از اجرای پرمخاطب "یتیم خانه پرینکیپو" تا "درخت کتاب" از عراق

نمایش صحنه ای "یتیم خانه پرینکیپو" در بخش نوجوان، نمایش "سفری در کاموا" در بخش مسابقه تئاتر خردسال و "درخت کتاب" از کشور عراق در بخش بین الملل بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به روی صحنه رفت.

خبرگزاری تسنیم از همدان، بیست و نهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان امروز نخستین روز از اجرای آثار هنرمنداناین عرصه را پشت سر گذاشت.در این دوره از جشنواره 59 اثر نمایشی از استانهای مختلف کشور و شش کشور در حوزه ملل اجرا می شود.

نمایش صحنه ای "یتیم خانه پرینکیپو"  به نویسندگی و کارگردانی فائزه نوآبادی از گرگان در بخش مسابقه تئاتر نوجوان، بیست و نهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان امروز به مدت 80 دقیقه در سه سانس 10، 16 و 18 در تالار فجر همدان اجرا دارد.

این نمایش امروز با استقبال بی نظیر دانش آموزان و نوجوانان به همراه خانواده هایشان در سالن فجر همدان اجرا شد. نمایش برای سنین نوجوان بود و همه دانش آموزان هم از تماشای این نمایش بسیار لذت بردند به طوریکه به مدت یک ساعت و 20 دقیقه سرپا گوش بودند و  مدام خنده بر لبان آنها می نشست، آخر نمایش همه به احترام بلند شدند و یکصدا برای عوامل و دست اندرکاران نمایش کف زدند.

یکی از عوامل این نمایش هم از این استقبال پرشور قدردانی کرد و گفت: شما همدانی ها خیلی پرشور هستید و همدان طبق گفته های مسئولان جشنواره بهترین تماشاچی های دنیا را دارد.

در این اثر نمایشی، سارا عرب احمدی، صدف صبحی، الهام آهویی، ساناز قربانی، بهمن باقریان، فائزه ادیم، شمیم حلاج، علی خسروی، مرضیه قایلر، الناز مقصودلونژاد، غزاله آبرودی، هستی سلمانی، ثمین والی، الهام بطیاری، مهدیس دنکوب، ستایش رستمانی، رومینا مفیدی، آیدا کریم کشته، الناز حمیدزاده و سارا شوقی به عنوان بازیگر ایفای نقش می پردازند.

دیگر عوامل نمایش «یتیم خانه پرینکیپو» عبارتند از: طراح صحنه، نور و افکت های شنیداری: رضا پورتراب زاده رودسری، طراح لباس: فائزه نوآبادی، دوخت لباس: مریم بربری-سمیرا عبدالله نژاد، مدیر صحنه و ساخت دکور: رضا نازویی، اجرای نور: محمد علی شریعتی، طراح گریم: فائزه نوآبادی، اجرای گریم: فاطمه آصف آگاه، دستیار گریم: فاطمه مقصودلو، انتخاب و ساخت موسیقی: رضا پورتراب زاده رودسری، ضبط و تنظیم، قطعات دیالکتیک موسیقی: امیر شمس، اجرای موسیقی: علی آلوستانی، مشاور و بازیگردان: رضا پورتراب زاده، دستیار کارگردان: نسرین دماوندی کمالی، دستیاران دوم کارگردان: بهمن باقریان-محسن قربانی-معید مرگان پور، دستیاران صحنه و دکور: محمد اسلامی-محمد رضایی عزیزی-شهروز ناصریان، طراح پوستر و بروشور: رضا پورتراب زاده، عکاس: امیرشهاب شهابی، تصویربرداران: معید مرگان پور-محمد اسلامی، مدیر تصویربرداری و تدوین: معید مرگان پور هستند.

"سفری در کاموا" نمایشی برای کودکان با رویکردی محیط زیستی و گرامیداشت شب یلدا

کارگردان و نویسنده نمایش"سفری در کاموا" در بخش مسابقه تئاتر خردسال، با بیان اینکه سفری در کاموا از تولیدات جدید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است و پس از این جشنواره نیز اکران عمومی دارد گفت: داستان این نمایش مربوط به دو ساعت مانده به شب یلدا و تغییر فصل است.

سعید صادقی اظهار داشت: تئاتر خردسال به واسطه کارهای کانون پرورش فکری دیده می شود و امیدوارم مسئولان هزینه کنند و با اجرای این نمایش ها در طول سال، بتوانیم فضای خردسال را حفظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نیازمند سرمایه گذاری بیشتر و نگاه ویژه در حوزه ی تئاتر خردسال هستیم عنوان کرد: در این نمایش به موضوعات معنوی و تکیه بر خدا و موضوعات محیط زیستی اشاره شده است.

این کارگردان و نویسنده تئاتر بیان کرد: مریم اکبری،فرید نوایی، آنا نمکچیان، علیرضا حسین پور، پارمیدا عزیزنژاد و فاطمه کامرانی وسعید زین العابدینی در اجرای این نمایش همکاری دارند.

نمایش "درخت کتاب" از کشور عراق

درخت کتاب به کارگردانی راضیه رفیع زاده از کشور عراق در بخش بین الملل بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به روی صحنه رفت.

در این نمایش که به صورت بی کلام برای حاضران اجرا شد نحوه شناخت مهارت های فردی به کودکان آموزش داده شد. از نکات برجسته این نمایش می توان به حضور تعداد زیادی از میهمانان خارجی اشاره کرد. این نمایش با حضور گسترده کودکان و خانواده ها به مدت 45 دقیقه در دو سانس 16 و 18 در سالن پلاتو مجتمع عین القضات همدانی اجرا شد.

بیست و نهمین «جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران از 11 تا 17 آبان ماه با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان در حال برگزاری است.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

انتهای پیام/

     

نظرات

captcha