اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، 13 آبان به دلیل سه اتفاق مهم در سال های 1343 (تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه)، 1357 (کشتار وحشیانه دانش آموزان به دست رژیم پهلوی) و 1358 تسخیر سفارت امریکا (لانه جاسوسی) که نشان دهنده پیروزی جبهه حق بر باطل است به عنوان روزی بزرگ در تاریخ ایران ماندگار شد.
به گزارش ایرنا، 13 آبان به دلیل سه اتفاق مهم در سال های 1343 (تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه)، 1357 (کشتار وحشیانه دانش آموزان به دست رژیم پهلوی) و 1358 تسخیر سفارت امریکا (لانه جاسوسی) که نشان دهنده پیروزی جبهه حق بر باطل است به عنوان روزی بزرگ در تاریخ ایران ماندگار شد.
عده ای از دانش آموزان آگاه و بیدار برای اعلام انزجار از ظلم رژیم پهلوی در 13 آبان 1357 مقابل دانشگاه تهران جان خود را در راه استقلال طلبی و خروج از سلطه استکبار تقدیم کردند که حرکت آنان نقش تاثیرگذاری در راه پیروزی انقلاب داشت.
دانش آموزان نسل امروز با گذشت بیش از چهار دهه از آن دوران به مناسبت 13 آبان به واکاوی ابعاد گوناگون شکل گیری این واقعه پرداخته و تاکید دارند همچنان مسیر استکبارستیزی را تا پیروزی مردم مظلوم فلسطین و لبنان به عنوان جبهه حق علیه رژیم غاصب صهیونیستی و امریکا به عنوان جبهه باطل ادامه خواهند داد.
تاثیرگذاری نقش آفرینی این گروه در روند پیروزی انقلاب اسلامی سبب شد 13 آبان علاوه بر روز دانش آموز به عنوان روز مبارزه با استکبارجهانی نیز نامگذاری شود و هرساله کودکان و نوجوانان در کنار جوانان با عشق و علاقه در مراسم مختلف گرامیداشت این روز شرکت کنند.
دانش آموزان گلستانی که همانند سایر همالان خود نسبت به ظلم رژیم غاصب صهیونیستی و مستکبران جهان علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان آگاه هستند از فرصت 13 آبان استفاده کرده و در میزگرد دفتر خبرگزاری ایرنا در گنبدکاووس علاوه بر اعلام حمایت خود از محور مقاومت، به بررسی دلایل اهمیت نام گذاری این روز و وظایف شان پرداختند.
صالح نیکپور دانش آموز مقطع متوسطه دوم در این میزگرد گفت: 13 آبان به دلیل سه واقعه تجمع دانش آموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران و شهادت عده ای از آنان توسط رژیم پهلوی، اقدام دانشجویان آگاه نسبت به تسخیر سفارتخانه امریکا که به جای فعالیت سیاسی در آن کارهای جاسوسی انجام می شد و همچنین مخالفت امام خمینی(ره) با تصویب لایحه کاپیتولاسیون و تبعید ایشان به ترکیه برای ملت ایران اهمیت دارد.
وی افزود: وظیفه داریم در ادامه راه دانش آموزان شهید واقعه 13 آبان و دوران دفاع مقدس، نسبت به ظلم هایی که علیه مردم فلسطین، غزه و لبنان در حال وقوع است بی تفاوت نبوده و حمایت خود را از آنان اعلام کنیم.
این دانش آموز با دعوت از هم نسل های خود برای شرکت در راهپیمایی 13 آبان و سردادن فریاد استکبارستیزی، بیان کرد: قدرت های استکباری در طول 45 سال گذشته همواره ایران را تهدید و تحریم کردند و سعی کردند اختلاف داخلی ایجاد کنند اما تاکنون نتوانستند به اتحاد و همدلی ملت آسیبی برسانند.
نیکپور ادامه داد: ایران مشکلات فراوانی قبل از انقلاب داشت و مردم از کمبودهای زیادی رنج می بردند اما با تلاش مسوولان دلسوز و همراهی مردم توانستیم بخش زیادی از آنها را جبران کرده و هر روز قدرت دفاعی، نظامی و علمی خود را ارتقا دهیم و به عنوان یک دانش آموز تلاش دارم با درس خواندن تاثیر مثبت در توسعه و پیشرفت کشور داشته باشم.
وی افزود: وحدت امروز ملت ایران به ویژه اقوام و مذاهب ستودنی است و نشان می دهد تلاش های دشمنان برای ایجاد اختلاف تاثیرگذار نبوده است.
محمدجواد غفورزاده هم با اشاره به جانفشانی هایی که در طول چهار دهه گذشته برای رشد و توسعه کشور انجام شد، گفت: به عنوان یک دانش آموز به ایرانی بودن خود افتخار می کنم چراکه توانستیم خود را از وابستگی به کشورهای استکباری مانند انگلیس و امریکا خارج کرده و با تکیه بر توان داخلی به رشد و موفقیت برسیم.
وی ادامه داد: مردم ایران با هدایت های حکیمانه امام خمینی(ره) و در ادامه جانشین شایسته ایشان رهبر معظم انقلاب توانستند در سایه اتحاد و همدلی به یک کشور قدرتمند تبدیل شده و حرف نخست را در منطقه بزنند.
