مدیرکل مدیریت بحران استان تهران تاکید کرد؛

ضرورت ارزیابی میزان خطر پذیری در استان تهران

تهران- مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: با ارزیابی و سنجش میزان آسیب پذیری و برنامه ریزی برای اجرای اقدامات پیشگیرانه و آمادگی در برابر حوادث، خسارات ناشی از مخاطرات کاهش می یابد.

حامد یزدی مهر، در گفتگو با خبرنگار مهر، برنامه ریزی و حرکت همه دستگاه ها به سمت اقدامات پیشگیرانه در حوزه وقوع مخاطرات طبیعی و انسان ساخت را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: تراکم جمعیتی استان تهران یکی از مهم ترین عواملی است که ثابت می کند این استان به لحاظ مخاطرات، آسیب پذیر است و باید در خصوص ایمنی بیشتر و کاهش خسارت، پس از وقوع حوادث، اقدامات ویژه صورت بگیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران لازمه کاهش آسیب پذیری و خسارات جانی و مالی ناشی از حوادث و مخاطرات طبیعی و انسان ساخت را داشتن آمادگی لازم و بهره مندی از یک برنامه کارآمد و مؤثر با ظرفیت سنجی مناسب و همچنین تمرین سناریوهای مختلف، عنوان کرد و گفت: تا زمانی که در برنامه ریزی و اجرای عملیات های مقابله ای با سیکل های ناتمام، ناکارآمد و ناقص مواجه هستیم نمی توانیم در این حوزه موفق عمل کنیم.

یزدی مهر، یکی از اقدامات مهم در حوزه آمادگی در برابر مخاطرات را برگزاری مداوم مانورها دانست و بیان کرد: طی دو سال اخیر با هدایت، برنامه ریزی ها و مسئله محوری اداره کل مدیریت بحران استان تهران، در حوزه کاهش خسارات ناشی از مخاطرات، مانورهای میدانی لحظه صفر و دورمیزی متعددی در استان برگزار و آمادگی دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران در آنها مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به رابطه مستقیم در معرض خطر بودن برخی اماکن و افزایش میزان آسیب پذیری این بناها در حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله افزود: ارزیابی صحیح یکی از راه حل های مناسب در جهت کاهش اثرات مخاطرات طبیعی است، چرا که با ارزیابی صحیح و به نوعی پیش بینی احتمال خسارت دیدگی می توانیم از آسیب فزاینده در مواقع بحران جلوگیری کنیم.

یزدی مهر با تاکید بر ضرورت ارزیابی خطر پذیری در این استان، گفت: با سنجش میزان آسیب پذیری و برنامه ریزی برای اجرای اقدامات پیشگیرانه و آمادگی در برابر حوادث، میزان قابل توجهی از خسارات ناشی از مخاطرات کاهش می یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با بیان اینکه عوامل آسیب پذیر مثل ساختمان ها و بناها بسیار گوناگون هستند، اظهار کرد: مجموعه این عوامل می توانند به صورت یک سیستم جامع، بر افزایش اثر مخاطرات تأثیر بگذارند، لذا مدیران و کارشناسان حوزه مخاطرات باید ضمن قوت بخشیدن به بخش آمادگی و عملیاتی در حوزه وقوع مخاطرات به موضوع ارزیابی عوامل مؤثر در افزایش آسیب پذیری نیز نگاه جدی داشته باشند.

نظرات

captcha