ششمین دوره طرح ملی «فصل سخن» در ساری برگزار شد

ششمین دوره طرح ملی «فصل سخن» در راستای سلسله نشست های نقد و بررسی کتب علوم انسانی از سوی جهاد دانشگاهی مازندران و با همکاری معاونت پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان، 12 آبان ماه در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری برگزار شد.

به گزارش ایکنا از مازندران، ششمین دوره طرح ملی «فصل سخن» آبان ماه در راستای سلسله نشست های نقد و بررسی کتب علوم انسانی «فرایند تکامل انقلاب تبیین مراحل پیمانه تکامل انقلاب اسلامی» از سوی جهاددانشگاهی مازندران و با همکاری معاونت پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان، 12 آبان ماه در مدرسه علمیه حضرت نرجس(س) ساری برگزار شد.

در ابتدای این نشست، سیده زینب تقوی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی مازندران گفت: امروزه فضای فرهنگی و علوم انسانی و همچنین بازار نشر کشور تحت تأثیر جریان های فکری و فرهنگی مختلفی است که متأسفانه بسیاری از این جریان ها در تضاد با فرهنگ اسلامی و ایرانی و ارزش های فرهنگی انقلاب اسلامی هستند.

وی با بیان اینکه بسیاری از آثاری که هر ساله به عنوان متون درسی حوزه علوم انسانی تولید می شوند فاقد ملاک های علمی، کیفی و فنی هستند، افزود: با توجه به این وضعیت نقد ارزیابی و بررسی این آثار امری ضروری به نظر می رسد و جهاد دانشگاهی نیز به عنوان یک نهاد دانشگاهی با صبغه فرهنگی و انقلابی می تواند در این زمینه جریان ساز باشد.

تقوی اظهار کرد: از سوی دیگر این طرح اقدامی در راستای تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه ایجاد فضای نقد و گفت وگو و نظریه پردازی در دانشگاه ها و محیط های علمی است. بر همین اساس طرح ملی فصل سخن ویژه بررسی و نقد کتب حوزه علوم انسانی در دستور کار سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی قرار گرفته و در چارچوب این طرح تازه ترین و مهمترین آثار منتشر شده توسط ناشران ایرانی در حوزه علوم انسانی در معرض نقد قرار خواهند گرفت.

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی مازندران با بیان اینکه این امر به شناخت بهتر و نقد جریان های فکری در حوزه کتاب و به ویژه جریان های غرب گرا کمک خواهد کرد، اظهار کرد: تقویت روحیه نقادی علمی در دانشگاهیان به ویژه دانشجویان و ایجاد فضای نقد و گفت وگو نقد محتوای کتاب های تولید شده در زمینه علوم انسانی با تأکید بر جریان های فکری و فرهنگی موجود در حوزه نشر ایران از جمله اهداف طرح ملی فصل سخن است.

در ادامه سیدمحمدجواد قربی، نویسنده کتاب و پژوهشگر تاریخ انقلاب و اندیشه سیاسی متفکران مسلمان شرح کوتاهی از کتاب ارائه کرد و در ادامه عباسعلی طالبی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه و حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد قائمی، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران ضمن نقد کتاب و بیان نظرات سؤالات خود را از نویسنده کتاب پرسیدند.

در این نشست سید محمد جواد قربی، نویسنده کتاب به صورت برخط به جمع بندی مباحث مطرح شده و پاسخ برخی از سؤالات مطرح شده پرداخت.

$("#owl-demo54573").owlCarousel({ /* autoPlay : 3000, stopOnHover : true, navigation:true, paginationSpeed : 1000, goToFirstSpeed : 2000, singleItem : true, autoHeight : true, transitionStyle:"fade" */ rtl:true, autoplay : true, autoplayHoverPause : true, loop:true, margin:10, items : 1, responsive:{ 0:{ items:1 }, 600:{ items:1 }, 1000:{ items:1 } } , nav: true, dots:false, controlsClass : "my_controls3", navContainerClass : 'my_nav_container3', navText : ["", ""], }); انتهای پیام

نظرات

captcha