تولید پسته در استان تهران به بیش از 10 هزار و 500 تن رسید

«جبرئیل برادری» امروز (دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه برداشت پسته در استان تهران از نیمه شهریورماه آغاز شد، افزود: امسال 11هزار و 952 هکتار از باغات استان تهران زیر کشت پسته قرار گرفت که هفت هزار و 56 هکتار از این میزان بارور بوده و عملکرد 1.5 تن در هکتار را رقم زده است.

«جبرئیل برادری» امروز (دوشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه برداشت پسته در استان تهران از نیمه شهریورماه آغاز شد، افزود: امسال 11هزار و 952 هکتار از باغات استان تهران زیر کشت پسته قرار گرفت که هفت هزار و 56 هکتار از این میزان بارور بوده و عملکرد 1.5 تن در هکتار را رقم زده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: تولید‏کنندگان پسته در استان تهران با استفاده از روش ‏های نوین آبیاری توانسته ‏اند با مدیریت آب کشاورزی، ضمن افزایش سطح زیر کشت، راندمان تولید را به سطح مطلوب برسانند.

وی تصریح کرد: اکنون بیش از 90 درصد اراضی زیر کشت پسته با شیوه‏ های نوین آبیاری می ‏شوند.

برادری گفت: مهم‏ترین و بیشترین ارقام پسته ‏ای شامل اکبری، احمدآقایی، کله‏ قوچی و فندقی است که برای سال های متمادی این ارقام در سطح باغات کشت می‏ شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: شهرستان‏ های ورامین، ری، ملارد و پاکدشت بیشترین میزان تولید پسته در سطح استان تهران را به خود اختصاص داده ‏اند.

نظرات

captcha