است. روته گفت: "من همیشه کار کردن با او را خوب می دانستم: او می داند که چه می خواهد."
وی همچنین گفت: ترامپ ما را مجبور کرد به هدف دو درصدی ناتو برسیم و نگاه کنید، کشور من، آلمان و همچنین بسیاری از کشورهای ناتو اکنون به این هدف رسیده اند." روته ادامه داد: کامالا هریس هم آن ها را مجبور خواهد کرد "بیشتر انجام دهند."
بر اساس گزارش ZDF، روته بر این عقیده است که ناتو می تواند همچنان روی ایالات متحده حساب کند، حتی اگر ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در روز سه شنبه پیروز شود.
ترامپ در طول دوران ریاست جمهوری خود اصرار داشت که اعضای ناتو باید به تعهد دیرینه خود مبنی بر صرف 2 درصد از تولید ناخالص داخلی خود در امور دفاعی عمل کنند. زمانی که او در سال 2017 به قدرت رسید، تنها چهار کشور از 29 کشور ناتو به این هدف دست یافته بودند.
ائتلاف ناتو پیش بینی می کند که با توجه به تأثیر جنگ روسیه علیه اوکراین، 23 عضو از 32 عضو کنونی در سال جاری به این هدف دست خواهند یافت.
قصد ناتو برای «نبرد دفاعی» هزاران مایل دورتر از مرزهای خود تاکید مقام نظامی آلمان بر لزوم تقویت بازدارندگی ناتوانتهای پیام/
{{name}}
{{content}}