اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/اصفهان یک استاد نمایش ایرانی گفت: برگزاری رویدادها و جشنواره های تخصصی در زمینه هنرهای نمایشی یک عامل مؤثر برای گسترش و ماندگاری این شاخه از هنر در کشور است.
داوود فتحعلی بیگی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد:برگزاری مستمر جشنواره نمایش های آئینی و سنتی پس از 21 دوره آثار شایان توجهی در توسعه و اعتلای هنر نمایش های آئینی و سنتی داشته است.
وی افزود: آموزش هنرهایی مانند نقالی و روایتگری باید سرلوحه تصمیم گیرندگان این جشنواره باشد که در این صورت، شاهد بروز و ظهور استعدادهایی در این عرصه خواهیم بود.
این استاد نمایش ایرانی، تصریح کرد: اجرای هنر نقالی نسبت به سال های پیش از این فرق کرده است و ما از آن سال ها فاصله گرفته ایم زیرا که آن سال ها تلویزیون و سینما نبود و مردم اوقات فراغت خود را در قهوه خانه ها به تماشای نقالی می پرداختند و در پی آن حکمت و پند و اندرزهایی که در پس این نقالی ها نهفته بود را فرا می گرفتند.
فتحعلی بیگی تأکید کرد: کوچک شدن قهوه خانه ها باعث شد که بساط هنر نقالی هم برچیده شود و در این شرایط برگزاری جشنواره های تخصصی در عرصه هنر نقالی و روایتگری همانند جشنواره سیلک می تواند یک عامل محرک در گسترش هنر نقالی و روایتگری باشد.
این استاد پیشکسوت نمایش های ایرانی گفت: بسیاری از کشورهای دنیا با نقل تاریخ و گذشته، فرهنگ خود را به نحوی گسترش می دهند، همان طور که در چین و ژاپن اتفاق افتاده است و با تدابیر ویژه شرایط را برای بسط و گسترش هنرهای نمایشی روایتگری فراهم کرده اند.
وی افزود: هنر نقالی و روایتگری یک راه مؤثر در انتقال تجربه و پند و موعظه است و این موضوع باید مورد توجه سیاست گذاران فرهنگی قرار بگیرد و نسبت به حمایت جشنواره های این چنینی اقدامات جدی را به عمل آورند.
فتحعلی بیگی تصریح کرد: هنرهای نمایشی همچون سینما و تلویزیون قادر نیستند به خوبی با مخاطب ارتباط بگیرند، اما در هنر نقالی این ارتباط زنده بین هنرمند و مخاطب ایجاد می شود و باعث تأثیرگذاری بر روی مخاطب می شود.
دومین جشنواره نقالی و روایتگری سیلک از 12 آبان به مدت چهار روز در کاشان برگزار می شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}