این دانش آموز افزود: فریب تبلیغات دروغین و تفرقه افکنانه رسانه های بیگانه را نخورده و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب برای رشد و پیشرفت ایران اسلامی تلاش می کنیم.
غفورزاده اقدامات تروریستی مستکبران جهان علیه مردم مظلوم فلسطین و لبنان را محکوم کرد و گفت: برای رسیدن فریادهای استکبارستیزی به گوش دنیا، حضوری پرشور در راهپیمایی 13 آبان خواهیم داشت.
امیرعلی امیری هم گفت: همدلی و وحدت حاکم بر کشور از جمله میان اقوام آن با فرهنگ و آداب و رسوم کهن در کنار موفقیت های گوناگون نظامی، علمی و اقتصادی باعث شد دانش آموزان نسل امروز به ایرانی بودن خود افتخار کنند.
وی افزود: چهار دهه قبل شاخص مرگ و میر در کشور زیاد بود اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با پیشرفت در عرصه های گوناگون علمی و پزشکی توانستیم سطح امید به زندگی را افزایش دهیم.
این دانش آموز ادامه داد: همچنین از لحاظ نظامی قبل از انقلاب وابسته به کشورهایی مانند امریکا و انگلیس بودیم و نیازهای خود را از طریق آنان تامین می کردیم و بعد از پیروزی انقلاب هم چندین سال درگیر جنگ تحمیلی بودیم، این شرایط باعث شد تا در طول چهار دهه با اتحاد و همدلی در تامین تسلیحات نظامی به خودکفایی برسیم.
امیری افزود: اولویت خود را درس خواندن قرار دادم تا به فردی مفید برای کشور تبدیل شوم و نقشی هرچند کوچک در رسیدن بیشتر ایران به خودکفایی داشته باشم.
وی با ابراز همدردی نسبت به مردم مظلوم فلسطین و لبنان که مورد هجوم نظامی و موشکی استکبار جهانی قرار دارند، بیان کرد: برای نشان دادن حمایت ایران از مظلومان عالم در راهپیمایی 13 آبان شرکت و با صدای رسا فریاد استکبار ستیزی سرخواهیم داد.
حسین سندگل هم حضور پرشور مردم در انتخابات و راهپیمایی ها را از جمله پشتوانه های نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: با توجه به اهمیت مساله استکبارستیزی، از ملت ایران می خواهیم همانگونه که تاکنون حضوری پرشور در راهپیمایی ها داشتند روز 13 آبان امسال هم با مشارکت حداکثری بار دیگر حمایت و همراهی خود از نظام و اعلام انزجارشان از مستکبران را به رخ جهانیان بکشند.
وی افزود: امریکا و سازمان های جاسوسی دنیا مانند موساد نمی خواهند راهپیمایی ها و انتخابات در کشور با مشارکت پرشور برگزار شود چراکه این حضور را سدی محکم در رسیدن به اهداف شوم خود برای ایجاد ناامیدی در جامعه می دانند اما ملت ایران هیچگاه اجازه نمی دهند تا به آرزوی پوشالی شان برسند.
این دانش آموز بیان کرد: مستکبران جهان از این می ترسد که جمهوری اسلامی با استقلال سیاسی و اقتصادی به قدرتی برای حکمرانی در جهان تبدل شود لذا تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به ایران به کار گرفته است.
سندگل افزود: رژیم غاصب صهیونیستی با اشغال کشورهای دیگر سالیان سال برای داشتن سرزمینی واحد تلاش می کند اما هرگز این رویا به واقعیت تبدیل نخواهد شد.
زهرا امیری هم گفت: ملت ایران در شرایط سخت توانستند انقلاب اسلامی را به پیروزی برسانند و در هشت سال جنگ تحمیلی از خاک خود دفاع کنند و شهدایی به مثل نوجوان شهید فهمیده را در راه آرمان ها و ارزش های این انقلاب تقدیم کردند که الگوی دانش آموزان نسل امروز است.
وی افزود: به عنوان یک دانش آموز ایرانی به کشور خود که با شکست تحریم ها و توطئه های دشمنان از امنیت، اقتدار نظامی و وحدت بالای برخوردار است، افتخار می کنم.
وی بیان کرد: تک تک دانش آموزان از همین امروز باید برای گرفتن تخصص های مورد نیاز کشور تلاش کنند و من هم تصمیم دارم در دانشگاه رشته حقوق بخوانم تا بتوانیم در مسائل مختلف از حق قانونی ایران اسلامی دفاع کنم.
ملینا درگی هم با اشاره به تبلیغات دشمن در رسانه ها بیگانه برای تاثیرگذاری فرهنگ غربی بر جوانان و نوجوانان ایرانی، گفت: با درک درست توطئه های دشمنان هم خود تحت تاثیر این تبلیغات قرار نمی گیریم و هم دوستانمان را در مسیر درست هدایت می کنیم.
وی اظهارکرد: امنیت حاکم بر ایران اسلامی و اینکه دختران و زنان همپای پسران و مردان می توانند در عرصه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نقش آفرینی کنند باعث افتخار من و دیگر دانش آموزان است.
وی ابراز امیدواری کرد که به آرزوی خود که همان معلم شدن است برسد تا بتواند آینده سازان ایران اسلامی را نسبت به دستاوردها و خدمات دولت و نظام آگاه کند تا با روحیه بالا برای پیشرفت و توسعه کشور تلاش کنند.
{{name}}
{{content}}