مشارکت 80 درصدی جوانان دهه هشتادی در اعتکاف

رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور از مشارکت 80 درصدی جوانان دهه هشتادی در مراسم اعتکاف سال گذشته در کل کشور خبر داد و بر ضرورت انگیزه بخشی به جوانان برای شرکت در مراسم بزرگ اعتکاف تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا تکیه ای، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور امروز، 12 آبان ماه در حاشیه چهارمین نشست شورای راهبردی اعتکاف کشور که با محوریت یادبود شهادت سید مقاومت سید حسن نصرالله در سالن شهید دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران گفت: اعتکاف به عنوان یک عبادت جامع و متراکم است.

وی بر ضرورت معرفت افزایی نسل جدید تأکید کرد و افزود: به وسیله حلقه های معرفت، انگیزه بخشی را بالا ببریم. هر مسجدی باید حلقه ها و جلسات معرفتی را بالا ببرد.

رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور با بیان اینکه در اسلام عبادتی متراکم تر از اعتکاف نداریم، بیان کرد: اعمال حج در اعتکاف وجود دارد اما اعمال اعتکاف در حج وجود ندارد؛ اعتکاف یک عبادت جامع است که انسان را از جریان زندگی ترخیص می کند و کنج خانه خدا به هم نشینی با خداوند می کشاند.

وی با اشاره به اینکه اعتکاف باید موجب تقویت ایمان و عمل صالح باشد، گفت: بعد از مراسم اعتکاف هیچ کس دست خالی بیرون نمی رود و مقام ورود افرادی که در مراسم اعتکاف شرکت می کنند با مقام خروج آن ها کاملاً متفاوت است.

تکیه ای با تأکید بر اینکه موضوع این پیش نشست بحث دهه هشتادی ها با رعایت الزامات و اقتضائات است، گفت: خوشبختانه هرچه دشمن تلاش می کند جوانان ما را به سمت خودش بکشاند موفق نمی شود و شاهد این سخن، حضور فزاینده جوانان و نوجوانان در جبهه مقاومت و بستر عبادت و بندگی است.

وی اکثریت 80 درصدی کل معتکفین کشور در سال گذشته را جوانان اعلام کرد و گفت: از یک میلیون معتکف در سال گذشته 800 هزار نفر را جوانان تشکیل داده اند که از این تعداد، 600 هزار نفر دهه هشتادی بودند. در دنیایی که جوانان آن از دست رفته اند و دشمن و استکبار جهانی تلاش می کند تا جوانان ایرانی را به سمت تباهی بکشاند این آمار مشارکت جوانان در مراسم اعتکاف مایه مباهات است.

رئیس ستاد مرکزی اعتکاف کشور وظیفه روحانیت را  سنگین دانست و بیان کرد: اگر اعتکاف می تواند این حجم از جذب را داشته باشد باید بستر پذیرش و کیفیت را بالا ببریم.

تکیه ای در ادامه سخنان خود با اشاره به فضیلت های مراسم اعتکاف اظهار کرد: همان گونه که یک شب قدر می تواند برابر با هزار ماه باشد این 3 روز اعتکاف نیز می تواند هزاران برابر تأثیر بگذارد.

وی در پایان سخنان خود بیان کرد: در نشست چهارم به دلیل جذبه احمد بن موسی شاهچراغ(ع) نمایندگان اعتکاف استان های جنوبی، جنوب شرق و جنوب غرب و 2 استان قم و تهران و به طور کل 14 استان در این جلسه حضور پیدا کرده اند.

جوانان را با معنویت حقیقی آشنا کنیم

آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس نیز در این نشست با بیان اینکه ادعاهای تمدن غربی فریبی است که جوانان را به سمت دنیای پوچ غربی می کشاند، بر ضرورت ترویج معنویت حقیقی در میان جوانان تأکید کرد.

وی با تصریح اینکه در این جلسه مدیران اعتکاف 14 استان حضور دارند، اظهار کرد: نیاز انسان ها به معنویت، نیازی فطری است که در خلقت همه انسان ها وجود دارد. پاسخ دادن به نیازهای معنوی، شکل های مختلف پیدا کرده است بنابراین برای معنویت باید ولایت خدا را پذیرفت.

امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه دین اسلام داروی حقیقی را معرفی می کند، بیان کرد: امروز ادعای تمدن غربی معادل داروی تقلبی است و آن چه جوانان تمنا دارند با مهاجرت به غرب به دست نخواهد آمد و در واقع فریب است و این را بسیاری از جوانان که تجربه مهاجرت دارند به خوبی می دانند. بنابراین باید مزه معنویت حقیقی دین ناب و اصیل را به نسل جدید و جوانان بچشانیم.

آیت الله دژکام با تأکید بر ضرورت تلاش روحانیت برای رشد و تعالی در جامعه، تصریح کرد: روحانیت وظایفی دارد و باید فرصت تجربه معنوی اعتکاف را افزایش دهند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار کرد: برخی افراد در مراسم اعتکاف هدف اصلی که در واقع معنویت بخشی است را لمس نمی کنند، بنابراین باید مراقب باشیم از مسیر حقیقی خارج نشویم.

وی در پایان خطاب به روحانیون بیان کرد: باید آن قدر ایستادگی کرد تا دنیا متوجه معنویت خاص اسلامی و شیعی شود و بدون ولایت معنی این معنویت چشیده نخواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha