صالحی مطرح کرد؛

برپایی نمایشگاه صنایع فرهنگی و مقاومت در حمایت از مردم فلسطین است

مدیر نمایشگاه «صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» گفت: 15 تولیدکننده حوزه صنایع فرهنگی در حمایت از مردم مقاومت فلسطین آثار خود را در این نمایشگاه ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس شورای فرهنگ عمومی همزمان با 14 آبان روز فرهنگ عمومی نمایشگاهی با حضور 15 تولیدکننده محصولات صنایع فرهنگی با عنوان «صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» برگزار شد.

سجاد صالحی مدیر نمایشگاه «صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» گفت: همزمان با نشست شورای فرهنگ عمومی، نمایشگاهی با عنوان صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» برگزار کردیم. هدف اصلی این بود که بتوانیم آنچه که تولیدکنندگان، طراحان و ایده پردازان به عنوان بدنه مردمی کشور، در قالب ابراز حمایت خودشان از محور مقاومت و فلسطین، محصولاتی تولید کرده اند را در قالب نمایشگاهی ارائه دهیم.

وی ادامه داد: امروز روز شورای فرهنگ عمومی است و فرهنگ عامه از موضوعات مهم جامعه به شمار می رود زیرا مساله مقاومت ریشه در تاریخ کشورمان دارد و این مفهوم در محصولات مختلف در زندگی مان تجلی یافته است که می توان به لباس، محصولات تزئینی، محصولات کاربردی، حوزه کتاب و نوشت افزار و حوزه بازی و سرگرمی اشاره کرد.

مدیر خانه خلاق گفت: تولیدکنندگان بسیاری محصولاتی را در یک حرکت اقتصادی تولید و به بازار عرضه کرده اند و این نمایشگاه شامل یک سری از تولیدکنندگانی است که در سال های اخیر محصولات با کیفیتی تولید کردند که وجهه اقتصادی دارد و صرفاً یک کار هنری نیست و برای هر یک از محصولات حرکت اقتصادی هم تعریف شده است.

وی افزود: از سال گذشته که عملیات طوفان الاقصی رخ داد، تلاش مان این بود که همه ایده پردازان، طراحان و تولیدکنندگان را شناسایی کنیم. همچنین رویداد اصلی مان رویداد مداومت است که در آن تلاش کردیم تا مسأله مد، مقاومت و امت را بتوانیم دنبال کنیم.

صالحی گفت: برای رویداد مداومت در آن مقطع فراخوانی را اعلام کردیم که براساس آن تعدادی از تولیدکنندگان، ایده پردازان و طراحان را شناسایی کردیم. به ارزیابی آنها پرداختیم. برخی از آنها در قالب مجموعه برندهایی تعریف شده که محصولات با استاندارد کیفی بالایی تولید کرده بودند. در این ارزیابی ها متوجه شدیم که بیش از یکصد مجموعه در کشور فعال هستند. از این تعداد 15 تولیدکننده را انتخاب و برای حضور در این نمایشگاه دعوت کردیم.

وی ادامه داد: نمایشگاه «صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» پیش رویدادی برای یک رویداد در بهمن ماه است که با حضور تعدادی از فعالان و تولیدکنندان حوزه بین الملل برگزار می شود. این تولیدکنندگان فعال از سراسر دنیا به کشور می آیند. در آن رویداد تولیدکنندگان محصولات با کیفیت و مناسب تری ارائه خواهند داد.

مدیر نمایشگاه «صنایع فرهنگی، مقاومت و فرهنگ عامه» در پاسخ به این پرسش که چرا این نمایشگاه به صورت محدود و داخل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: ما این نمایشگاه را در روز فرهنگ عمومی و در کنار مسئولان فرهنگی برگزار کردیم تا این پیام را ارائه کنیم که مردم جلوتر از مسئولان در حال حرکت هستند. آنها همیشه در حوزه های مختلف تولید، طراحی، ایده پردازی و خلاقیت پیش ران اند. آنچیزی که امروز دچار عقب ماندگی هستیم این است که بسیاری از مدیران فرهنگی با این حوزه آشنا نیستند.

وی افزود: علی رغم اینکه دغدغه اصلی بسیاری از تولیدکنندگان، معنویت و موضوع مقاومت است اما آنها در تولید محصولات فرهنگی مشکلاتی دارند و زیرساخت های لازم در این حوزه فراهم نیست. هر اندازه مسئولان و مدیران فرهنگی با این دغدغه ها و ظرفیت ها آشنا شوند، می توان این امید را داشت که بسترهای بیشتری را فراهم کنند.

صالحی در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم در سال های آینده شاهد یک جهش فوق العاده در ایده پردازی و طراحی محصولاتی با مفاهیم کلیدی کشور و مفاهیم ملی و دینی داشته باشیم و در نهایت بتوانیم این محصولات را جهانی کنیم.

نظرات

captcha